Press / Objave za medije

Svi ludi za kuhanjem – rekordan broj prijava za show „Tri, dva, jedan – kuhaj“!

Zagreb, 10. veljače 2014. – U svega 10 dana više od 500 entuzijasta i kuhara amatera prijavilo se za sudjelovanje u „Tri, dva, jedan – kuhaj!“, RTL-ovom novom kulinarskom showu čije se emitiranje očekuje uskoro! Bez obzira na životnu dob, zanimanje, bračno stanje i hobi, svi prijavljeni dijele istu strast – onu prema kuhanju!

Nakon prvog odbrojavanja pekle su se slastice, a uskoro će se početi pripremati najpoznatija hrvatska tradicionalna jela! Jer, ovoga proljeća na RTL Televiziji očekuje vas još jedan sjajan kulinarski show „Tri, dva, jedan - kuhaj!“ koji je već sad pobudio velik interes za sudjelovanjem. Naime, u prvih deset dana od početka prijava putem internet stranice www.321.rtl.hr javilo se već čak 500 zaljubljenika u kulinarstvo!

Trećinu prijavljenih koji se žele okušati u spravljanju tradicionalnih hrvatskih jela u novom kulinarskom showu čine muškarci, dok dobna granica ne postoji. Tako je među prijavljenim osobama najstariji umirovljenik rođen 1942., inženjer kemijske tehnologije i otac dvoje djece koji voli kuhati za obitelj i prijatelje, dok su najmlađi oni rođeni 1995. godine, a koji inspiraciju pronalaze na internetu i televizijskim emisijama posvećenim kulinarstvu.

Prijavljenih ima iz cijele Hrvatske, iz većih i manjih gradova, sa sela, a profesija su raznih: inženjeri, magistri, ekonomisti, učitelji, obućari, vozači tramvaja, policajci, pravnici, likovni umjetnici, privatni poduzetnici, mehaničari, bravari, željeznički i medicinski tehničari te pomorci i soboslikari. Iako različitih hobija, neki se bave izradom nakita i unikatnih torbi, neki folklorom, skupljanjem antikviteta, pisanjem bloga, brigom o napuštenim životinjama ili su, pak, dobrovoljni vatrogasci –  kuhanje im je zajednička strast!

No, tko će od njih proći audiciju i zadovoljiti žiri svojim kulinarskim umijećem kao najbolji kuhar amater, doznat ćemo ovog proljeća u novom kulinarskom showu RTL-a – „Tri, dva, jedan – kuhaj!“