Prava žena
Maja je vlastitog oca poslala u zatvor!
RTL

'Prava žena' u 22:50

Maja je vlastitog oca poslala u zatvor!

Silva je u šoku kad Davorov mobitel zazvoni usred seanse dozivanja duhova.

Silva to protumači kao da je Davor zove s onoga svijeta. Slaven i Nikola shvate da je mobitel kod Silve te ga Nikola pokuša uzeti od nje, ali bezuspješno.

Patricija i Aljoša su pod dojmom Davorove smrti. Patricija želi biti sretna, otkriva Aljoši da nosi curicu.

Slaven se grize što je svojim iskazom zakomplicirao Nikolinu ionako zapetljanu situaiju. Potuži se Sandi, koja ga tješi.

Inspektor u Ružičnjaku ispituje sve cure o tome što se dogodilo s Davorom. Nakon ispitivanja, Maja dolazi na set u strahu je da joj je otac u opasnosti. Nikola je moli da mu vjeruje, a ona to i čini. Nataša pak misli da joj Nikola krije cijelu istinu. Želi da joj sve prizna, ali u ured upada policija s nalogom za Nikolino uhićenje.

Nikola je u zatvoru. Maja mu dolazi u posjet i Nikola pada u još jaču depresiju jer shvaća, iako nije kriv za zločin za koji ga terete, ipak se doveo u situaciju u kojoj ga njegovo dijete mora gledati  u zatvoru.

Maja odlučuje izaći iz Prave žene jer zna da je to ono što bi Nikola želio. Aleksandra je ne uspije razuvjeriti, ali Ruža uspije govoreći joj da će tim činom samo još više zakomplicirati stvar Nikoli. Maja ne želi komunikaciju s curama..Nataša žarko želi pronaći oslobađajuće dokaze za Nikolu, zamoli Vuka da joj pomogne i on pristaje. Odlaze na mjesto koje je Nikola naveo kao mjesto gdje je oštetio auto, ali ne nalaze sporni štand

Danijela, kad shvati da Vuk i Nataša kreću u potragu za dokazima, osjeti da se obruč steže i da mora brzo djelovati kako bi smjestila Maksu. Ona i Sanda kreću u akciju: Sanda mora ukrasti ključ od auta Maksu, a nakon toga opstruirati proces hipnoze koji Olga poduzima s Maksom kako bi se on prisjetio sporne noći.

Izdvojeno

Reci što misliš!