MAC - dodjela nagrada

175 min | zabavna emisija | Srbija/ Hrvatska | 2019

Utorak, 29. siječnja u 22:55 sati

Jeste li spremni za najveći glazbeni spektakl ikada viđen u ovom dijelu Europe? Možete li zamisliti svoje omiljene glazbene zvijezde iz regije na jednom mjestu i na jednom događaju, organiziranom po najvišim svjetskim standardima proizvodnje? Prvi put to će se dogoditi 29. siječnja 2019. godine u Štark areni u Beogradu - prava poslastica za sve ljubitelje dobre glazbe!

Music Award Ceremony (MAC) powered by HUAWEI, u organizaciji i produkciji Skymusica, okupit će najpoznatije izvođače iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije poput Jelene Rozge, Tonija Cetinskog, Petra Graše, Massima, Željka Joksimovića, Bajage i Stjepana Hausera na dodjeli prvih regionalnih glazbenih nagrada, uz mnoge druge poznate osobe.

Prije početka 200 VIP gostiju prošetat će crvenim tepihom. Dolazak najvećih zvijezda gledajte u posebnoj emisiji Exkluziv specijal MAC u 21:40 sati, dok će dodjeli prisustvovati 15 000 posjetitelja u areni. Publika će uživati ​​u dodjeli više od 30 nagrada, kao i ekskluzivnim nastupima zvijezda osmišljenim samo za MAC od strane Huaweija. Spektakl predstavit će najnovije trendove u koncertnoj tehničkoj produkciji, scenografiji, audio i video tehnologiji, mobilnim zaslonima i inovativnom konceptu rasvjete. Sve po čemu Skymusic već zauzima vodeću poziciju u regiji bit će podignuto na najvišu razinu. Pjesme su nominirane od strane radiopostaja, a publika glasa za svoje favorite putem online glasanja.