Ostalo

Kakav trosjed pristaje u vašu dnevnu sobu?

Ponudu dvosjeda i trosjeda pogledajte na web stranici Jeftinije.hr. Potražite dizajn za sebe i prepustite se širokom odabiru raznih oblika, materijala i boja

RTL.hr
05.01.2023 14:40

Dvosjedi, trosjedi, kutne garniture, fotelje... nije ni čudo da je odabir tako težak kad je ponuda toliko široka. Zbog toga smo pripremili kratak pregled sofa, s naglaskom na dvosjedima i trosjedima, kako bismo vam olakšali potragu za najbitnijim elementom vaše dnevne sobe!

Svakodnevni komad namještaja za sve prilike

Dnevna soba je, uz kuhinju, glavno mjesto zbivanja i dnevnih druženja. Gledanja filmova s obitelji ili igranje društvenih igara s cimerima, vaš dnevni boravak nudi mjesto gdje ćete se svi moći udobno smjestiti i opušteno uživati u druženju. Kako bi takvi scenariji bili mogući, potreban vam je dvosjed ili trosjed koji će omogućiti najljepše trenutke prijateljstva. Donosimo vam pregled glavnih značajki pri odabiru dvosjeda/trosjeda uz pokoji savjet o rasporedu elemenata prostorije, za maksimalnu iskoristivost i funkcionalnost prostora.

Dopustite si poigravanje s bojama, dimenzijama i oblicima. Neka materijali i njihove teksture dodaju novu nijansu stila u vaš interijer. U web trgovini Jeftinije.hr provjerite ponudu raznih boja i dizajna, rađenih po željama modernih dizajnera interijera.

Funkcionalnost dvosjeda i trosjeda

Uvijek je dobro imati krevet viška u kući ili stanu, a još je bolje kada je taj krevet moguće integrirati u komad namještaja koji je u svakodnevnoj uporabi. Dvosjedi i trosjedi s ležajem pružaju potpuno iskorištavanje prostora i funkcionalnost kakvu rijetko koji komad namještaja ima. Lagana sklopivost omogućuje višestruko korištenje sofe, a nerijetko je u samu sofu ugrađen i prostor za skladištenje stvari, čime vaš trosjed postaje 3u1 predmet u domu.

Sofa kao centralni komad vaše dnevne sobe

Najbitnija stavka pri odabiru nove sofe jest zasigurno usklađenost veličine sofe i same prostorije u kojoj se nalazi. Preveliki komadi namještaja imaju sposobnost vizualnog smanjenja prostorije, što je greška koju

želite izbjeći. Ponekada se određeni komadi namještaja u salonima čine kao upravo ono što ste htjeli, ali potrebno je vizualizirati taj komad u vlastitom prostoru. Prostor oko namještaja utječe na njegov dojam i na percepciju kupca. Prije kupovine novog trosjeda, izmjerite prostoriju i nacrtajte ju na milimetarskom papiru. Zatim ucrtajte dimenzije namještaja kojega planirate postaviti u prostoriju i pokušajte odrediti omjere. Ako vam crtež izgleda "nagurano", velike su šanse da će i u stvarnosti prostorija izgledati zagušeno i pretrpano.

Dimenzije su ključ vizualnog dojma, stoga prilagodite želje svojim mogućnostima. I manje prostorije mogu zablistati s dvosjedom kao centralnim komadom namještaja, ali je u tom slučaju više pažnje potrebno dati u detalje i u sam dizajn dvosjeda. U prostorijama koje dopuštaju veće komade namještaja, slobodno se poigrajte s trosjedima i kutnim garniturama od punog i masivnog drva, kao i s modelima s velikim kožnim jastucima. Veće prostorije dozvoljavaju i poigravanje s pozicijom trosjeda, a ako dodate i kakav zanimljivi sag, prostorija može odisati eklektičnim stilom. Neka vaša sofa bude odraz vašeg karaktera, a vi odaberite koja sofa iz ponude s web trgovine Jeftinije.hr vas najbolje opisuje.

Gdje kupiti trosjed?

Ponudu dvosjeda i trosjeda pogledajte na web stranici Jeftinije.hr. Potražite dizajn za sebe i prepustite se širokom odabiru raznih oblika, materijala i boja.

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.