Promo

Pripreme za navijačko ludilo kreću u novom TV specijalu 'Kuhamo i navijamo sa Špičekom by SPAR'

Prva epizoda kulinarskog specijala 'Kuhamo i navijamo sa Špičekom by SPAR' emitirat će se u četvrtak u 20.15 sati, a repriza ide u petak 11.50 sati na glavnom kanalu RTL-a

RTL.hr
23.05.2024 10:30

Još malo i počinje razdoblje kada će sve biti podređeno nogometu pa tako i kuhanje! Pripremamo rekvizite, slobodno vrijeme planiramo prema rasporedu utakmica, a nogometnoj euforiji odlučili smo prilagoditi i jelovnike, a u tome će nam pomoći chef Tomislav Špiček u novom kulinarskom specijalu Kuhamo i navijamo sa Špičekom by SPAR.

Nakon video serijala BBQ majstorije sa Špičekom by SPAR, ovom novom kulinarskom specijalu, naš chef je osmislio brze, jednostavne i ukusne recepte koji su idealni za grickanje kada nam stignu nenajavljeni gosti, kada gledamo utakmicu i navijamo za našu nogometnu reprezentaciju.

U prvoj epizodi Špičeku se u kuhinji pridružio poznati kazališni, televizijski i filmski glumac Darko Janeš koji podjednako voli nogomet i Špičekovu kuhinju. Dobro da je ovo navijačka emisija. Ja gledam sve utakmice hrvatske nogometne reprezentacije, ali ne volim ih gledati gladan", objasnio je dobro raspoloženi Darko.

Tomislav Špiček i Darko Janeš, Kuhamo i navijamo sa Špičekom by SPAR
Tomislav Špiček i Darko Janeš, Kuhamo i navijamo sa Špičekom by SPAR FOTO: Promo

Ovoga puta Špiček je odlučio pripremiti pitu od lisnatog tijesta s kobasicama, krumpirom i porilukom. Kako si znao da to volim? Obožavam! Prvo, to je zdravo, a može se napraviti i tijekom poluvremena", zaključio je Darko.

Uz to što je jednostavna i brza za pripremu, ova Špičekova pita s hrskavim tijestom, komadićima slasne kranjske kobasice, krumpirima i aromatičnim porilukom vrlo je ukusan obrok koji se može poslužiti kao glavno jelo ili fini zalogaj dok zajedno s ekipom bodrite nogometnu reprezentaciju.

I u ovom navijačkom kulinarskom specijalu za sve namirnice pobrinuo se SPAR.

Sadržaj je nastao u suradnji s partnerom SPAR Hrvatska prema najvišim uredničkim standardima Net.hr-a.