Press / Objave za medije

Renata Sopek pokrenula do sada neviđeni web portal 'UltraFit by Renata'!

Zagreb, 3. travanj 2014. – Multilevel fitness zakoračio je u novu sferu, a za to se pobrinula Renata Sopek, osmislivši novi, do sada nikad viđeni, fitness web portal 'UltraFit by Renata'. Hrvatska Jane Fonda, ponovno je ispred svih!

Ljubitelji zdravog života, ali i interneta doći na svoje od danas, gdje će na Renatinom web portalu moći uživati u brojnim zdravim savjetima stručnjaka iz područja nutricionizma, fitnessa i medicine, koji će svojim savjetima pomoći da posjetitelji stranice poprave svoje životne navike.

Uz savjete stručnjaka i odgovore na pitanja vezane za prehranu, Renata je snimila i 700 minuta treninga s ciljanim vježbama za različite dijelove tijela, a posjetitelji će imati mogućnost slaganja treninga na individualnoj razini, kao i pogledati detaljna objašnjenja vježbi. Treneri i nutricionisti posebno će se posvetiti svakom posjetitelju koji pošalje svoje parametre, te mu složiti, samo za njega izrađen trening i prehranu te pratiti njihov napredak, kako bi se na kraju posjetitelj doveo u fit formu.

Bit će tu velik broj vježbi za sve mišićne skupine (funkcionalni treninzi, plesni treninzi, zagrijavanja, istezanja, gosti treneri…).

No, to je samo djelić Renatinog web portala jer uz kvalitetan trening, ruku pod ruku ide i zdrava prehrana. Okupivši vrhunski tim stručnjaka nutricionista, Renata je snimila i 20 video recepata prilagođenih određenom tipu treninga, a kuhala je sama! Uz slasne, ali zdrave video recepte, na web portalu, posjetitelji će moći pronaći i 30 recepata u pisanom obliku.

Uz to što će svi moći pratiti svoj napredak u postizanju idealne težine i otkriti svoj idealan trening, da je Renata mislila na sve, dokazuje i dio web portala na kojem će posjetitelji moći postaviti pitanja i tražiti savjete kozmetičara.

„Portal je osmišljen za početne, srednje i napredne vježbače tj. za sve one koji žele živjeti zdravo i osjećati se dobro. Novost je sudjelovanje magistra kineziologije Fedora Kulušića, koji je moj dugogodišnji suradnik na svim projektima vezanim za tjelovježbu, pa tako i na ovom projektu. Ideja nam je pobuditi zanimanje što šire publike, jer vježbe koje smo osmislili mogu jednako dobro izvoditi i muškarci i žene te pritom postići vrhunske rezultate“, objasnila je Renata Sopek.

Tjedni besplatni savjeti stručnjaka, njihovi odgovori na pitanja o prehrani i prilagodbi iste određenom tipu treninga te kako odabrati idealan trening i ostali savjeti vezani uz zdravlje – sve to očekuje posjetitelje 'UltraFit by Renata' web portala - www.ultrafit.hr, od danas!