Zvijezde - ljetni hit

glazbeno-natjecateljski show | Hrvatska | 2019

Petak - subota u 20 sati

Voditelj
Antonija Blaće

Žiri
Andrea Andrassy, Tonči Huljić, Nina Badrić, Petar Grašo, Branko Đurić

Nadolazeće epizode

 • Sezona 3, Epizoda 3 / 8

  Pet 24.05.2019. 20:00

  RTL

Prošle epizode

 • Sezona 3, Epizoda 2 / 8

  Sub 11.05.2019. 20:15

  RTL

  Druga epizoda gledatelje će upoznati s novih dvanaestero natjecatelja koji će stati pred peteročlani žiri. Osim što će pred Ninu, Andreu, Tončija, Grašu i Đuru stati najstariji natjecatelj od 60 godina, žiri će morati pokazati i svoje znanje engleskog jezika s obzirom na to da će im zapjevati i jedna Amerikanka. Ljetni hitovi nizat će se jedan za drugim, Đuro će čak zaplesati bos, a tko će očarati žiri ne propustite pogledati večeras.

   

 • Sezona 3, Epizoda 1 / 8

  Ned 05.05.2019. 10:45

  RTL

  U novu sezonu showa prijavio se rekordan broj kandidata, no samo njih 60 dobilo je priliku nastupiti uživo pred omiljenim žirijem u Hrvata i dokazati im da baš oni zaslužuju postati nova glazbena senzacija, koja će, osim vlastitog ljetnog hita iz pera hitmejkera Tončija Huljića, osvojiti i primamljivu novčanu nagradu od 50 000 kuna te nastup na ovogodišnjem prestižnom Splitskom festivalu.

  Prvih 12 natjecatelja već će večeras spremno pokazati svoje vokalne sposobnosti, energiju i kretnje na sceni, a neki od njih oduševit će žiri čim otpjevaju prvu notu! 

 • Sezona 2, Epizoda 14

  Pet 21.12.2018. 20:00

  RTL

  Veliko finale ovogodišnje sezone najzabavnijeg RTL-ova glazbenog showa je pred vratima, a tko će se od petero finalista okititi titulom nove zvijezde, ne propustite doznati u petak u 20 sati! Koga će žiri "posuti zvjezdanom prašinom", a tko će od petero finalista postati nova pjevačka zvijezda?

 • Sezona 2, Epizoda 13

  Sub 15.12.2018. 19:45

  RTL

  Najboljih sedam sinoć je ušlo u veliko polufinale ovogodišnje sezone , a već večeras očekuju ih novi izazovi - dueti s mentorima! Što se više bliži finale, i pravila su sve strožija. Kandidati će tako morati proći čak dva kruga, a maksimalan broj bodova koji mogu dobiti je 45, no ako prijeđu 40 bodova, idu izravno u TOP5.

  Na pozornici će svih sedmero natjecatelja otpjevati po dvije pjesme. U prvom krugu kandidati su se žiriju predstavili pjesmom koju nekome posvećuju ili onom koja im nešto znači, a u njihovim nastupima neće nedostajati pregršt emocija, zagrljaja, kao ni iskrenih suza. I dok će neki pjesme posvetiti mamama i djevojkama, neki će svoju izvedbu posvetiti čitavom jednom narodu. No tu nije kraj iznenađenjima! Prvi put od početka showa jedan će kandidat svojom izvedbom toliko ganuti Tončija da će mu oči biti pune suza.

 • Sezona 2, Epizoda 12

  Pet 14.12.2018. 20:00

  RTL

  Ovogodišnja sezona najzabavnijeg RTL-ova glazbenog showa polako ulazi u svoju završnu fazu! 

  Prošlog je petka žiri odabrao deset najboljih natjecatelja koji ovaj petak hrabro nastavljaju žestoku vokalnu utrku. Konkurencija je nikad jača, kandidati dobivaju sve teže i teže zadatke, a žiri više ne zanima samo glas, već pažljivo gledaju baš sve – od interpretacije i emocije pa sve do scenskog nastupa i kretnje po pozornici.

  Zvjezdanih TOP 10 natjecatelja u emisiji u petak traže svoj put do polufinala, a da su do kraja showa baš svi spremni ostaviti svoje srce na pozornici, svjedoči i činjenica da će čak devetero njih podignuti žiri na noge i zaraditi maksimalnih 25 bodova, no jednog će natjecatelja pogrešan izbor pjesme koštati prilike da još jednom zapjeva u a capelli i pokuša se izboriti za ulazak u TOP 7.