Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
ODLIČAN SAVJET!

Kakav trosjed pristaje u vašu dnevnu sobu?

Ponudu dvosjeda i trosjeda pogledajte na web stranici Jeftinije.hr. Potražite dizajn za sebe i prepustite se širokom odabiru raznih oblika, materijala i boja

Image
RTL.hr/ 5.1.2023. u 14:40
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Dvosjedi, trosjedi, kutne garniture, fotelje... nije ni čudo da je odabir tako težak kad je ponuda toliko široka. Zbog toga smo pripremili kratak pregled sofa, s naglaskom na dvosjedima i trosjedima, kako bismo vam olakšali potragu za najbitnijim elementom vaše dnevne sobe!

Svakodnevni komad namještaja za sve prilike

Dnevna soba je, uz kuhinju, glavno mjesto zbivanja i dnevnih druženja. Gledanja filmova s obitelji ili igranje društvenih igara s cimerima, vaš dnevni boravak nudi mjesto gdje ćete se svi moći udobno smjestiti i opušteno uživati u druženju. Kako bi takvi scenariji bili mogući, potreban vam je dvosjed ili trosjed koji će omogućiti najljepše trenutke prijateljstva. Donosimo vam pregled glavnih značajki pri odabiru dvosjeda/trosjeda uz pokoji savjet o rasporedu elemenata prostorije, za maksimalnu iskoristivost i funkcionalnost prostora.

Dopustite si poigravanje s bojama, dimenzijama i oblicima. Neka materijali i njihove teksture dodaju novu nijansu stila u vaš interijer. U web trgovini Jeftinije.hr provjerite ponudu raznih boja i dizajna, rađenih po željama modernih dizajnera interijera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Funkcionalnost dvosjeda i trosjeda

Uvijek je dobro imati krevet viška u kući ili stanu, a još je bolje kada je taj krevet moguće integrirati u komad namještaja koji je u svakodnevnoj uporabi. Dvosjedi i trosjedi s ležajem pružaju potpuno iskorištavanje prostora i funkcionalnost kakvu rijetko koji komad namještaja ima. Lagana sklopivost omogućuje višestruko korištenje sofe, a nerijetko je u samu sofu ugrađen i prostor za skladištenje stvari, čime vaš trosjed postaje 3u1 predmet u domu.

Upravo se čita

Image
HIT

TKO NA OVU SCENU NIJE PLAKAO? Pogledajte još jednom kultnu scenu iz serije 'Dadilja'

Sofa kao centralni komad vaše dnevne sobe

Najbitnija stavka pri odabiru nove sofe jest zasigurno usklađenost veličine sofe i same prostorije u kojoj se nalazi. Preveliki komadi namještaja imaju sposobnost vizualnog smanjenja prostorije, što je greška koju

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

želite izbjeći. Ponekada se određeni komadi namještaja u salonima čine kao upravo ono što ste htjeli, ali potrebno je vizualizirati taj komad u vlastitom prostoru. Prostor oko namještaja utječe na njegov dojam i na percepciju kupca. Prije kupovine novog trosjeda, izmjerite prostoriju i nacrtajte ju na milimetarskom papiru. Zatim ucrtajte dimenzije namještaja kojega planirate postaviti u prostoriju i pokušajte odrediti omjere. Ako vam crtež izgleda “nagurano”, velike su šanse da će i u stvarnosti prostorija izgledati zagušeno i pretrpano.

Dimenzije su ključ vizualnog dojma, stoga prilagodite želje svojim mogućnostima. I manje prostorije mogu zablistati s dvosjedom kao centralnim komadom namještaja, ali je u tom slučaju više pažnje potrebno dati u detalje i u sam dizajn dvosjeda. U prostorijama koje dopuštaju veće komade namještaja, slobodno se poigrajte s trosjedima i kutnim garniturama od punog i masivnog drva, kao i s modelima s velikim kožnim jastucima. Veće prostorije dozvoljavaju i poigravanje s pozicijom trosjeda, a ako dodate i kakav zanimljivi sag, prostorija može odisati eklektičnim stilom. Neka vaša sofa bude odraz vašeg karaktera, a vi odaberite koja sofa iz ponude s web trgovine Jeftinije.hr vas najbolje opisuje.

Gdje kupiti trosjed?

Ponudu dvosjeda i trosjeda pogledajte na web stranici Jeftinije.hr. Potražite dizajn za sebe i prepustite se širokom odabiru raznih oblika, materijala i boja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Tako toplo, tako stylish i tako udobno

Najljepša obuća za toplu zimu stigla je na police!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba