Komode za svaku prostoriju

Image
Foto: Lesnina
Promo/ 23.12.2022. u 16:27

Komoda je komad namještaja koji istovremeno uljepšava vaš dom i olakšava vam njegovu organizaciju. Vrlo su praktične jer pružaju dodatan prostor za odlaganje koji je prijeko potreban svakom kućanstvu, bilo ono veliko ili malo. Njihov dizajn potpuno je prilagodljiv vašem ukusu i savršeno će se uklopiti u svaku prostoriju doma. Bilo da tražite dodatan prostor za odlaganje odjeće u spavaćoj sobi, ne znate gdje spremiti sve igračke u dječjoj sobi ili želite prekrasan komad namještaja na koji ćete smjestiti televizor. Sve to razlog je za dodati komodu u dom, a širok izbor veličina, oblika i materijala pronaći ćete u Lesnini.

Funkcionalnost

Ako pokušavate pronaći način da bolje organizirate svoj dom i pospremite sve one stvari koje vam smetaju, komoda je savršen odabir. Dolazi u raznim veličinama, zbog čega ćete ju moći smjestiti u svaki kut. Bilo da imate velik prostor koji želite popuniti prekrasnim komadom namještaja koji privlači poglede ili imate manji stan u kojem možete izdvojiti jedan mali kutak.

Komoda može doći s ladicama, policama ili ormarićima, ali i kao njihova kombinacija. Razmislite o tome što je potrebno vašem prostoru – želite li izložiti drage uspomene da ih svi mogu vidjeti ili biste radije sakrili razne predmete koji su vam potrebni u svakodnevici. Fotografije vaših bližnjih smjestite na police, zajedno s prekrasnim dekoracijama koji upotpunjavaju vaš dom, a u ladice i ormariće možete smjestiti odjeću, posteljinu, važne dokumente i sve ostale predmete koje poželite. Osim toga, komoda ujedno može poslužiti i kao stalak za TV u dnevnom boravku i ispuniti još jednu funkciju u vašem domu.

Prekrasan dizajn

Druga, također važna svrha komode proizlazi iz njenog estetskog izgleda. Ako želite transformirati izgled prostora, a ne znate kako, komoda vam može pomoći! Odaberite zabavan uzorak ili žarku boju i za tren će vaš dnevni boravak izgledati modernije.

Upravo se čita

Image
INES PETRIĆ

Ona je rekorderka emisije 'Ljubav je na selu': Za ljubav se borila šest godina, a prema jednom farmeru razvila je osjećaje

Image
Foto: Lesnina
Image
Lesnina

Bilo da volite puno boja i razigrane motive, ili ste ljubitelj vječne klasike – Lesnina ima komodu koja će se savršeno uklopiti u vaš dom. Dizajn s čistim linijama odlično će se uklopiti u prostor koji je moderno uređen, ali i u prostor s puno boja i unikatnih elemenata jer će pružiti kontrast koji dovodi do uravnoteženog izgleda.

Klasični komadi namještaja tradicionalnog izgleda uvijek su u modi i savršeno će pristajati svakom domu, a ako se ne možete odlučiti za jedan stil, u Lesnini možete pronaći komode koje su izrađene od kombinacije različitih materijala i objedinjuju moderan i tradicionalan stil u jednom. Primjerice, drvena komoda s metalnim dodacima može se uklopiti i u tradicionalno kao i u moderno uređenje, a kombinacija materijala izgleda prekrasno.

Materijala, veličina i oblika je pregršt, a sve ih možete pronaći u Lesnini. Odaberite idealnu komodu za svaku prostoriju svog doma i uživajte u prekrasnom dizanu i iznimnoj praktičnosti koju vam pruža dodatan prostor za odlaganje. Učinite svoj dom još ljepšim i organiziranijim uz komode iz Lesnine.

Pročitajte još

Image
znate li?

Koja je razlika između 4G i 5G mobilne tehnologije te koji mobiteli imaju 5G?