Play ponuda
Play ponuda
ISPROBAJTE

Najbolji aparati za kavu u kapsulama za 2023.: espresso pritiskom na gumb

Želite li svaki dan kušati vrhunsku šalicu kave, bez potrebe za mukotrpnim pripremama i prljavim posuđem? Ako je vaš odgovor da, tada su aparati za kavu u kapsulama idealno rješenje za vas.

Image
Promo članak/ 2.5.2023. u 9:43
Play ponuda

Ovi jednostavni, ali snažni aparati omogućuju vam da pripremite savršenu šalicu espressa, bez obzira na to jeste li u žurbi ili uživate u opuštenom jutru. Dopustite da vam predstavimo najbolje modele ove godine.

Različiti brendovi i modeli aparata za kavu u kapsulama

Aparati za kavu na Mall.hr su posljednjih godina odnijeli simpatije mnogih zaljubljenika u kavu, a njihove značajke su svake godine sve bolje i bolje, zbog čega je sve teže odabrati idealan aparat. Budući da postoji zaista širok izbor brendova i modela aparata za kavu u kapsulama dostupnih na tržištu, mi vam donosimo pregled najboljih modela u 2023. godini. Među najpopularnijim brendovima su Phillips, Bosch, Nespresso, Lavazza, Keurig i mnogi drugi, a aparati za kavu svi su vam dostupni u web trgovini Mall.hr.

Bez brige oko pripreme kave uz najbolje aparate za kavu u kapsulama

Modeli navedenih brendova se razlikuju po svojim značajkama i funkcijama, po kvaliteti kave, ali i u cijeni. Phillips nudi nekoliko modela svojih L'OR Barista aparata za kavu u kapsulama, koji se ističu visokom kvalitetom kave i modernim dizajnom koji se uklapa u svaku kuhinju. Bosch TASSIMO My Way je model koji se ističe jednostavnošću korištenja i personalizacijom postavki, dok Nespresso Vertuo nudi jedinstvenu tehnologiju pripreme kave koja izvlači maksimum okusa i arome. Lavazza A Modo Mio Idola aparat za kavu u kapsulama ima moderan i elegantan izgled s vrlo jednostavnom upotrebom. Opremljena je s pet različitih postavki volumena kave, a ima i mogućnost pripreme hladne pjene za napitke poput ledenog čaja ili ledenog cappuccina. Keurg brend se iskazao u svom modelu K-Elite, aparatu za kavu u kapsulama koji je popularan zbog svoje brzine i jednostavnosti. Jedna od značajki koja se posebno ističe na ovom modelu je njegova Quiet Brew tehnologija, uz koju možete uživati u tihoj pripremi vašeg omiljenog napitka.

Kako odabrati najbolji aparat za kavu u kapsulama?

Kao i prije svake kupovine, potrebno je razmotriti nekoliko čimbenika. Morat ćete razmisliti o dizajnu i veličini aparata i prostora u kojemu ga namjeravate držati. Razne boje modela dostupnih na tržištu pružaju mogućnost estetskog biranja dizajna koji će se najbolje uklopiti u vašu kuhinju. Savjetujemo i provjeru dostupnosti kapsula za odabrani aparat, budući da nisu sve vrste kapsula dostupne u običnim trgovinama. Nakon provjere kapaciteta spremnika za vodu i brzine zagrijavanja, preostalo vam je samo provjeriti cijenu aparata u web trgovini Mall.hr

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Ljeto 2023.

Jednodijelni ili dvodijelni kupaći kostim - koji će biti u trendu ove sezone?

Play ponuda

Više s weba