Ostalo

KRALJICE DNEVNOG BORAVKA: otkrili smo četiri sjajna nova modela garnitura za uživanje

Garnitura za sjedenje osnovni je element i srce svakog dnevnog boravka i u nju se, ističu dizajneri, uvijek isplati uložiti

Promotivni članak
24.02.2023 16:39

Kvaliteta je prioritet, a nakon toga dolaze udobnost i dizajn. Pronašli smo četiri modela garnitura koje će vas oduševiti već na prvi pogled!

Kutna garnitura je srce svakog dnevnog boravka. A možda i cijelog doma, ako joj prirodamo i kuhinju. Stoga želimo da izgleda posebno u svakom pogledu, baš kako i savjetuju dizajneri interijera. Ovo je osnovni komad namještaja koji treba biti središnja točka dnevnog prostora.

Pored kvalitete, koja je prioritet, naglasak je i na udobnosti i dizajnu. I svakako, dozi luksuza. Jer, želimo da garnitura izgleda posebno, zar ne? Luksuz je i znak dobrog ukusa, prestiža te promišljenog ulaganja u kvalitetu. Taj pristup unošenja elemenata raskoši u dom živi svoju renesansu, a nepresušan izvor inspiracije je glamurozan talijanski stil.

07.jpg

"Raskoš, profinjenost, investicija za budućnost, za nasljedstvo, vrh vrhova, prestižan brend – luksuz je kompliciran pojam koji svatko drugačije definira. Cijeli je raspon opisa i asocijacija. Za neke je luksuz pokazatelj individualnosti i elegancije, drugima pruža mogućnost isticanja, a trećima, pak, predstavlja težnju. Za mnoge luksuz su perfektno uređeni interijeri. Luksuzni namještaj je, stoga, moderan, estetski atraktivan, vrhunski dizajniran, kvalitetno izrađen, pruža vam nezaboravno iskustvo, pametan je, bezvremenski i u osnovi funkcionira poput umjetničkog djela", rekli su nam stručnjaci iz Prima grupe koja nas je oduševila novitetom u svojoj ponudi.

Prima nam je ovih dana predstavila četiri nove garnitureiz premium kolekcije – Teslu, Monnalisu, Downtown i Phoenix koje su prava umjetnost, a nas su oduševile svime – od sofisticiranog dizajna, preko kvalitete pa sve do luksuza.

Kako biste i vi u svoj dom unijeli tu moćnu atmosferu i vidjeli kako sofe izgledaju u prostoru, upoznajte pobliže ovu predivnu četvorku.

TESLA

Untitled-2-e1677066427797.png

Tesla ima uglađenu, izrazito modernu siluetu s blago zakošenim rukonaslonima, koji se nadovezuju na atraktivno izdužene nogice, što u dizajn unosi element elegancije. Vrlo je fleksibilna zahvaljujući naprednoj tehnologiji savršenog pozicioniranja kreiranoj za individualni doživljaj ugode.

MONNALISA

18.jpg

Monnalisa , glamurozna sjedeća garnitura je pravo remek-djelo, baš poput najpoznatije slike renesansnog virtuoza Da Vincija. Oplemenjena je mehanizmom koji produbljuje prostor za sjedenje što je čini nadahnućem za opuštanje u bezbrižnoj idili.

20.jpg

DOWNTOWN

11.jpg

Downtown će se uklopiti u svaki interijer, a kao i na ostalim garniturama, svaki šav i svaka krivulja ručno su izrađeni sa strašću kako bi se stvorila savršena ravnoteža između dizajna i udobnosti. Najkvalitetniji materijali, majstorska izrada i pažnja o najfinijim detaljima doprinose lakoći, prozračnosti i izvanrednoj udobnosti.

PHOENIX

Phoenix_Dvosjed_Ambijent.jpg

Phoenix modularna garnitura s relax funkcijom je pravo rješenje za opuštanje tijela i uma nakon napornog dana. Ona je skrojena za uživanje u ljepoti malih slatkih rituala ugode.

Provjerena kvaliteta, vrhunska izrada i suvremeni dizajn okosnica su ovih modularnih garnitura koje nude gotovo bezbroj mogućnosti kombiniranja garantirajući vam da ćete pronaći opciju koja će se savršeno uklopiti u vaš dom.