CSI: NY

CSI: NY

45 min | kriminalistička serija | SAD | 2012

RTL2, subota - nedjelja u 20:45 sati

RTL Crime, ponedjeljak - nedjelja u popodnevnom terminu

Autor
Anthony E. Zuiker, Ann Donahue, Carol Mendelsohn

Redatelj
Ann Donahue, Andrew Lipsitz, Jonathan Littman, Carol Mendelsohn, Jerry Bruckheimer, Danny Cannon

Uloge
Gary Sinise, Sela Ward, Carmine Giovinazzo, Hill Harper, Eddie Hill, Anna Belknap

Nadolazeće epizode

 • Sezona 5, Epizoda 16 / 25 - No good deed

  Sub 23.02.2019. 13:00

  RTL Crime

  Mac i Stella ispijaju kavu na otvorenome, no užitak im pokvari ptica kada ispustil ljudsko oko u Stellinu kavu! Prvu informaciju o tome čije je oko saznaju zahvaljujući implantiranoj kontaktnoj leći u oku. Radi se o Johnu Pollocku pa CSI ekipa odlazi u njegov stan, gdje i nađu tijelo. Tijekom pretraživanja stana uoče Sildenafil Prilocaine, mast koja ima slično djelovanje kao Viagra, te krv na okviru slike s vjenčanja.

 • Sezona 5, Epizoda 17 / 25 - Green Piece

  Sub 23.02.2019. 13:50

  RTL Crime

  Pokušavajući tijekom igre s prijateljima izvući loptu koja se zavukla pod automobil, Adam od siline eksplozije podleti pod vozilo. Iz kombija koji je eksplodirao uspije spasiti čovjeka koji se zove Felix. Istraga pokaže kako je postavljena bomba profesionalne izrade, a problem za CSI-ovce je što su gotovo svi dokazi uništeni u eksploziji. Lindsay i Danny se konačno odluče vjenčati.

 • Sezona 5, Epizoda 18 / 25 - Point of no return

  Ned 24.02.2019. 13:10

  RTL Crime

  Na mjestu ubojstva bivšeg istražitelja pronađen je bijeli prah, koji CSI tim odvede do ubojice. Istražitelji se začude kad saznaju da se radi o heroinu, proizvedenom na šokantan način.

 • Sezona 5, Epizoda 19 / 25 - Communication Breakdown

  Ned 24.02.2019. 14:00

  RTL Crime

  Poglavica jednog od najstarijih indijanskih plemena pronađen je mrtav, a ekipa CSI-a odmah pronađe ubojicu. Međutim, ispostavlja se kako uzrok poglavičine smrti nije bio ispaljeni hitac (kolike su šanse da netko upuca osobu u udaljenom vlaku koji je u pokretu, a da je ona već mrtva?). Ekipa se nalazi usred sukoba nekoliko interesnih skupina, u kojemu je iznimno teško dokazati i nevinost i krivnju. Dok smišlja ime za svoga budućeg sina, Danny dozna kako on i Lindsay čekaju curicu.

 • Sezona 5, Epizoda 20 / 25 - Prey

  Pon 25.02.2019. 13:10

  RTL Crime

  U praznom kazalištu CSI tim pronalazi tijelo. Iako na prvi pogled izgleda kao da se ubojstvo dogodilo u teatru, Stella misli da je zločin namješten tako da samo izgleda kao da je tamo počinjen.

 • Sezona 5, Epizoda 21 / 25 - The past, present and murder

  Pon 25.02.2019. 14:00

  RTL Crime

  Mac i ekipa istražuju smrt osobe koja je pala s pedeset i drugog kata u sigurnu smrt. No kako je tijelo nestalo, detektivima je istraga otežana. Slučaj se pretvara u potragu za nestalom osobom.

 • Sezona 5, Epizoda 22 / 25 - Yahrzeit

  Uto 26.02.2019. 13:10

  RTL Crime

  Poznata godišnja aukcija nakita iznenada je morala biti prekinuta kada je ubijen jedan od procjenitelja. CSI tim otkrije da je ubojstvo povezano s najvećom tragedijom u ljudskoj povijesti - Holokaustom.

 • Sezona 5, Epizoda 23 / 25 - Greater good

  Uto 26.02.2019. 14:00

  RTL Crime

  CSI otvara dvije godine star slučaj. Mac daje do znanja bivšem zatvoreniku da je odslužio kaznu za zločin koji nije počinio. U međuvremenu, Lindsay se vraća iz Montane, a Anna otkriva Dannyju da je došlo vrijeme za rođenje prve „CSI bebe“.

 • Sezona 5, Epizoda 24 / 25 - Grounds for deception

  Sri 27.02.2019. 13:10

  RTL Crime

  Stella otkrije da je nekolicina Njujorčana ubijena zbog starogrčkih artefakata. Odrekne se detektivske značke kako bi mogla pratiti trag koji vodi do Grčke te, zajedno s Macom, razotkrije jednu od najvećih misterija ljudske povijesti.

 • Sezona 5, Epizoda 25 / 25 - Pay Up

  Sri 27.02.2019. 14:00

  RTL Crime

  Flack obavijesti Terrencea Davisa da više ne može biti policijski doušnik i odmah zatim nazove detektivku Angell da se dogovore za večeru. Iznenada kroz ulaz restorana, u kojem Jessica Angell čuva sina Roberta Dunbrooka, projuri kamion, što sve čuje Flack s druge strane linije. Požuri do restorana, a tamo na podu primijeti upucanu Jesssicu. Dunbrook želi surađivati s Dannyjem na slučaju, ali burna zajednička prošlost će ih u tome spriječiti.

Prošle epizode

 • Sezona 2, Epizoda 20 / 24 - Run Silent, Run Deep

  Ned 13.01.2019. 21:25

  RTL 2

  Detektiv Mac Taylor prima neobičan noćni poziv: nepoznati mu muškarac javlja kako je na stadionu zakopao tijelo čovjeka kojeg su “oni” oteli prije dosta vremena te ga moli da ga otkopaju jer on nikako ne može zaboraviti žrtvino lice. Nakon što prekine razgovor, nepoznati muškarac počini samoubojstvo. Na nogometnom stadionu Macov tim doista pronalazi truplo. S druge strane grada detektivi Stella Bonasera i Danny Messer u luksuznoj hotelskoj sobi pronalaze mrtvo tijelo.

 • Sezona 2, Epizoda 19 / 24 - Super Men

  Sub 12.01.2019. 20:40

  RTL 2

  Mac i Stella istražuju smrt pacijenta bolnice za mentalne bolesnike, koji je kostimiran u Supermana pronađen u nekoj uličici s tuđim novčanikom u džepu. U međuvremenu, u luksuznom apartmanu elegantnog hotela na drugoj strani grada, Danny i Lindsey pronalaze popularnu nogometnu zvijezdu, Tyrella Manna, mrtvog u bazenu punom krvi. Danny na žrtvinom vratu otkriva ubodnu ranu, preveliku da bi bila od injekcije. Osumnjičeni su nogometašev agent i nepoznata žena čiji su otisak zuba našli na odgriženom sendviču u apartmanu…

 • Sezona 2, Epizoda 18 / 24 - Live or let Die

  Ned 06.01.2019. 21:00

  RTL 2

  Mac i Hawkes započnu opsežnu istragu kad na bolničkom krovu dvojica muškaraca, obučenih poput medicinskog osoblja, ubiju bolničkog internistu i nakon toga otmu helikopter koji odvozi jetru donatora organa. Flack i Danny istog trena kreću u potragu za otetim helikopterom, u kojem ubrzo pronađu onesviještenog pilota. Slijedi razgovor s doktorom odgovornim za transplantaciju organa i svi dokazi pomalo upućuju na ilegalno trgovanje organima u bolnici. U međuvremenu, Stella i Lindsey pronađu tijelo mlade žene s dijelom bicikla zabodenim u vrat.

 • Sezona 2, Epizoda 17 / 24 - Necrophilia Americana

  Sub 05.01.2019. 20:45

  RTL 2

  Kada Mac i Stella pronađu ženski leš u prirodoslovnom muzeju, napola pojeden od buba strvinarki, istog trena kreću u potragu za počiniteljem zločina. Žrtva je Ceci Astor, zaposlenica muzeja u kojem njezina obitelj posjeduje cijelo jedno krilo. Nakon autopsije otkriva se da je djevojka probodena u mozak, a ubrzo je pronađen i uplašeni dječak, koji je svjedočio njezinoj smrti. Iako žrtvina sestra Carolyn i njezin suprug tvrde kako nikad nisu vidjeli dječaka, ubrzo se dokaže suprotno. Dok Lindsey proučava bube iz muzeja, Stella analizira tragove s noža na kojem pronađe otiske Josea Martineza, zaštitara u muzeju i dječakovog očuha. Ispostavi se kako je Carolyn dječakova majka. Naizgled savršen zločin, polako je raskrinkan…  

 • Sezona 8, Epizoda 19 / 18

  Čet 25.10.2018. 14:00

  RTL Crime