Press / Objave za medije

'TOP.HR' donosi hrvatsku glazbu samo na RTL2!

Zagreb, 14. veljače 2014. – RTL2, u suradnji s Institutom hrvatske glazbe, donosi najtočniju i najrelevantniju glazbenu listu singlova u Hrvatskoj! Odgovore na pitanja koje se pjesme najviše „vrte“ u hrvatskom eteru i koji su izvođači najpopularniji u Lijepoj Našoj, otkrit će Dorijan Klarić i Ana Miščević, voditelji glazbene emisije 'Top.HR', i to već od subote 15. veljače u 20 sati na RTL2!

Koja se singlica najviše „vrti“ u hrvatskom eteru, ispituje softver PlayKontrol, a nova glazbena emisija 'Top.HR' svake subote ekskluzivno objavljuje podatke o slušanosti hrvatskih pjesama i otkriva koje su to najpopularnije pjesme u Lijepoj Našoj. Osim liste 40 najemitiranijih pjesama, tu su i najsvježije glazbene vijesti te zabavan kviz 'Koliko znaš o sebi?', u kojem se eminentni glazbenici suočavaju s vlastitom karijerom i pokušavaju zaraditi bodove.

Kroz hrvatsku glazbenu scenu vodi vas provjerena ekipa – iskusni novinari i voditelji Ana Miščević i Dorijan Klarić.

„Ponosan sam zbog ove suradnje koja hrvatske hitove vraća u udarni termin. Ovo je prilika za stvaranje novih hitova, a emisija je savršen uvod u groznicu subotnje večeri“, rekao je Dorijan, ujedno i urednik emisije 'Top.HR'.

„Raduje nas što jedna od vodećih medijskih kuća prepoznaje značaj i vrijednost službene nacionalne liste, HR TOP 40. U vrijeme kada je hrvatska glazba nažalost slabo zastupljena u programima radio i TV postaja, RTL pokretanjem ove emisije okreće novu stranicu u predstavljanju domaće glazbene scene, što će uvelike pomoći promociji našeg izvođačkog i autorskog potencijala“, izjavio je Goran Končar, predsjednika IHG-a.

Odvojite sat vremena za zabavu uz novu glazbenu emisiju 'Top.HR' već ove subote, 15. veljače u 20 sati na RTL2!