Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
skoro 20 godina s vama

Smile studio - stručnjaci za osmijeh na riječkoj adresi

Smile studio je obiteljska ordinacija i to se osjeti na svakom koraku

Image
RTL Vijesti/ 31.8.2022. u 15:45
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Jedna od najdugovječnijih stomatoloških ordinacija u gradu koji teče je upravo-Smile studio. Privatna ordinacija otvorena 2003. godine, već nepunih 20 godina brine za zdravlje zubi kako Riječana tako i pacijenata iz ostalih dijelova Hrvatske, ali i šire. Tko čini Smile studio, zbog čega su drugačiji i koji su najpopularniji zahvati u ovoj riječkoj ordinaciji, donosimo u nastavku.

Smile studio - stručnjaci za osmijeh na riječkoj adresi

Tko čini Smile studio, zbog čega su drugačiji i koji su najpopularniji zahvati u ovoj riječkoj ordinaciji, donosimo u nastavku.

Ordinaciju Smile studia 2003. godine zajednički su otvorili supružnici Tamara Kovačević Mikšić i Damir Mikšić, oba stomatolozi s impresivnim znanjem u svome području i željom da pacijentima ponude najbolju uslugu i doprinesu kvaliteti dentalne medicine na području Kvarnera uz najnovije zahvate i načine liječenja problema sa zubima, kao i inovativnim rješenjima na području estetske dentalne medicine.

Image
Foto:
Image

Dr. Tamara Kovačević Mikšić od početaka svoje karijere pa sve do danas kontinuirano pohađa edukacijske seminare kako bi svojim pacijentima pružila prvorazrednu stomatološku uslugu, a dr. Damir Mikšić, svoje je znanje nadogradio edukacijama u inozemstvu (Milano, Beč, Berlin, Lisabon…) radeći uz bok svjetski priznatih profesora kao što su dr. Lindhe, dr. Dragoo, dr. Jovanovich, dr. Malo, dr. Anitua i mnogih drugi. Oboje su članovi Hrvatske stomatološke komore dok je Dr. Damir Mikšić specijalizirao regenerativnu stomatologiju u Berliu u prestižnoj Charite …… član hrvatskog društva za implantologiju te vlasnik licenci za niz implantoloških sustava. Također, među prvima u Hrvatskoj stekao je licencu za PRGF tehnologiju.

Uz dr. Damira i dr. Tamaru, u Smile studiju dočekat će vas uvijek nasmiješene i dobro raspoložene Sara i Nina koje će za vas osigurati termin, dok će dentalne asistentice Sanja i Mihaela pobrinuti se da se tijekom zahvata osjećate ugodno i sigurno.

Image
Foto:
Image

Zašto pacijenti iznova biraju Smile studio?

Smile studio je obiteljska ordinacija i to se osjeti na svakom koraku. U Smile studiju posebno je važan individualni pristup pacijentu, kako bi u potpunosti razumjeli želje vezane za budući da novi osmijeh. Svakom pacijentu posvećuje se dovoljno vremena kako bi pacijent znao kako i zašto će se odraditi određeni zahvat.

All On 4 Rijeka

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Image
Foto:
Image

Svaki stomatolog u timu opredijelio se za specijalizaciju u jednom ili najviše dva područja stomatologije, što omogućuje da probleme pacijenta uvijek rješava najkvalificiraniji liječnik. Bezbolno i antistresno iskustvo je nit vodilja za svakog pacijenta koji uđe u Smile studio ordinaciju, jer svi znamo kako stresan i neugodan može biti posjet stomatologu, zbog čega mnogi preskaču obavezne preglede i tako onemogućuju rješavanje svojih problema te se dovedu do situacije da posjete stomatologa onda kada više nema puno pomoći. Upravo zbog toga ordinacija je dizajnirana da vas kod svakog posjeta maksimalno opusti, dok je ipak najbitniji dio taj, što svi stomatolozi prilikom zahvata upotrebljavaju anesteziju kako bi omogućili bezbolne zahvate. U Smile studiju također smatraju kako je prevencija bolja od liječenja, zbog čega posebnu pažnju posvećuju edukaciji svojih pacijenta s ciljem očuvanja zdravlja usne šupljine.

Koje su najpopularnije dentalne usluge u Smile Studiju?

Pacijenti u Smile studio dolaze zbog mnogih razloga, od prevencije i redovitih pregleda pa sve do rješavanja većih problema kao što su nedostatak zubi ili estetska promjena osmijeha.

Ipak neke od usluga za koje se pacijenti najčešće odlučuju u Smile studiju su:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Upravo se čita

Image
ljubav je na selu

Sve je teže na farmama! Hrvoje izbacio Suzanu, a ona poručila: 'Imam žuljeve, no očito se to ne cijeni!'

· ugradnja zubnih implantanata

· all on 4 koncept

· ugradnja zubnih ljuskica

· izbjeljivanje zubi

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

· rješavanje problema s hrkanjem

Ne čudi zašto je upravo implantologija, koja obuhvaća ugradnju implantata kod nedostatka jednog zuba ili izradu cijele proteze odnosno “all on 4 koncept”, jedna od najpopularnijih usluga u Smile studiju. Razlog tome je dr. Damir Mikšić koji je priznati stručnjak i specijalist u ovoj grani stomatologije te posjeduje rijetki certifikat od strane Nobel Biocare-a „recommended clinic for Nobel Biocare implants“, koji pacijentima osigurava vrhunske rezultate i jamči 100% uspjeh terapije neovisno o kojem se problemu nedostatka zuba radi.

Zubni impantati Rijeka

Image
Foto:
Image

Ugradnja zubnih ljuskica i izbjeljivanje zubi također su vrlo tražene usluge u Smile studiju jer pacijenti kod estetskih dentalnih zahvata žele biti sigurni da će za svoje uložene novce dobiti ništa manje nego apsolutno savršen osmijeh. U Smile studiju što se tiče estetike, poštuju se najviši standardi koji se preporučuju pacijentu, a iznimno je važno da vaš novi osmijeh izgleda prirodno i nenametljivo. Najbolje od svega je što možete biti sigurni da se vaše želje razumiju jer finalni rezultat u budućnosti možete vidjeti sami, na projekciji koju će u Smile studiju izraditi za vas prije nego krenete u realizaciju zahvata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Image
Foto:
Image

Sprečavanje hrkanja uz pomoć Silensor udlage je još jedna od veoma traženih usluga, pogotovo kada znate da se radi o 100% djelotvornom rješenju s kojim na hrkanje možete zaboraviti u jednom danu.

U Smile studio iz cijele Europe

Profesionalni pristup, obiteljska atmosfera i vedri i raspoloženi stomatolozi koji znaju kako pružiti rezultate u skladu s očekivanjima pacijenata, razlog su zašto mnogi biraju Smile studio, a nerijetko pacijenti potegnu i iz Austrije, Italije, Velike Britanije… samo kako bi svoje zube prepustili u ruke stručnjaka iz Smile studia.

Ako tražite ordinaciju u kojoj ćete se osjećati ugodno i veseliti se posjetu stomatologu, a uz to znati da za svoj novac dobivate apsolutno najbolje što postoji, Smile studio je ordinacija koju morate posjetiti. Sigurni smo da jednom kada iskusite posjet stomatologu u Smile studiju, upisat ćete se kao zadovoljni pacijent na duže vrijeme.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Ulaganje u vašu dobrobit

Trebate pomoć pri odabiru kutne garniture?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba