Lovci na misterije

Mystery hunters

25 min | dokumentarna serija | Kanada | 2009

Uloge
Christina Broccolini, Araya Mengesha

Neke stvari nisu onakve kakvim se na prvi pogled čine.

Postoji li doista Bigfoot? Mogu li se ljudi zamrznuti i odmrznuti nakon nekoliko desetljeća? Što je to hipnoza i da li uistinu djeluje? Odgovore na ova i još mnoga druga zanimljiva pitanja dat će dva neustrašiva mlada istražitelja u emisiji "Lovci na misterije". 

Tinejdžere Araya i Christinu fasciniraju priče o vampirima, vukodlacima, vješticama, NLO-ima, duhovima, dinosaurima, zastrašujućim bićima i mumijama. S obzirom da su neke od njih postale pravi mitovi kojima se i dan danas straši djecu i odrasle, dvoje hrabrih istražitelja odlučilo je stati tome na kraj i razotkriti istinu iza najstrašnijih i najčudnijih nerazriješenih misterija. U tome će im pomoći i skeptičan znanstvenik Dave koji koristi najnoviju visoku tehnologiju, a kako bi došli do iznenađujućih otkrića i dokaza, mladi "lovci" na misterije proputovat će cijeli svijet – posjetiti Transilvaniju kako bi otkrili je li Drakula filmski lik ili je uistinu postojao, ući u poznate egipatske piramide kako bi provjerili priču o ukletom blagu, razgovarali s ljudima iz Roswella kako bi razotkrili tajnu iza teorije zavjere o padu NLO-a…

Serijal 'Lovci na misterije' je zabavan spoj istraživačkog novinarstva i uzbudljivih avantura na kojima Araya i Christina pokušaju dokučiti istinu o mitovima i misterijama koje stoljećima istovremeno straše i zabavljaju čovječanstvo. Format kanadske produkcijske kuće 'Apartment 11 Productions' oduševio je publiku diljem svijeta, te osvojio brojne nagrade za najbolji edukativni dječji i obiteljski program u Kanadi, SAD-u, Europi i Japanu.

Zabavite se i saznajte što se zapravo krije iza svjetski poznatih mitova i misterija uz novi zabavni dokumentarni serijal "Lovci na misterije".