Zvijezde

glazbeno-natjecateljski show | Hrvatska | 2018

Petak u 20 sati

Voditelj
Petra Dugandžić

Žiri
Jacques Houdek, Andrea Andrassy, Tonči Huljić, Nina Badrić, Petar Grašo

Prošle epizode

 • Sezona 2, Epizoda 11 / 14

  Pet 07.12.2018. 20:00

  RTL

  Dvije uzbudljive večeri i samo 12 stolaca bilo je premalo za sve sjajne nastupe kandidata pa se tako omiljeni žiri prošlog vikenda u Hrvatskoj našao na pravim mukama. U jakoj konkurenciji kandidati su briljirali te pokazali da su usvojili sve primjedbe i savjete svojih mentora. Redali su se legendarni glazbeni hitovi, petice i pohvale frcale su na sve strane, a žiri je nekim kandidatima čak prorekao blistave svjetske glazbene karijere.

  Nakon napetih vokalnih borbi i vijećanja žirija u TOP12 prošli su: Roko Blažević, Anamarija Mikulić, Danijel Kranjec, Ilma Karahmet, Hrvoje Krištofić, Gabrijela Holjevac, Siniša Vidović, Marta Strmečki, Renato Zahirović, Lorena Bućan, Noa Rupčić i Gabriela Hrženjak.

  Nove glazbene izazove naših kandidata ne propustite u večeras!

 • Sezona 2, Epizoda 10 / 14

  Sub 01.12.2018. 19:45

  RTL

  Nakon 11 sjajnih nastupa, sinoć smo doznali imena prvih šestero kandidata koji ulaze u zvjezdanih TOP 12, a večeras još desetero kandidata traži svoje mjesto u idućem krugu. U jakoj konkurenciji kandidati će briljirati, pokazavši da su marljivo vježbali i usvojili sve primjedbe i savjete svojih mentora. Petice i pohvale frcat će na sve strane, a Jacques će jednog kandidata čak zamoliti i za duet!

 • Sezona 2, Epizoda 9 / 14

  Pet 30.11.2018. 20:00

  RTL

  Nakon dviju raspjevanih, uzbudljivih i do kraja neizvjesnih večeri i duelskih borbi, četiri tima pod mentorskim vodstvom Tončija Huljića, Petra Graše, Nine Badrić i Jacquesa Houdeka te njihov 21 kandidat, nastavljaju svoj zvjezdani put.

  Samo je 12 stolica ostalo za prolaz dalje, a tko će ih osvojiti, odlučit će žiri koji će biti na velikim mukama. Naime, 21 kandidat prošao je u duelima, a sada žiri među njima mora odabrati samo šestero koji prolaze u finalnih top 12.

  Iako će neki natjecatelji, što ugodno, što neugodno iznenaditi svoje mentore, neki kandidati će se prvi put u životu okušati u pjevanju na engleskom jeziku. Hoće li to završiti kao pravi fijasko ili baš suprotno, hoće li ovoga puta presuditi glas ili "ono nešto" što po procjeni žirija mora imati onaj koji želi postati buduća zvijezda?

 • Sezona 2, Epizoda 8 / 14

  Sub 24.11.2018. 19:45

  RTL

  U večerašnjoj epizodi na veliku pozornicu stat će 11 parova koje su mentori Nina Badrić i Tonči Huljić odabrali da pjevaju u duetima. Neki će se parovi snaći na pozornici kao ribe u vodi, dok će drugi, prema riječima mentora, jednostavno podbaciti.

  Tko će se od natjecatelja najbolje snaći u duelima, a tko će izvući deblji kraj, hoće li Višnja Pevec zasjeniti svog partnera te zašto se Nina neće moći odlučiti tko će od njezinih kandidata ići dalje, gledatelji će saznati u novoj epizodi.

 • Sezona 2, Epizoda 7 / 14

  Pet 23.11.2018. 20:05

  RTL

  Najomiljeniji žiri u Hrvatskoj ovoga vikenda u glazbenom showu dobiva još jednu ulogu – postaju mentori, a show ulazi u drugu fazu natjecanja. Svoje će članove tima, njih od 10 do 12, ovisno o tome koliko su ih odabrali u audicijskom dijelu natjecanja, mentori savjetovati i vježbati s njima te ih pripremati za duete. Svoje će kandidate mentori podijeliti u parove i dodijeliti im pjesme, vodeći računa o njihovim glazbenim afinitetima, rasponu i boji  glasa. Samo po jedan kandidat iz svakog para u duelima će izboriti prolazak dalje.