Ostalo

Otvara se nova najmodernija trgovina Hervisa u Velikoj Gorici

Glavnu prednost trgovine predstavlja jasna podjela na sportske svjetove

rtl vijesti
20.10.2022 12:38

U četvrtak, 27. listopada, u Velikoj Gorici otvara se nova trgovina Hervis. Riječ je o najmodernijoj sportskoj trgovini koja inovativnim unutarnjim rasporedom pruža jedinstveni doživljaj kupnje. Hervis u Velikoj Gorici tako dolazi do izražaja u svim sportskim kompetencijama. Glavnu prednost trgovine predstavlja jasna podjela na sportske svjetove. Trenutno su to trčanje, outdoor, fitness te biciklizam s kvalitetnim servisom. Sljedeća novost je INFO točka na kojoj će kupci moći preuzimati online narudžbe i uštedjeti na poštarini, te dobiti informacije o proizvodima.

Na 600m2 prodajnog prostora, Hervis u Velikoj Gorici nudi široku ponudu sportske opreme, sportske odjeće i dodataka za praktički sve najvažnije vrste sportova. Kupci mogu birati između najnovijih trendova i proizvoda, a prednjači obuća, odjeća i oprema za trčanje, fitness, outdoor, biciklizam, dvoranske, zimske i druge sportove.

U fokusu: fitness, outdoor, trčanje i teamski sportovi.

_ABP6664.jpg

Ponuda proizvoda u novoj trgovini u Velikoj Gorici u ovom je razdoblju posebno bogata na području fitness opreme, trčanja i planinarenja kao i odjeće te obuće za zimske aktivnosti . Od fitnessa do klizanja - napredni rekreativci također će pronaći odgovarajuću opremu i dodatke u Hervisu. Za sve to i još više, Hervis Velika Gorica prava je i prva adresa.


INFO točka – centar trgovine

Središte trgovine je INFO točka , koja korisnicima nudi niz usluga.

INFO točka je mjesto gdje se spajaju online i stacionarna trgovina. To znači da će se ovdje moći besplatno preuzeti artikli koji su naručeni u Hervisovoj online trgovini, gdje kupci biraju iz čitavog asortimana svih 16 Hervis trgovina u Hrvatskoj. Osim uštede, naručene proizvode moći će se odmah isprobati te ih po potrebi besplatno zamijeniti.

_ABP6710.jpg

Ova moderna trgovina prati naš novi koncept dizajna trgovine, gdje su u središtu sportski svjetovi trčanje, biciklizam, fitness, a posebno INFO točka, na kojoj kupcima nudimo brojne inovativne i personalizirane usluge i stručno savjetovanje. INFO točka stoga predstavlja sve što se tiče kupca i kompletno iskustvo kupnje - potpuno u duhu filozofije "customer first", a koju nastojimo slijediti. Trgovina je pregledna i kupci će se lako snalaziti u njoj. Moderna nije samo trgovina, nego i naša ponuda, tako da je Hervis u Velikoj Gorici jedna kompetentna sportska trgovina, kako u smislu ponude, tako i u smislu stručnog znanja naših zaposlenika. Hervis će uskoro biti prva adresa u Velikoj Gorici za trčanje, outdoor, fitness, skijanje i postupno za neke druge popularne vrste sportova. Novi koncept ove poslovnice jedna je u nizu renovacija i otvorenja koje planiramo u cijeloj zemlji", kaže Aleš Černe, direktor poduzeća Hervis Hrvatska i Hervis Slovenija.


Stručnost na području biciklizma: Od pripreme do popravka bicikla

Posebnost nove trgovine je i moderan servis za bicikle. Osim sigurnosnih provjera, ovdje se nudi i montaža bicikla prilikom kupnje, pri čemu naravno uzimaju u obzir želje kupaca vezano uz individualne postavke i bilo koje druge posebnosti. Sve to za maksimalnu sigurnost i užitak u vožnji.

_ABP6637.jpg

Trgovinu Hervis u Velikoj Gorici vodi Ljiljana Martinjaš : Zajedno sa svojim timom već se jako veselim otvorenju naše trgovine. Ponosni smo što možemo savjetovati naše kupce s kompetentnim stručnim znanjem u tako modernom prostoru i tako ugodnom okruženju. Sve vrhunske usluge koje nudimo samo će doprinijeti tome da iskustvo kupnje bude nezaboravno. Stoga vas ljubazno pozivamo da nas posjetite i uvjerite se u ovu uistinu vrhunsku ponudu koju ćemo stalno nadograđivati!"


O Hervisu

Hervis je međunarodno poduzeće koje je osnovano u Austriji prije više od pedeset godina. Hervis je dio grupacije SPAR. U Hrvatskoj je poduzeće Hervis d.o.o. prvu trgovinu otvorilo 2006. godine, a do danas je sa 16 prodajnih mjesta postalo jedna većih i vodećih sportskih trgovina u Hrvatskoj.

Sukladno sa sloganom Getmovin' HERVIS simbolizira radost prema kretanju i pozitivan, sportski pogled na život. Hervis prodaje artikle svih vodećih proizvođača sportske opreme, obuće i tekstila. Odlikuje ga visoko kompetentan prodajni program, uravnotežen spektar usluga, stručno savjetovanje i cjenovno povoljne ponude.

Iako strmoglav rast Hervisovih prodajnih rezultata pokazuje da smo sprinteri, istovremeno smo i maratonci jer svoj cilj – biti najbolji u klasi još nismo postigli, tako da nastojimo s ekspanzijom te usavršavanjem kompetentne ponude. Za dodatne informacije posjetite www.hervis.hr .

Fotografije u tekstu su simbolične