Voda premium kvalitete

Predstavljamo My Water!

Jedan proizvod koji vas ujedno i hidrira i čini da brinete o svom okolišu? Da, dobro ste pročitali i uskoro ćete ga moći pronaći i na hrvatskom tržištu

Image
Promo članak/ 21.2.2023. u 10:10

Na hrvatsko tržište početkom veljače stigao je brend My Water – voda premium kvalitete u potpuno inovativnom održivom pakiranju tvrtke Tetra Pak®.

Ono što je posebno važno istaknuti je da je My Water pakiranje napravljeno od 76% materijala na biljnoj bazi. Da, dobro razmišljate, najveći dio ambalaže je napravljeno od obnovljivih materijala: od kartona dobivenog od drveta i plastike od šećerne trske, uključujući i čep.

Ekskluzivni distributer My Water vode za Hrvatsku je tvrtka Gamdal-Kov iz živopisnog Hrvatskog zagorja.

„Očuvanje prirode i održivost glavne su smjernice našeg doba, vraćanje prirodi uz My Water i tehnologiju koja poštuje okoliš puno je lakši. Brend My Water promovira alternativu plastičnoj boci i cilj nam je podići svijest potrošača o zagađenju izazvanom plastikom i proizvodnjom iste.“, rekao nam je Igor Kovinčić, direktor tvrtke Gamdal-Kov.

Sa optimalnim balansom minerala, bez mikroplastike, My Water voda namjenjena je svima. Svakodnevnim konzumiranjem ne samo da brinete o vlastitom organizmu već ujedno brinete i o okolišu i održivom načinu života. U vrlo praktičnom pakiranju od 0,5 l uskoro ju pronađite u maloprodajnim trgovinama.

Image
Foto:
Image

Više s weba

Pročitajte još

Image
Modni dodatak

Moderni novčanici – koji trendovi vladaju u ženskim i muškim novčanicima?

Više s weba