Play ponuda
Za neprocjenjiv osjećaj

Idealan događaj koji spaja i stvara nova prijateljstva

Dobro društvo uz šalicu dobre kave uvijek ide zajedno, a prati ga onaj neprocjenjivi osjećaj čistog zadovoljstva i sreće.

Image
Promo/ 23.5.2023. u 16:18

Dobro društvo uz šalicu dobre kave uvijek ide zajedno, a prati ga onaj neprocjenjivi osjećaj čistog zadovoljstva i sreće. To je trenutak u kojem dijelimo i šalicu razgovora s prijateljima ili pak upoznajemo nove ljude koji nam obogaćuju svakodnevnicu.

Nema teme za razgovor koja ne ide dobro uz šalicu vruće turske kave, a Franck predstavlja mali dodatak koji će razgovore s prijateljima ili pak upoznavanje novih učiniti još zanimljivijim. Riječ je o posebnom pakiranju Crema kave u kojem dolazi i set kartica za ispitivanje i preispitivanje te dvije šalice za kavu. Kartice donose različita pitanja i potiču diskusiju o raznovrsnim temama kojim možete začiniti kavu.

Image
Foto:
Image

Tako je u odličnoj atmosferi, uz šalicu fine kave i dobrog razgovora, prošlu subotu održan još jedan Female Speed Friending. Idealan događaj koji spaja i stvara nova prijateljstva okupio je veliki broj žena koje su upravo uz Crema kartice „probile led“ u razgovoru i upoznavanjima novih prijateljica za kavu, šetnju razgovore, putovanja i zabave.

Image
Foto:
Image

Naime, pronalazak prijatelja s godinama nam postaje sve teži jer zbog obaveza, preseljenja i sl., vrlo malo vremena, ali i prilika, ostaje za upoznavanje novih ljudi. Zato je Female Speed Friending sjajan koncept i fora način za upoznavanje novih prijateljica, a tu je priliku iskoristila i Matea Frajsberger, modna blogerica i influencerica.

Bio je to pravi „girls' night out“, a kako ističu sudionice, svidjela im se sama ideja eventa i cijeli koncept „brzog“ upoznavanja potencijalnih frendica bez predrasuda. Mnoge su došle po prvi puta i nisu znale što mogu očekivati. Na samom događaju dočekala ih je ugodna i opuštena atmosfera i puno potencijalnih prijateljica koje su došle s istim ciljem pa se druženje nastavilo i nakon eventa. Inače, Female Speed Friending organiziran je na način da svaka sudionica ima priliku upoznati po 10-tak žena sličnih interesa. Žene se u grupe formiraju prema interesima koje navedu putem forme za prijavu kako bi bile što kompatibilnije.

Image
Foto:
Image

Ovim eventom kult ispijanja subotnje kave redefinira se u smjeru jedinstvenog ženskog izlaska i sklapanja novih prijateljstava uz savršenu šalicu Franck Crema kave i Crema kartice uz koje ćete uvijek imati tema za razgovor. Odaberite karticu i otvorite zabavnu diskusiju u kojoj ćete bolje upoznati sebe i svoje sugovornike.

Posebno pakiranje dostupno je na webshopu i Franck Experience Storeu u zagrebačkoj Teslinoj ulici 7, a Crema kava od 400 grama doja dolazi uz kartice ekskluzivno je dostupna na policama Konzuma. 

Image
Foto:
Image

Franck Crema je 100% turska kava , idealna za one koji vole bogatu pjenu te kremaste note čokolade i kakaovca, prirodno prisutne u zrnima ove kave. Zbog posebnog načina mljevenja može se pripremati na brzi način, prelijevanjem vrućom vodom ili na klasičan način, u džezvi. 

Image
Foto:
Image
Image
Foto:
Image
Image
Foto:
Image
Image
Foto:
Image

Više s weba

Pročitajte još

Image
POTPUNO DRUGAČIJE

Perilice rublja - što gledati kod kupnje

Više s weba