Ostalo

Oduvijek ste htjeli božićno drvce kao iz američkih filmova? Sad je prilika za kupnju ogromnog XL drvca!

Sva ova drvca su gusta, masivna i izgledaju poput američkog božićnog drvca

Promo
18.07.2022 09:41

Želite li kod kuće imati preveliko umjetno božićno drvce, američkog tipa, kao što znate iz američkih božićnih filmova? Imamo dobre vijesti za vas. Već možete dobiti umjetno božićno drvce u tako masivnom dizajnu. Jamčimo da će postati dominantna karakteristika u bilo kojoj prostoriji.


Što su prevelika XL umjetna božićna drvca?

XL Umjetni borovi su hit posljednjih godina, a proizvođači inspiraciju za njihov izgled crpe iz Amerike. Prevelika umjetna božićna drvca su 3D drvca, nastala kombinacijom 3D grančica i klasičnih PVC grančica. Realistične 3D grančice postavljene su po obodu drveta, a klasične PVC grančice ispunjavaju unutrašnjost. Zahvaljujući tome, ova prevelika umjetna božićna drvca stvarno su gusta i daju nevjerojatno bogat i razmetljiv dojam. Ovo ogromno umjetno božićno drvce šire je za 15 i 25 cm od klasičnog božićnog drvca, dok se do 65% cijelog drvca sastoji od visokokvalitetnih 3D iglica. XL umjetna božićna drvca dosežu visinu od 450 cm, pa ovo drvce zajamčeno neće biti zanemareno.


Koja XL božićna drvca možete pronaći na tržištu?

Možete nabaviti prekrasan široki i masivni božićni bor, ali i prevelike XL jele ili masivne XL smreke. Sva ova drvca su gusta, masivna i izgledaju poput američkog božićnog drvca. Jedina razlika je u obliku i dizajnu grančica te boji iglica. Možete posegnuti za tamnozelenim iglicama, ali i ljubitelji bljeđih nijansi iglica mogu birati između širokih XL božićnih drvca. Ova ogromna XL drvca izgledaju lijepo u svježoj blijedozelenoj boji, ali i prirodnoj zelenoj nijansi iglica.


Gdje postaviti XL umjetno božićno drvce?

Umjetno božićno drvce tako natstandardnih dimenzija mogu si priuštiti samo ljudi s dovoljno prostora u kućanstvu. Ovo umjetno božićno drvce prikladno je za veće, velike sobe s visokim stropovima. Takvo umjetno božićno drvce također je idealan ukras za trgovačke centre, tvrtke ili prostrane hodnike.


Kako u stvarnosti izgleda ovakvo preveliko XL umjetno božićno drvce?

Za inspiraciju vam nudimo nekoliko fotografija prevelikih XL božićnih drvca, od njihovih zadovoljnih vlasnika. Takvo umjetno božićno drvce možete lijepo ukrasiti prema vlastitoj mašti i ne morate brinuti o stvaranju praznina u drvcu. Stablo je toliko gusto da ne prijeti. No, imajte na umu da vam je za ukrašavanje takvog drvca potrebno malo više ukrasa od običnog božićnog drvca.