Press / Objave za medije

Valentinovo na RTL-u!

Zagreb, 12. veljače 2014. – Provedite najromantičniju večer u godini uz filmski izbor RTL Televizije! Izlazak na romantičnu večeru ne mora uvijek biti najbolji izbor na Dan zaljubljenih. Ponekad savršen spoj može biti baš ispred malih ekrana!

Pa tako od 20 sati na RTL Televiziji  gledamo TV premijeru “Savršeni spoj”, u kojoj će nas nasmijati dvije vjerojatno najpopularnije zvijezde komedije trenutno, Steve Carell i Tina Fey, te nam pokazati kako romantični izlazak može poći po krivu. Iako iza sebe imaju niz blockustera, ipak, uloge u poznatim TV serijama zauvijek su im označile karijeru - Steve Carell se proslavio u američkoj verziji „The Officea“, a Fey u „30 Rock“, obje spadaju među najsmješnije humoristične serije iznikle posljednjih pet godina. 

Nastavak večeri nudi nam još jednu poslasticu, romantičnu komediju “Mrzim Valentinovo” koja kreće u 21:45 sati. Nakon “Mojeg velikog grčkog vjenčanja” John Corbett i Nia Vardalos, koja ovog puta potpisuje i režiju, odlučili su ponoviti uspjeh romantične komedije iz 2002.  i  opet okušati sreću u istom žanru. Glavne role pripale su Johnu Corbettu, kojeg smo zavoljeli još početkom 90-ih u seriji “Život na sjeveru”, te Niji Vardalos, u kojoj je Corbett našao savršenu glumačku partnericu s kojom je po drugi puta snimio duhoviti film koji će nas nesumnjivo nasmijati i ostaviti u odličnom raspoloženju.

Za kraj, od 23:30 sati  uživat ćemo u “I to se zove ljubav”, uspješnom autorskom i redateljskom debiju Stephena Belbera, inače kazališnog pisca. Iako kraljica romantičnih komedija, Jennifer Aniston i ovdje uspijeva film odmaknuti od zadanih gabarita te uvjerljivo odigrati ulogu osobe u čije postojanje u stvarnom svijetu možemo povjerovati. Ona je usamljena, uplašena i često vrlo nervozna osoba koja želi činiti dobro i stajati iza svojih postupaka. Steve Zahn glumi jednako zanimljivog lika, neambicioznu i vrlo dragu osobu zaljubljenu u Jennifer. U ostalim ulogama se pojavljuje Woody Harrelson, kao bivši Suein (Jennifer Aniston) bogati dečko, kojeg je Harrelson sigurno, sukladno svojoj reputaciji, i odigrao.