Zvijezde

glazbeno-natjecateljski show | Hrvatska | 2018

Voditelj
Petra Dugandžić

Žiri
Jacques Houdek, Andrea Andrassy, Tonči Huljić, Nina Badrić, Petar Grašo

Prošle epizode

 • Sezona 2, Epizoda 14 / 14

  Pet 21.12.2018. 20:00

  RTL

  Veliko finale ovogodišnje sezone najzabavnijeg RTL-ova glazbenog showa je pred vratima, a tko će se od petero finalista okititi titulom nove zvijezde, ne propustite doznati u petak u 20 sati! Koga će žiri "posuti zvjezdanom prašinom", a tko će od petero finalista postati nova pjevačka zvijezda?

 • Sezona 2, Epizoda 13 / 14

  Sub 15.12.2018. 19:45

  RTL

  Najboljih sedam sinoć je ušlo u veliko polufinale ovogodišnje sezone , a već večeras očekuju ih novi izazovi - dueti s mentorima! Što se više bliži finale, i pravila su sve strožija. Kandidati će tako morati proći čak dva kruga, a maksimalan broj bodova koji mogu dobiti je 45, no ako prijeđu 40 bodova, idu izravno u TOP5.

  Na pozornici će svih sedmero natjecatelja otpjevati po dvije pjesme. U prvom krugu kandidati su se žiriju predstavili pjesmom koju nekome posvećuju ili onom koja im nešto znači, a u njihovim nastupima neće nedostajati pregršt emocija, zagrljaja, kao ni iskrenih suza. I dok će neki pjesme posvetiti mamama i djevojkama, neki će svoju izvedbu posvetiti čitavom jednom narodu. No tu nije kraj iznenađenjima! Prvi put od početka showa jedan će kandidat svojom izvedbom toliko ganuti Tončija da će mu oči biti pune suza.

 • Sezona 2, Epizoda 12 / 14

  Pet 14.12.2018. 20:00

  RTL

  Ovogodišnja sezona najzabavnijeg RTL-ova glazbenog showa polako ulazi u svoju završnu fazu! 

  Prošlog je petka žiri odabrao deset najboljih natjecatelja koji ovaj petak hrabro nastavljaju žestoku vokalnu utrku. Konkurencija je nikad jača, kandidati dobivaju sve teže i teže zadatke, a žiri više ne zanima samo glas, već pažljivo gledaju baš sve – od interpretacije i emocije pa sve do scenskog nastupa i kretnje po pozornici.

  Zvjezdanih TOP 10 natjecatelja u emisiji u petak traže svoj put do polufinala, a da su do kraja showa baš svi spremni ostaviti svoje srce na pozornici, svjedoči i činjenica da će čak devetero njih podignuti žiri na noge i zaraditi maksimalnih 25 bodova, no jednog će natjecatelja pogrešan izbor pjesme koštati prilike da još jednom zapjeva u a capelli i pokuša se izboriti za ulazak u TOP 7.

 • Sezona 2, Epizoda 11 / 14

  Pet 07.12.2018. 20:00

  RTL

  Dvije uzbudljive večeri i samo 12 stolaca bilo je premalo za sve sjajne nastupe kandidata pa se tako omiljeni žiri prošlog vikenda u Hrvatskoj našao na pravim mukama. U jakoj konkurenciji kandidati su briljirali te pokazali da su usvojili sve primjedbe i savjete svojih mentora. Redali su se legendarni glazbeni hitovi, petice i pohvale frcale su na sve strane, a žiri je nekim kandidatima čak prorekao blistave svjetske glazbene karijere.

  Nakon napetih vokalnih borbi i vijećanja žirija u TOP12 prošli su: Roko Blažević, Anamarija Mikulić, Danijel Kranjec, Ilma Karahmet, Hrvoje Krištofić, Gabrijela Holjevac, Siniša Vidović, Marta Strmečki, Renato Zahirović, Lorena Bućan, Noa Rupčić i Gabriela Hrženjak.

  Nove glazbene izazove naših kandidata ne propustite u večeras!

 • Sezona 2, Epizoda 10 / 14

  Sub 01.12.2018. 19:45

  RTL

  Nakon 11 sjajnih nastupa, sinoć smo doznali imena prvih šestero kandidata koji ulaze u zvjezdanih TOP 12, a večeras još desetero kandidata traži svoje mjesto u idućem krugu. U jakoj konkurenciji kandidati će briljirati, pokazavši da su marljivo vježbali i usvojili sve primjedbe i savjete svojih mentora. Petice i pohvale frcat će na sve strane, a Jacques će jednog kandidata čak zamoliti i za duet!