InDizajn s Mirjanom Mikulec

30 min | lifestyle emisija | Hrvatska | 2017

Nedjelja u popodnevnom terminu

Voditelj
Mirjana Mikulec

Gledaj na RTLplay

Popularna emisija o uređenju interijera, "InDizajn" krenula je s 12. sezonom emitiranja. Nakon još jednog uspješnog sajma o modernom uređenju domova, dizajnerica interijera Mirjana Mikulec na male ekrane donosi brojna iznenađenja, ideje i trendove u opremanju domova.

Na zahtjev gledatelja, umjesto dosadašnjih 10, emisija će odsad imati čak dvije epizode više, pa će tako obožavatelji "InDizajna" ove sezone moći duže uživati u omiljenoj polusatnoj emisiji. Osim toga, Mirjana Mikulec pripremila je i druga osvježenja – posjetila je New York u potrazi na najljepšim interijerima, uvela nove priloge u kojima će moći sudjelovati gledatelji, a pokazat će nam i koji nas to trendovi u interijerima očekuju sljedećih mjeseci.

Osim impresivnih newyorških, ekipa "InDizajna" pokazat će nam i kako izgledaju domaći interijeri s potpisom Mirjaninog studija za dizajn interijera. Neke provjerene rubrike neće mijenjati pa tako će gledatelji i dalje moći uživati u svima omiljenim makeoverima, ali i novoj rubrici „Uredi i osiguraj“.