Prava žena
Nataša ne vjeruje u Nikolinu nevinost!

'Prava žena' u 23:15!

Nataša ne vjeruje u Nikolinu nevinost!

Danijela odlazi po Maksov auto i premješta ga bliže studiju. Ona i Sanda su sretne što im je plan uspio, sve dok Danijela ne shvati da joj nema naušnice. Naušnica joj je ispala u Maksovom autu.

Nataša odlazi u posjetu Nikoli u pritvor. Kaže mu da je pokrenula privatnu istragu da se pomogne pronaći pravi krivac koji je skrivio nesreću. Govori Nikoli da nisu pronašli štand na cesti u koji je Nikola udario autom te da mu okolnosti ne idu na ruku. Nikola je razočaran s njom jer misli da mu ona ne vjeruje bezuvjetno - trebaju joj dokazi. Nataša se uvrijedi na Nikolu jer misli da je nepravedan prema njoj. S druge strane, Nikola u Danijeli pronalazi punu podršku i povjerenje - pred njom jedinom nije kriv za ništa.

Maja nalazi utjehu u razgovoru s Aljošom, koji joj daje podršku u trenutnoj situaciji.

I Ruža je u panici kad joj Maja donese vijest da je Nikola u zatvoru. Boji se da Nikola ne bi propjevao i otkrio njihovu prevaru – da se Nikola pretvarao da je Ruža. Nakon što ne uspijeva izvući informacije preko telefona, odluči otići na set vidjeti što se događa i eventualno sklonit dokaze. Gotovo otkriva zbunjenom Franji, kojem ništa nije jasno, Nikolin dupli identitet. Dolazi u studio, ali tamo nema nikoga.

Maks nalazi svoj auto u blizini studija i Danijelinu naušnicu u njemu. Šeretski pomisli da je sinoć sigurno bilo neke akcije u autu.

Danijela zajedno sa Sandom pokušava provaliti u Maksov auto, bezuspješno... auto je zaključan.

"Prava žena" večeras u 23:15!

Izdvojeno

Reci što misliš!