Saznajte zašto se svi rado vraćaju u Hondlovu 2

Oko 800-injak zaposlenika od sada u novom modernom A1 Kampusu

Najvažniji odjeli A1 Hrvatske za odnos s korisnicima dobili su nove prostore u kojima će se zaposlenici moći u još većoj mjeri posvetiti brizi za korisnike. Naravno, riječ je o odjelima službe za korisnike, teleprodaje, virtualnog shopa te prodajnih agenta koji imaju novouređene urede na staroj lokaciji u Hondlovoj u Zagrebu.

Image
Promo/ 30.8.2022. u 14:53

Oko 800 zaposlenika A1 Hrvatska koji se nalaze na kampusu u Hondlovoj, od srpnja ima na raspolaganju nove radne prostore s 550 radnih jedinica i mnoštvo dodatnih aktivnosti te prostorija u kojima se na radnom mjestu mogu družiti, zabavljati i motivirano obavljati svoje radne obveze. Kako bi s pozitivnom energijom ušli u nove radne pobjede, otvorenju novih prostora prethodio je party na otvorenom za sve zaposlenike.

Image
Foto:
Image

Novi A1 kampus na Hondlovoj ima čak 4600 m2 uključujući moderne urede, kantinu, prostore za odmor i druženje, zabavne sadržaje poput stolova za stolni tenis i stolni nogomet te raspoređene četiri male kuhinje kako bi zaposlenici mogli podgrijati obroke i spremiti kavu.

Image
Foto:
Image

„Kvaliteta našeg odnosa prema korisnicima u velikoj mjeri ovisi o načinu na koji se odnosimo prema našim zaposlenicima. To posebno vrijedi za Odjel službe za korisnike koja je na prvoj liniji kontakta s korisnicima. Zbog toga kontinuirano ulažemo u njihovo zadovoljstvo, a novi kampus u Hondlovoj jedan je od rezultata tih ulaganja. Prilikom njegove izgradnje provodili smo brojna ispitivanja kako bismo utvrdili što je sve potrebno članovima A1 tima za učinkoviti rad i visoku razinu zadovoljstva radnim mjestom te smo tijekom gradnje bili fokusirani na njihove želje i potrebe“, izjavila je Ivana Marković, glavna direktorica za segment privatnih korisnika A1 Hrvatske.

Budući da svaki uspješan agent u službi za korisnike i prodaji treba dobro poznavati proizvode i raspolagati raznim tehničkim vještinama i znanjima, na prostoru kampusa nalaze se učionice i trening sobe u kojima A1 mentori podučavaju nove generacije zaposlenika. Time novi kampus postaje multifunkcionalna jedinica koja objedinjuje edukacijske potrebe kompanije i prostore za rad.

Image
Foto:
Image

Kao i kod svakog uspješnog pristupa zaposlenicima, nije sve ni u samom procesu rada, već su za motivaciju i uspjeh ključni dobar odmor i radna atmosfera. Zbog toga se, na prostoru kampusa nalaze čak četiri prostorije za druženje u kojima su postavljeni stolovi za stolni nogomet, stolni tenis i igraće konzole. U tim prostorima zaposlenici mogu napraviti pauzu tijekom radnog dana i zabaviti se, ali se i uz dobar razgovor opustiti na udobnim kaučima i foteljama. Također, zaposlenici  na raspolaganju imaju i punjače za sve električne bicikle i romobile.

Stalnim ulaganjem u radne prostore uređene po najmodernijim standardima te kontinuiranim unaprjeđenjem uvjeta rada i raznih pogodnosti, kompanija održava visoku motiviranost zaposlenika i kvalitetan odnos prema korisnicima kompanije.

Upravo se čita

Image
INTERVJU

Youtuber Adam Noa za RTL.hr: 'Prijavio sam se na Doru, napisao knjigu o sebi, a život mi je promijenila nesreća'

Više s weba

Pročitajte još

Image
beauty tretman

Pivo za kosu: želite li 'razveseliti' svoju kosu počastite ju pivom

Više s weba