Play ponuda
Božićne pripreme

Najnoviji trendovi s božićne izložbe u znaku luksuza

Luksuzan Božić uključuje i prvoklasno božićno drvce.

Image
Promo/ 15.5.2023. u 13:13

Neki ljudi su još uvijek za živo drvce, ali uvjeravamo vas da čak i umjetni borovi mogu stvoriti savršenu atmosferu. Proizvođači na svjetskoj božićnoj izložbi, na kojoj smo i mi sudjelovali, nude najluksuznija i najmodernija umjetna božićna drvca koja će impresionirati i najzahtjevnije. Vidjeli smo niz realno obrađenih inačica bora, jele i smreke. Bilo je tu zelenih klasika, srebrnih iglica, ali i bijelih i snježnih božićnih borova.

Moderni božićni ukrasi za drvce s daškom luksuza Zlatna i srebrna su boje koje se najčešće povezuju s luksuzom, a nazivaju ih i bojama bogatstva i prestiža. Na izložbi su nas očarali ovi ekskluzivni ukrasi koji su univerzalni te se stoga mogu kombinirati s bilo kojom drugom bojom. Odatle vam donosimo inspiraciju za privlačne i elegantne ukrase za božićno drvce. Zlatno ukrašeno božićno drvce zasigurno će oduševiti svojim elegantnim i stilskim izgledom. Ipak, budite oprezni, previše zlata može djelovati neukusno pa je preporučljivo kombinirati ga s drugom bojom. Klasik koji vjerojatno nikada neće izaći iz mode je tradicionalna crveno-zlatna kombinacija sa zelenim. Usuđujemo se reći da je bezvremenski i sa time nećete pogriješiti. I na izložbi smo vidjeli najrazličitije crvene i zlatne ukrase, bilo sjajne, mat ili s raznim ornamentima. Topla bijela rasvjeta savršeno se uklapa u ovaj ugođaj, a blagdanski sjaj upotpunjuje toplinu doma. Začinit će dobiveni efekt figure Orašara ili Djeda Mraza, a ne može nedostajati ni tepih ispod bora.

Image
Foto:
Image

Bijelo-srebrna kombinacija odiše elegancijom i luksuzom, koja doslovno obasjava interijer. Ove se boje posebno ističu na bijelim i snježnim borovima. U snježni ugođaj savršeno se uklapaju ukrasi poput snjegovića, Djeda Mraza te motivi životinja - sobovi, jeleni, ptice. Nevjerojatan ledeni izgled upotpunjuju hladno bijele božićne lampice.

Image
Foto:
Image

Odličan izbor je i popularni glamur stil u kombinaciji bijele jelke i puderasto ružičasim bojama ukrasa. Umjetni borovi koji su bili na izložbi izgledali su vrlo elegantno. Ne znate kako raskošno okititi božićno drvce u ovom stilu?? Jednostavno je. Sve što sija i svjetluca je dobrodošlo. Božićne kuglice u nijansama nježno ružičaste i bež boje, božićne ruže i razne ukrasne grane idealni su elementi koji stvaraju dojam luksuza i elegancije.

Image
Foto:
Image

Umjetni borovi ukrašeni crnim ukrasima su elegantni, a u isto vrijeme i ekstravagantni. Crna boja posljednjih godina dolazi u prvi plan. Čini li vam se previše? Crno ne mora nužno biti čisto crno, važno je znati ga sa ukusom iskombinirati. Kao što smo vidjeli, crna u kombinaciji sa zlatnom ili srebrnom vrlo je trendi. Crno-bijele božićne kuglice svakako su jedinstvene s kojima će božićno drvce biti nezaobilazno.

Image
Foto:
Image

Više s weba

Pročitajte još

Image
Energetska učinkovitost

Troškovi rada odvlaživača - kako odabrati najbolji za uštedu energije?

Više s weba