Ostalo

Komoda za TV koja upotpunjuje prostor

Promo
24.08.2022 15:40

Televizor je često jedan od glavnih elemenata dnevnog boravka oko kojeg se svi okupljaju kako bi pogledali novi film, omiljenu seriju ili napetu utakmicu. Komoda za TV može se uklopiti u bilo koju prostoriju, a pruža mnoštvo prednosti. Osim što služi kao stalak na kojem će vaš televizor stajati, ona će sakriti kablove koji narušavaju izgled doma. Također, komode s ladicama i ormarićima odlične su za odlaganje raznih predmeta, pogotovo onih koje nemate gdje smjestiti a trebaju vam biti pri ruci u svakom trenutku. Lesnina ima širok izbor komoda za TV koji možete pogledati već danas i izabrati idealnu za svoj dnevni boravak.

Praktičnost i elegancija

Nakon napornog dana jedan od najboljih načina za opuštanje je odvojiti vrijeme za dobar film ili zabavnu emisiju. Smjestite se na svoj omiljeni ležaj ispred malog ekrana i uživajte. Dok gledate najdraže TV sadržaje neka vam pogled upotpuni prekrasna komoda koja vašem domu donosi praktičnost i eleganciju u jednom.

Komoda za TV je sjajno rješenje koje sadrži dovoljno pretinaca za pohranjivanje raznih uređaja kao što su digitalni prijamnici ili igrače konzole te kablova i ostalih kućanskih potrepština. Otvoreni elementi odlični su za izlaganje dekoracija, obiteljskih fotografija i knjiga, a mogu biti i dobro mjesto za uređaje koji trebaju više prostora za ventilaciju. S druge strane, zatvoreni elementi mogu poslužiti za sitnice koje vam svakodnevno trebaju, a ne pripadaju u ostale prostorije doma. U njih smjestite društvene igre, dokumente i ostale stvari koje želite držati nadohvat ruke.

Uklapanje TV komode u prostor

Uskladite izgled svoje TV komode s ostalim komadima namještaja za postizanje harmonije dizajna. Pritom obratite pozornost na vitrine, visoke komode, poličare i ostale elemente koji su smješteni u neposrednoj blizini.

Ako su ostali elementi koje posjedujete u visokom sjaju, tada će se komoda za TV visokog sjaja odlično uklopiti. U kombinaciji sa staklom postići ćete dojam suvremenosti i minimalizma, a ako želite prirodniji ugođaj odaberite drvene ili vintage varijante, koje će unijeti toplinu u vaš dnevni boravak.

Kako biste uredili prostor u skladu sa svojim stilom, elemente TV komode nadopunite omiljenim biljkama i dekoracijama. Poigrajte se bojama i uzorcima, dodavanjem daška osobnosti uz detalje i ukrase. Ukrasite i zidove omiljenim slikama kako biste svoj dnevni boravak pretvorili u ugodno mjesto za svakodnevno opuštanje.

komoda2.jpg

Odaberite ispravan položaj televizora

Prilikom odabira TV komode, razmislite i tome na kojoj visini želite postaviti svoj televizor, odnosno želite li da on stoji na zidu ili na komodi. Visinu prilagodite udaljenosti komode od sjedeće garniture kako biste izbjegli naprezanje vratnih mišića. Ako je vaša garnitura blizu televizora, postavite ga što bliže ravnini očiju. Ako je garnitura udaljenija od komode, tada možete podići televizor nešto više i opušteno gledati omiljene sadržaje bez naprezanja vrata.

komoda3.png

TV komode objedinjuju funkcionalnost i stil. Odaberite komodu koja će se svojom veličinom, te dodatnim funkcionalnostima poput polica i ladica najbolje uklopiti u prostoriju. Lesnina vam nudi širok izbor u kojem ćete izabrati komodu za sebe i upotpuniti izgled svog doma.