Promo

Omiljeni TV chef danas priprema makedonski specijalitet uz pomoć popularnog glumca i 'instruktora'

Druga epizoda popularnog kulinarskog specijala na rasporedu je u četvrtak u 20.15 sati na glavnom kanalu RTL-a, a reprizu možete gledati u petak u 13.20 sati!

RTL.hr
02.05.2024 11:52

Vjerojatno ste već navikli da legendarni chef Tomislav Špiček radi vrhunski roštilj koji je, u pravilu, glavna gastro tema specijala BBQ majstorije sa Špičekom by SPAR, ali zašto danas ne biste, zajedno s nama, probali nešto drugačije?

Chef Špiček najviše voli kuhati u dobrom društvu pa će mu se ovoga puta pridružiti glumac Stjepan Perić, poznato lice iz mnogih domaćih filmova i TV serija.

Tomislav Špiček
Tomislav Špiček FOTO: A Chicago Comedy Blog

Za ovu posebnu priliku, naš kreativni chef Špiček odlučio je pripremiti makedonski pilav, jelo duge i bogate tradicije. Našeg gosta posebno je zainteresirao izbor jela jer je njegova supruga porijeklom iz Makedonije, no unatoč tome, još nije imao prilike probati makedonski pilav.

SPAR
SPAR FOTO: RTL

Ovo tradicionalno makedonsko jelo, koje se priprema od piletine i riže te mnogo raznog povrća, chef Špiček će pripremiti u ponešto izmijenjenoj verziji, a za prilog je odlučio napraviti salatu od graha, rukole i mekog kozjeg sira. Kao i do sada, za sve namirnice i u ovoj sezoni pobrinuo se SPAR.

Sadržaj je nastao u suradnji s partnerom SPAR Hrvatska prema najvišim uredničkim standardima Net.hr-a.