Naš prijatelj Charly

UNSER CHARLY

45 min | obiteljska serija | Njemačka | 2000

Ponedjeljak - nedjelja u kasnovečernjem terminu

Uloge
Regina Lemnitz, Ralf Linderman, Ralph Schicha, Susane Scherbel, Karin Kienzer

„Naš prijatelj Charly“ popularna je njemačka serija za cijelu obitelj u petoj sezoni donosi zgode i nezgode obitelji Martin i nestašne čimpanze Charlyja.

Berlinski veterinar, doktor Philip Martin živi sa suprugom Michaelom, koju je upoznao tijekom putovanja u Afriku, i dvoje djece, Oliverom i Sandrom. No obitelj se brine o još jednom, počasnom članu - čimpanzi Charlyju. On je u njihovom domu završio sasvim slučajno. Naime, jednoga dana u šetnji pred Oliverom i Sandrom se stvorio majmunčić. S obzirom na to da im je otac veterinar, logično je bilo da majmuna povedu sa sobom kući. Roditelji su, naravno, pristali udomiti izgubljenu čimpanzu i na opće veselje Charly je ubrzo postao miljenik obitelji i ravnopravni član Martinovih.

Idilu ubrzo narušava smrt doktora Philipa Martina koji je stradao u bavarskim Alpama. Njegovu  veterinarsku ambulantu preuzima doktor Max Henning koji nakon nekog vremena postane i drugi suprug bivše gospođe Martin. Uskoro u njihove živote ulazi i Andrea, Maxova dvadesetogodišnja kćer.

Serija je odlično prihvaćena u Njemačkoj, čemu u prilog ide i činjenica da je snimljeno čak šesnaest sezona, većina na idiličnom jezeru Wannsee smještenom jugozapadno od Berlina. Slatki majmunčić je stigao i u naš eter, a njegove zgode i nezgode možete pratiti od ponedjeljka do subote na RTL Kockici!