Press / Objave za medije

Finale prve sezone „Budve na pjeni od mora“!

Zagreb, 2. srpnja 2012. – Napokon je netko spustio Savu Bačića na zemlju, i to doslovno! U posljednjoj epizodi prve sezone serije „Budva na pjeni od mora“ tajanstveni Posejdon oteo je i zatočio Savu, smatrajući ga glavnim krivcem za događaje koji su u prošlosti pogodili njegovu obitelj. Zbog toga ga ostavlja da umre od gladi!

U napuštenoj tvornici veliki gazda Budve, Savo Bačić, očekuje sudbinski rasplet koji mu je namijenio Martin, odnosno Posejdon. Iako mu Posejdon pokušava objasniti razloge otmice, veliki tajkun ne shvaća da mu novac neće pomoći u oslobađanju. I dok se Savo bori za život, Nađa i Bojana oplakuju njegov nestanak svađajući se i predbacujući si pritom krivnju zbog nastale situacije, a Lunjo tješi izbezumljenu Linu. Čak se i Jovo, iako nevoljko, uključio u potragu za Savom i inspektoru Mirko otkrio bitan podatak!

I Olga je te večeri slomljenog srca… Nakon što joj je voljeni Mile rekao da se nakratko mora vratiti u Beograd i zamolio je da odgode početak zajedničkog života u Budvi, Olga je shvatila da se uzaludno nadala njihovoj vezi.

Je li Olga opet izgubila vjeru u ljubav, je li Savo shvatio da silno bogatstvo uništava njegovu obitelj, te što se na kraju dogodilo s Bačićima, Radmilovićima i ostalim Budvanima, gledatelji će moći pogledati u napetoj završnici prve sezone serije „Budva na pjeni od mora“, koja će biti emitirana u nedjelju, 8. srpnja u 20:00 sati na RTL Televiziji!