Tri, dva, jedan - kuhaj!

kulinarski show | Hrvatska | 2017

Voditelj
Doris Pinčić Rogoznica

Žiri
Tomislav Špiček, Mate Janković, Mateja Domitrović Sabo

U Studiju 4 zagrebačkog Jadran filma „kuha“ se nova, peta sezona RTL-ovog kulinarskog showa "Tri, dva, jedan – kuhaj!'" koja sa sobom donosi mnogo noviteta. U studio showa stiže deset novih natjecateljskih parova koji se bore za laskavu titulu najboljeg kuharsko-amaterskog para Hrvatske, novčanu nagradu od 50.000 kuna i Prima kuhinju u vrijednosti 30.000 kuna opremljenu svim aparatima. Ali stižu i novi članovi žirija! Uz bok chefu Tomislavu Špičeku ove će jeseni stati Mate Janković, chef, poduzetnik, savjetnik i promotor domaće gastronomije, koji će ovim projektom označiti svoj povratak na TV, te Mateja Domitrović Sabo, novinarka i urednica magazina "Dobra hrana" i velika zaljubljenica u gastronomiju.

Bez obzira na godine, zanimanja i mjesto od kuda nam dolaze, natjecatelji dijele istu strast za kuhanjem. Svakodnevno će prolaziti kroz razne kulinarske testove, dnevne i tjedne zadatke i gastro kvizove, a žiri će testirati njihovo kulinarsko (ne)znanje, snalažljivosti u kuhinji, kreativnost i odvažnost prilikom pripreme hrane, u kombiniranju namirnica i spajanju okusa.

Tko će iznenaditi žiri i kroz 57 epizoda postati najbolji kuharsko-amaterski par, doznat ćemo u novoj sezoni kulinarskog showa "Tri, dva, jedan – kuhaj!".