Promo

Isprobajte čudesnu moć orgonita!

Promo
2023-08-29 09:49

Lotos Nakit vam s ponosom predstavlja ove čarobne predmete, pružajući vam priliku da iskusite čudesnu moć orgonita na vlastitoj koži.

Harmonija energija

Orgonit je posebno osmišljen s ciljem uspostavljanja harmonije i ravnoteže u okruženju koje je okolo nas. Ovaj izuzetni energetski uređaj ima sposobnost pretvaranja negativne energije u pozitivnu, stvarajući time prostor koji je povoljan za optimalno fizičko, emocionalno i duhovno blagostanje pojedinca. Kombinirajući različite kristale i dragulje, orgonit postaje moćno sredstvo za usklađivanje i balansiranje energija oko nas.

K 75c
K 75c FOTO: Promo

Orgonit se temelji na kombinaciji organskih i anorganskih materijala. Smola je bazična vanjska osnova orgonita, dok su metalne nano čestice često prisutne unutar nje. Sve naše privjeske orgonita posebno energetizira mističan pijesak iz Sahare. Ova kombinacija stvara dinamičan spoj u kojem smola djeluje kao prirodni izolator, dok metalne nano čestice pomažu u privlačenju i transformiranju različitih energetskih frekvencija. Rezultat je sinergijski efekt koji uspostavlja stabilan tok energije, istovremeno pomažući neutralizaciji štetnih energetskih oblika. 


Orgonit je postao poznat po svojoj sposobnosti da pozitivno utječe na okolinu i ljude. Njegova prisutnost može rezultirati smanjenjem stresa, povećanim osjećajem unutarnjeg mira te poboljšanom kvalitetom sna. Također, mnogi korisnici orgonita primjećuju da se elektromagnetsko zračenje koje potječe od različitih elektroničkih uređaja osjeća manje intenzivno. Jednostavno štiti našu auru. 

K 75d
K 75d FOTO: Promo


Posebnu djelotvornost čine ugrađene Solfeggio frekvencije, koje vibriraju ispod razine našeg sluha. Od njih izdvajamo frekvenju Ljubavi" poznatu kao Ancient Solfeggio DNA-repair od 528 Hz, frekvencija Harmonije" od 432 Hz, Anđeoske frekvencije" od 4096 Hz. 


U sve naše privjeske dodani su listići srebra 925 kao vodiča energije te čistog zlata od 24 karata. 


Orgoniti se vrlo često koristi u obliku piramida, stožaca ili podmetača, te su jedinstveni ukrasni predmet u domovima i radnim prostorima. Njihova estetska privlačnost, kombinirana s njegovim potencijalnim energetskim učincima, čini ga omiljenim izborom za ljude koji traže dodatnu podršku u očuvanju ravnoteže u svom okruženju. Npr. dovoljno je čašu vode od 2 dcl. staviti na orgonitski podložak, kako bi vodi vratili njenu energetsku vrijednost.

Snažna zaštita i pozitivnost

Orgonit je čarobni predmet čija svrha duboko podsvjesno utječe na našu svakodnevicu. Njegova suština leži u sposobnosti uspostavljanja harmonije i balansa među energetskim tokovima koji nas okružuju. 


Ovaj moćni objekt ima učinkovitost da blagotvorno utječe na naše tijelo i dušu. Kroz nekoliko stoljeća, orgonit je bio prepoznat kao sredstvo koje nam pomaže usklađivati se s prirodnim ritmovima energije oko nas. 


Orgonit nije samo uređaj, ukrasni ili dekorativni dodatak, već izvor inspiracije i podrške. On je u stanju unijeti pozitivnost u svaki kutak vašeg života, bilo da ga koristite kao osobni ukras, dekoraciju u prostoru ili kao talisman koju nosite sa sobom. Svaki komad orgonita je svojevrstan umjetnički izraz, izrađen po osnovama Svete Geometrije, stvoren s pažnjom i namjerom da stvori snažan energetski omotač. 

Zaključak

Lotos Nakit vas poziva da istražite čudesnu moć orgonita i doživite njegove blagodati na vlastitoj koži. Naša kolekcija ručno izrađenih orgonita donosi vam spoj prirodnih materijala i dubokih energetskih svojstava. 


Bez obzira tražite li unutarnji mir, smanjenje stresa ili jednostavno želite dodati više pozitivne energije u svoj život, orgonit iz Lotos Nakita može vam pomoći na tom putovanju. Započnite svoje putovanje. 

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.