Praktičan poklon za kupce dm-a

Ususret euru: olakšajte si prvu kupnju novom valutom

Od 27. prosinca dm svim kupcima koji potroše više od 50 eura poklanja praktičan novčanik za kovanice koji je posebno prilagođen novoj valuti.

Image
RTL.hr/ 27.12.2022. u 9:00

Dok se mi pripremamo za doček nove godine i dovršavamo popis novogodišnjih odluka, trgovine, kiosci i pekarnice  pripremaju se za prvi dan rada s novom valutom. Kupci će imati nešto više vremena za pripremu, no prijelaz je neminovan, a kako bi nam bio što jednostavniji, dm je pripremio prigodan poklon.

Ono što možemo očekivati s novom valutom je svakako i veći broj kovanica za koje nam neće biti dovoljan klasičan novčanik. Zato će dm svim kupcima koji od 27. prosinca u prodavaonicama dm-a ili u dm online shopu obave kupnju iznad 50 eura (376,73 kn), pokloniti novčanik za kovanice prilagođen novoj valuti.

Za razliku od klasičnih novčanika za kovanice s patentnim zatvaračem, ovaj aluminijski novčanik ima zasebne odjeljke za kovanice od 2 centa do 2 eura što može značajno olakšati plaćanje novom valutom. U njega možete pospremiti oko 7 kovanica svakog apoena, što znači da ćete u svoj novi novčanik za kovanice moći pospremiti oko 27 eura, odnosno nešto više od 200 kuna.

Novčanik za kovanice dobro će vam doći posebno tijekom prva dva tjedna siječnja kada ćete još uvijek moći plaćati u kunama, a trgovci će vam razliku vraćati u eurima i centima.

Upravo kako bi kupcima olakšao prijelaz na novu valutu, dm je među prvima uveo dvojno iskazivanje cijena, čija druga faza započinje s 1. 1. 2023. kada će cijene u eurima biti istaknutije i vidljivije od cijena u eurima.

Ono što je važno jest da i nakon uvođenja eura, u dm-u možete računati na kupnju proizvoda koji su vam potrebni po trajno dobrim cijenama jer konceptom Dobre cijene dm će i dalje jamčiti da se cijena proizvoda neće mijenjati tijekom najmanje četiri mjeseca.

Upravo se čita

Image
HIT

TKO NA OVU SCENU NIJE PLAKAO? Pogledajte još jednom kultnu scenu iz serije 'Dadilja'

Više s weba

Pročitajte još

Image
Tako toplo, tako stylish i tako udobno

Najljepša obuća za toplu zimu stigla je na police!

Više s weba