Pogrešan čovjek

60 min | dramska serija | Hrvatska | 2018

Ponedjeljak - četvrtak u 20 sati

Autor
Jelena Veljača, Milo de Grisogono

Redatelj
Kristijan Milić, Goran Rukavina, Ivan Pavličić, Dejan Zečević, Slobodan Skerlić, Nebojša Radosavljević Čupko

Glavni pisci
Diana Pečkaj Vuković, Zrinka Pavlić

Uloge
Ivana Roščić, Emir Ćatović, Bojana Gregorić Vejzović, Dražen Čuček, Dora Dimić Rakar, Roko Sikavica, Igor Kovač, Bruna Bebić, Anja Matković, Petar Benčina, Marko Nikolić, Dara Džokić

Gledaj na RTLplay

Nadolazeće epizode

 • Sezona 1, Epizoda 44 / 180

  Čet 15.11.2018. 13:25

  RTL

  Keti stiže u Beograd u posjet svojoj prijateljici Dijani. Mihajlo je jako sretan i slavi sklapanje posla s Rusima. Davidu baš i nije u potpunosti jasno zašto je Lea toliko protiv Zoeina posjeta Crnkovićevima. Medicinska sestra Tina dolazi kod Lazara u garsonijeru. Ven ima posebno iznenađenje za svoju dragu Zoe. Nastasja se pozdravlja od Save. Zlatko i Ven nikako ne mogu jedan s drugim i ponovno se posvađaju zbog Zoe.

 • Sezona 1, Epizoda 45 / 180

  Čet 15.11.2018. 20:00

  RTL

  Zoe, Pero, Biba i Lazar se spremaju za put u Srbiju kako bi Zoe upoznala i obitelj s tatine strane. Mihajlo nema nimalo srama i vrlo se otvoreno udvara Keti. Sava na sve načine pokušava otkriti gdje je nestala njegova partnerica Nastasja. Lea je zatrpana poslom i prilično uznemirena zbog Zoeina odlaska u Beograd. Dijana i Keti idu u izlazak, usred kojeg neočekivano nalete na poznato lice. David iznenadi Leu posjetom.

 • Sezona 1, Epizoda 46 / 180

  Pon 19.11.2018. 20:00

  RTL

  Crnkovići i Kalemberovi su napokon na okupu i objeručke su prihvatili priliku da se bolje upoznaju. Lazar je i dalje divan prema Zoe i vodi je na poseban izlet u prirodu. Venu nije ni do čega zato što je shrvan spoznajom da nije upao na Akademiju. Zlatko traži uslugu od Mihajla. Marina upoznaje Karmelu i otkriva cijelu istinu o njezinu odnosu s Livijem. Dijana nagovara Keti da ostane još nekoliko dana u Beogradu.

 • Sezona 1, Epizoda 47 / 180

  Uto 20.11.2018. 20:00

  RTL

  Marina je uplašena, ali pokušava izazvati milost kod svojih otmičara. Pero se nađe u problemima kad se izgubi u šumi. Zoe istinski zabrinu riječi njezine sestrične Sare o dečkima i potaknu je na razmišljanje. Lea je uznemirena zato što nikako ne može dobiti Marinu na mobitel. Stari Lazar ima poseban dar za svoju unučicu Zoe. Dijana misli da Keti hitno mora dati priliku nekom novom muškarcu u svom životu. Ven skriva od Zoe da nije upao na Akademiju.

 • Sezona 1, Epizoda 49 / 180

  Sri 21.11.2018. 20:00

  RTL

  Zoe od Sare doznaje nešto o prošlosti njezine obitelji i Crnog što je duboko uzruja. Razočarana i ljubomorna Dijana na odlasku kaže Crnom sve što joj je na duši. Mitar očijuka s Keti i poziva je na jahanje, što Milenu dovodi do ludila. Zlatka obuzima krivnja što je onemogućio Venu upis na fakultet pa se želi nekako iskupiti, a pomoć traži od starog prijatelja Mihajla. Istodobno, Livio Marinu izvlači iz problema.

 • Sezona 1, Epizoda 50 / 180

  Čet 22.11.2018. 20:00

  RTL

  Stigao je kraj obiteljskog druženja u lovačkoj kući pa se Kalemberovi opraštaju s Crnkovićima. Zoe zahlađuje odnos sa Crnim jer je muče nove spoznaje i ne može glumiti da je sve u redu. Zlatko planira ukidati radna mjesta u Leinoj redakciji pa se ona počinje pribojavati za svoj položaj jer je došla posljednja. Mitar Keti poziva na večeru, a Mihajlo napravi scenu pred cijelom obitelji kada dozna za Dijanine poslovne planove.

Prošle epizode

 • Sezona 1, Epizoda 44 / 180

  Sri 14.11.2018. 20:00

  RTL

  Keti stiže u Beograd u posjet svojoj prijateljici Dijani. Mihajlo je jako sretan i slavi sklapanje posla s Rusima. Davidu baš i nije u potpunosti jasno zašto je Lea toliko protiv Zoeina posjeta Crnkovićevima. Medicinska sestra Tina dolazi kod Lazara u garsonijeru. Ven ima posebno iznenađenje za svoju dragu Zoe. Nastasja se pozdravlja od Save. Zlatko i Ven nikako ne mogu jedan s drugim i ponovno se posvađaju zbog Zoe.

 • Sezona 1, Epizoda 43 / 180

  Uto 13.11.2018. 20:00

  RTL

  Mihajlo odlučuje ući u posao sa Zlatkovim ulagačima. Dijana se vraća iz Londona. Lea nije nimalo oduševljena idejom da Zoe ide u Beograd u posjet Crnkovićima. Ven ima vrlo važan dan, ide na prijemni ispit i usput se pokušava iskupiti majci Keti što je zaboravio na njezin rođendan. Nastasja pronalazi način i uspijeva spriječiti Jevtićev plan. Sara nikako ne može shvatiti zašto njezina majka Dijana baš uvijek popušta Mihajlu.

 • Sezona 1, Epizoda 42 / 180

  Pon 12.11.2018. 20:00

  RTL

  Lea doznaje istinu o Liviju i Karmeli i sada ne zna kako to ponovno prijaviti Marini. Biba je jako zadovoljna što su ih Crnkovići pozvali u goste dok se Pero protivi posjetu jer smatra da im to može stvoriti dodatne probleme s njihovom kćeri Leom. Keti se još jednom razočara u svog bivšeg supruga Zlatka, a Mihajlo otkriva da je stari Lazar opunomoćio Milenu kako bi slobodno mogla raspolagati njegovim novcem.

 • Sezona 1, Epizoda 41 / 180

  Pet 09.11.2018. 20:05

  RTL

  Medicinska sestra Tina iznenadi Crnog s pozivom na druženje, a njemu će se to učiniti kao uistinu dobra i zanimljiva ideja. Lea je u iznimno velikom stresu na novom poslu, a Marina će biti jako šokirana kada joj njezina najbolja prijateljica ispriča kako je srela Livija s trudnom ženom. Stari Lazar dolazi na ideju da pozove obitelj Kalember u lovačku kuću kako bi imao priliku upoznati svoju unuku Zoe i drugi dio obitelji za koji donedavno nisu ni znali.

 • Sezona 1, Epizoda 40 / 180

  Čet 08.11.2018. 20:00

  RTL

  Crni je skupio hrabrosti i odlučio otkriti Peri istinu o svojoj prošlosti. Lea hitno mora napustiti romantični vikend s doktorom te se ispričava Davidu zbog naprasnog odlaska iz Opatije. Livio sreće Leu u pogrešnom trenutku, što će dodatno ugroziti njegov odnos s Marinom. Za to vrijeme, Milena doznaje kako je Mitar nestao i otišao bez ikakve najave, a Mihajlo posjećuje Zlatka i shvaća da bi mu on mogao pomoći i više nego što je mislio. Uz to, Zlatko zamoli Nastasju da mu se pridruži na sastanku s Mihajlom, što će ispasti vrlo neugodno kada ona shvati da je to isti Mihajlo zbog kojeg je pobjegla iz Beograda.