Pet na pet

Family feud

45 min | kviz | Hrvatska/ SAD | 2016

RTL Living, ponedjeljak - nedjelja u jutarnjem terminu

Voditelj
Davor Dretar Drele

Jedan od najpopularnijih kvizova “Pet na pet“ i zabavlja gledatelje i predstavlja kandidate koji će nas nasmijati i oduševiti svojim odgovorima i pozitivnim timskim duhom. Nezaobilazni i popularni Davor Dretar Drele i ekipa kviza za šestu sezonu pripremili su razne novitete jer, kako kaže Drele, “broj šest se smatra najharmoničnijim od svih jednoznamenkastih brojeva, spaja obitelj u jedno i brine se o drugima. Šestica više voli davati, nego primati.“ Upravo zato, zahvaljujući snazi “šestice”, želja za pobjedom će biti još veća! Tim koji bude najbolji i ostvari pet uzastopnih pobjeda i tri igre "brza lova",  uz već osvojenih 20.000 kuna, zaradit će i dodatnih 30.000, tj. sveukupno primamljivih 50 000 kuna!

Kviz će, među ostalim, u studiju ugostiti mnoge poznate osobe, gledat ćemo i natjecanje najboljih timova u proteklih pet sezona, te dobiti magistre i kumove “Pet na pet”. Drele će, kaže, uvesti još više 'stand up' komedije kako bi svaku novu sezonu bio što originalniji, te time iznova zabavio natjecatelje i publiku. 

Ukoliko ste propustili neku od emisija iz prošle sezone, ali i dosad neviđene scene - pogledajte ih na našem YouTube kanalu!

https://www.youtube.com/user/petnapethr