Ostalo

Blagovaonski stolovi koji okupljaju cijelu obitelj

Blagovaonica je važno mjesto okupljanja najbližih, bilo da ručate u uskom krugu obitelji ili priređujete veliko rođendansko slavlje. Središnji dio svake blagovaonice su blagovaonski stolovi koji će postati simbol zajedništva i mjesto na kojem stvarate prekrasne uspomene koje ćete pamtiti cijeloga života.

Promo
31.10.2022 09:36

U Lesnini odaberite stol za blagovaonicu koji će se savršeno uklopiti u vaš dom i stil života. Širok izbor materijala, veličina, boja i oblika pomoći će vam da pronađete svoj idealan stol za blagovaonicu i uživate koristeći ga od prvog gutljaja jutarnje kave do zadnjeg zalogaja omiljene večere.

Odaberite praktičnost

Potrebe za veličinom blagovaonskog stola mijenjaju se vrlo često. Za svakodnevni život obično je potreban vrlo mali stol koji će okupiti najuže članove obitelji, a istovremeno neće zauzimati puno mjesta, kako biste imali dovoljno životnog prostora za sve ostale aktivnosti i potrebe. S druge strane, svako toliko dogodi se dan kada vam u goste dolazi velik broj ljudi. Onaj mali stol koji je inače i više nego dovoljan, sada je premali, a vi se pitate gdje ćete smjestiti sve svoje prijatelje i obitelj.

Ako ste se ikada našli u sličnoj situaciji, postoji rješenje koje će zauvijek stati na kraj ovom problemu. Blagovaonski stolovi na razvlačenje pravi su odabir jer će se prilagoditi svakoj situaciji. Inovativan dizajn dolazi u obliku praktičnih mehanizama koji ispod glavne ploče stola skrivaju dodatne ploče, a promjenu ćete napraviti u samo nekoliko sekundi.

Sklopite ga i uštedite dragocjeni prostor pri svakodnevnom korištenju, a kada vam zatreba dodatnog mjesta za stolom, rasklopite ga i iskoristite praktičnost koju vam pružaju blagovaonski stolovi na razvlačenje iz Lesnine.

Dizajn koji privlači poglede

Izgled stola za blagovaonicu ima veliki utjecaj na vaš odabir. Vlastiti ukus, uređenje ostatka doma, ali i životni stil odredit će koji će se stol najbolje uklopiti u svaki dom. Stolovi klasičnog izgleda mogu biti naglasak tradicionalnog uređenja cijelog prostora, a s druge strane mogu pružiti ravnotežu modernijem domu, kao i prostoru s razigranim bojama. U tom će slučaju čiste linije biti kontrast ostalim elementima, a zajedno će stvoriti harmoničan izgled.

Blagovaonica 2.jpg

Isti koncept možete primijeniti i ako je vaš prostor tradicionalnije uređen. Odabirom stola modernijeg ili retro izgleda samo jednim komadom namještaja osvježit ćete cijeli dom, a vaša će blagovaonica biti potpuno transformirana.

Ako niste sigurni kako upariti blagovaonski stol sa stolicama koje će mu najbolje odgovarati, Lesnina ima odličan vodič koji će vam u tome pomoći. Pronađite stol koji bi se najbolje uklopio u vaš dom, a uz njega ćete otkriti ponuđene brojne opcije blagovaonskih stolica koje će se savršeno uklopiti uz odabrani stol. Ne morate biti dizajner interijera da biste svoju blagovaonicu uredili vrhunski. Posjetite Lesninin web shop i izaberite svoju savršenu kombinaciju.

Elegancija i dugotrajnost

Kvalitetni materijali od kojih su izrađeni blagovaonski stolovi omogućit će da vi i vaša obitelj godinama uživate koristeći svoj blagovaonski stol iz snova. Bilo da odaberete drvo, metal ili staklo, blagovaonski stol može potpuno transformirati prostor. Kombinacija različitih materijala odličan je način za postizanje modernog izgleda. Metalne noge sa staklenim ili drvenim stolom izgledaju suvremeno i klasično u isto vrijeme.

Blagovaonica 3.jpg

Birajte između različitih oblika i pronađite onaj koji će se najbolje uklopiti u veličinu vašeg doma. Kvadratni stolovi su najmanji, zbog čega i odgovaraju manjim blagovaonicama ili mogu poslužiti kao dodatan stol u kuhinji. Pravokutni stolovi mogu smjestiti više ljudi, a često dolaze s opcijom razvlačenja zbog čega će vam pružiti mogućnost prilagodbe. Okrugli i ovalni stolovi zadivljuju svojim elegantnim izgledom, a vaša će blagovaonica odisati jedinstvenošću.

Spojite praktičnost, lijep dizajn i izdržljivost u jedno, bez kompromisa. Odaberite blagovaonski stol koji će vam pružiti sve što trebate te postati jedno od omiljenih mjesta za okupljanje. Širok izbor materijala, oblika i stilova pomoći će vam u pronalasku idealnog stola, zato posjetite Lesninin web shop i bit ćete jedan korak bliže uživanju u obiteljskom obroku u blagovaonici iz snova.