Superknjiga

Superbook

animirana serija | SAD | 2011

Ponedjeljak - petak u jutarnjem terminu

Redatelj
Bryant Paul Richardson, Jerry Yu Ching, Tony Bancroft, Robert Kirbyson, Tom Bancroft, Craig Grasso, Bryant P. Richardson, Robert O. Corley

Glasovi
Sanja Hrenar, Jelena Majić, Ronald Žlabur, Danijel Ljuboja, Aleksandar Cvjetković, Hrvoje Klobučar

Putujući kroz vrijeme, prijatelji i njihov robot iz prve ruke svjedoče pričama koji su oblikovale svijet!

Popularna animirana serija “Superknjiga” donosi djeci bezvremene događaje u biblijskim avanturama djece i njihovog robota, u kojima djeca pred malim ekranima na uzbudljiv način uče o važnim životnim lekcijama i istinama. Skateboarder Luka, koji voli videoigrice i svirati gitaru u svom bendu, njegova školska prijateljica Ela, koja voli nogomet i atletiku, te njihov robot Gizmo, kojeg je izumio Chrisov tata i koji čuva djecu dok oni prolaze kroz tajanstveni portal, putuju kroz vrijeme i susreću ljude i mjesta iz biblijskih vremena, u svijetu u kojem se Bog obraća ljudima.

Izvrsna animirana serija “Superknjiga" stvorena je 1981. za japansko TV tržište, no uspjeh koji je slijedio malo tko je mogao predvidjeti.  Najprodavanija knjiga u Japanu, 8 milijuna Japanaca pred malim ekranima svaku večer, rušilo je sve rekorde. Danas od Azije do Amerike, svi znaju za ovu sjajnu animiranu seriju koja je 2011. dobila novu verziju.