1.epizoda

Nakon incidenta u stanu, Tamara lažno obznani obitelji razvod od Jadranka i s Lukasom useli natrag u obiteljsku kuću uvjerivši sve da se Jadranko ide baciti s mosta. Iako u početku Drago slavi i otvori šampanjac, na kraju zajedno s Borisom kreće u potragu za Jadrankom.

2.epizoda

U sinoćnjoj epizodi Jadranko je odlučio izreći još jednu laž i uvjeriti ostatak obitelji da je Tamara trudna. Kako bi u tome što bolje uspio, nabavlja lažirani test za trudnoću, no zbog Aninog navaljivanja mora nabaviti i ginekološke nalaze. U međuvremenu Glavina saznaje da je dobio otkaz i da je njegovo mjesto ponuđeno Borisu, ali Boris nema takve afinitete iako Glavina ima plan.

3.epizoda

Boris sazna da je Ivano prvi put progovorio s Jadrankom i Tamarom, što dovede do goleme svađe s ostatkom obitelji. On odluči hitno presložiti poslovne obaveze kako bi čim više vremena proveo sa sinom, što ga, međutim, dodatno optereti pa u žurbi izgubi službeni laptop.

4.epizoda

Pavići dobivaju ponudu za snimanje reklame nakon "spontanog" izleta na subotnju špicu. Boris pristaje, bitno manje oduševljen od Ane, no ubrzo se pojave komplikacije zbog kojih se oboje počnu premišljati. Kad se obiteljska kuća pretvori u set, Jadranko i Drago odluče preuzeti stvari u svoje ruke, a njihova podvala Borisu donese sretne vijesti.

5.epizoda

Borisov rođak Joško dolazi na kraći odmor u Zagreb, na opće oduševljenje svih osim Borisa i Ane. S Tamarom i Jadrankom upadne na ekskluzivni tulum, ali im večernji provod naglo prekinu nepredviđeni troškovi. Boris sprema važnu prezentaciju za posao koju dodatno zakomplicira iznenadni posjet njegovih roditelja. Dok se obiteljska kuća puni, Joško sve više odgađa svoj odlazak.

6.epizoda

Joškov prvi radni dan prolazi točno onako kako se Boris bojao da će proći. Ana mu savjetuje da zamoli predstojnika da ga prebaci u drugi odjel. Joško se, međutim, predstojniku toliko dopadne da ga poziva na svečani prijem. Na Anin i Borisov užas, Joško na prijem dolazi s Tamarom i njih se dvoje istaknu kao najpopularniji uzvanici.

7.epizoda

Jadrankova ljubomora uzrokuje golemu svađu s Tamarom u koju se upletu gotovo svi ukućani. Oboje se povrijeđeno inate, no dok ih Ana pokušava pomiriti, Drago ima posve druge planove. Boris želi požuriti Joškovo iseljenje pa preuzima traženje stana, ali nakon eskalacije sukoba unutar obitelji, ni Joško nije siguran koliko se želi zadržati kod njih.

8.epizoda

Glavina pada u depresiju kad izgubi mjesto predstavnika mjesnog odbora, a Ivanka ga pokušava odobrovoljiti. Ana ih, na Borisovu žalost, poziva na večeru koja eskalira kad Glavina sazna za Joška. Drago i Jadranko nastoje ostati u dobrim odnosima s Glavinom pa smišljaju filmski plan kako da ga vrate na poziciju, a Ana se nevoljko uvaljuje u Ivankin blog i proba joj popraviti imidž na internetu.

9.epizoda

Boris od Glavine posuđuje DORU - Digitalni računalni asistent - i donosi ju doma na opće oduševljenje svih ukućana; osim, naravno, Drage. No kako ona polako, ali sigurno zaposjeda privatne živote svih članova obitelji, a iracionalni troškovi u kućanstvu sve više i više rastu, Boris shvaća da nešto nije u redu.

10.epizoda

Nakon zadnjeg incidenta na poslu, Boris je na rubu pameti zbog Joškova ponašanja. Ana mu predlaže staro rješenje, na koje sada nevoljko pristane - life coacha. Već nakon prvog susreta počinje asertivnije komunicirati s ukućanima, što se najviše odrazi na Dragu i Jadranka.

11.epizoda

Drago je pozvan na vjenčanje i želi voditi Tamaru kao svoju pratilju. Njoj, međutim, nije ni na kraj pameti poći s njime pa zajedno s Jadrankom u Dragin život vrati neprežaljenu ljubav. Glavina u očaju traži Aninu pomoć s programerom koji želi više od svog života; no kad mladac krivo protumači Aninu naklonost,

12.epizoda

Nakon što Drago u njemu pročita zlokobno upozorenje, Lukasov esej iz škole potakne raspravu o budućnosti sviju ukućana. Boris i Ana pokrenu razgovor o konačnim stvarima i shvate da nemaju iste planove za zagrobni život. Glavina i Drago se upletu u njihove razmirice, svaki s posebnom životnom filozofijom.

13.epizoda

Drago na prevaru nagovori Jadranka da se prijavi za posao zaštitara u šoping-centru. Kad ga, na opće iznenađenje, on zapravo i dobije, Boris se slučajno ozlijedi njegovom zaštitarskom opremom. Taj incident izazove nesporazume u uredu koji se momentalno pročuju sve do Sinja.

14.epizoda

Boris nerado prihvaća poziv na domjenak zavičajnog kluba. Ana mu se - uz Dragino uplitanje - eksplicitno odbije pridružiti pa u kući pada oklada u koju se uključe svi ukućani i Joško. Boris se s tuluma vrati poprilično pijan i s enormnom svotom novaca kojoj nikako ne može ući u trag.

15.epizoda

Predstojnik poziva Borisa na partiju pokera s probranim društvom. Boris, međutim, nije siguran da pripada u tu grupu i traži savjet od Glavine koji ima vlastitih problema na poslu. Boris priprema taktiku za partiju, ali nema pojma koliko će se ona drastično odraziti na predstojnika.

16.epizoda

Nakon predstojnikove smrti, Glavina i Boris zauzimaju svoje stare uloge u uredu i odmah dobiju neugodni naputak od premijera - otpustiti nekoga. No Boris nasreću pronađe idealnog kandidata kad sazna tko ga je napio na proslavi. Plan mu se, međutim, izjalovi pa Drago preuzme stvari u svoje ruke.

17.epizoda

Nakon što Boris preko interneta naruči neispravni stroj za mljevenje mesa, Drago povede međunarodnu bitku za povrat novaca. Jadranko i on kreću za Austriju, ali ih na granici dočeka neugodno iznenađenje zbog kojeg Jadranko ostaje u zatvoru.

18.epizoda

Jadranku se ukoče leđa u najgorem mogućem, intimnom trenutku. Ana ga u sklopu terapije natjera na satove yoge, a usput pošalje i Borisa da mu pravi društvo. I već nakon prvog tečaja, Jadranko lansira trač o instruktoru i Borisu. No kada vrag odnese šalu, Jadranku proradi taština pa pokuša pridobiti instruktorovu pozornost svim sredstvima.

19.epizoda

Kike treba brzo isposlovati dozvolu za snimanje i Boris joj je prisiljen pomoći, ali nije svjestan da će to značiti proces Anine i njegove "duhovne obnove". Jadranko i Tamara preuzimaju brigu o Dašinu psu, o kojem uskoro počne ovisiti i Kikin angažman u sapunici. No kada Juhići dokažu da im se ne može povjeriti ni životinju, bavljenje psom preuzima Drago - ali još više uprska stvar!

20.epizoda

Drago se upusti u još jednu bitku za reklamacijama i naleti na starog poznanika iz Tamarinog života - Denisa. Boris i Jadranko odlaze u noćni provod s Martinom, a njegova ih životna filozofija obojicu natjera da preispitaju svoje veze. Jadranko i Tamara odlučuju sporazumno isprobati otvoreni brak, a Boris i Ana se suočavaju s posljedicama svoje monogamije tako da se iznova upoznaju.

21.epizoda

Potraga za snimkom Borisa i Ane još uvijek traje, a nitko ne može ući u trag USB-u. No kad se, očajni, za pomoć obrate Glavini, on pronađe "rješenje" koje im ustvari dodatno zakomplicira život. U potragu se naglo uključuju Drago i Jadranko, a u utrci protiv SOA-e izgleda da će snimka završiti kod onog koji ju je spreman najviše platiti.

22.epizoda

Kad Tamara otkrije pozamašnu svotu novaca ispod Lukasova kreveta, tajni dogovor između njega i Joška ispliva na površinu. Boris i Glavina su izvan sebe od bijesa, a Jadranko i Tamara od ponosa, i ne žele sinu ukinuti izvor financija. Glavina odlučuje samostalno razriješiti situaciju s Joškom, no kad se odluči na poprilično radikalan korak, ni ne sluti na koga će se sve taj potez odraziti.

23.epizoda

Glavina je zatečen Martinovim ponašanjem u kući i upozorava Borisa da kao gazda mora preuzeti kontrolu nad vlastitim kućanstvom. Kad Boris doista pozove Martina na red, po putu otkrije i nešto što mu temeljito poljulja vjeru u odnos koji Martin ima s Anom. Tamara se suočava s vlastitim starenjem pa pada u blagu krizu iz koje ju Jadranko pokušava izvući, bez naročitog uspjeha.

24.epizoda

Ured zahvaća još jedna Borisova reforma, no nespretan odgovor u anketi će ga uvaliti u ozbiljne probleme s Glavinom. I dok se Boris svim silama trudi izgladiti stvari, Glavini se u glavu uvlači Joško pa se pomirenje čini nemoguće. Jadranko na sebe preuzima mirovne pregovore, ali nezgoda s Ivankom unosi dodatne tenzije u ionako nestabilne odnose. Glavina pronalazi novog namjesnika - Joška, a Boris naglo otkriva svoje novo ja.

25.epizoda

Nakon nezgode s Lukasovim laptopom, Jadranko se želi iskazati kao predani otac i odlazi u Derventu po novce za novi. Ne skupi baš točni iznos pa se zaduži kod ljudi koji očekuju protuuslugu, za koju mu treba Glavinina pomoć. No kada Boris nabavi Lukasu laptop izvan svih cjenovnih rangova, Jadrankovo povlačenje veza pretvorit će se u obavezu koju možda ne može ispuniti. U međuvremenu se Boris i Lukas previše zaigraju s novim vozilom pa Ana i Drago moraju uvesti reda.

26.epizoda

Nakon lažne dojave o bombi, Jadranko odrađuje društveno korisni rad kao smetlar i ubrzo shvaća da ga se i Lukas i Tamara zbog toga srame. Da bi dokazao da je "pravi", povrijeđen odlučuje isprovocirati situaciju zbog koje završi u zatvoru - u kojemu nabasa na stare prijatelje! Ostatak ukućana je razočaran i zgrožen Tamarinim i Lukasovim ponašanjem pa ih odlučuju građanski senzibilizirati, no bez puno odjeka.

27.epizoda

Drago se teško miri s činjenicom da je Daša pronašla novog partnera pa se za pomoć obraća kome god stigne. Nakraju uspije iskopati sočne informacije koje bi mu pomogle razvrgnuti novonastalu vezu, ali kad se njegova ljubomora pretvori u opsesiju, u svoje planove uspije uplesti cijelu kuću i Dašinu kći Irenu.

28.epizoda

Na Borisov apsolutni užas, izgleda da je Glavinin kandidat za Bruxelles - Joško! Da bi sanirala tu štetu, Ana poziva Glavinu i Ivanku na večeru. I baš kad se čini da će izgladiti stvari, Martin i njegova nova djevojka - Glavinina nećakinja Sunčica - ponovno zahuktaju situaciju. Svaka obitelj lobira za to da njih dvoje prekinu, no Sunčica i Martin se tim više zbližavaju.

29.epizoda

Boris odlazi na službeni put u Crnu Goru, a sa sobom vodi Anu i Ivana, što znači da je kuća prepuštena Jadranku, Tamari i Dragi te da su sva pravila koja je Ana postavila upravo pala u vodu. No da u kući ne zavlada kaos, u kontrolu dolazi Anđa, spremna na goleme radne akcije. Da bi ih prestala tlačiti, Drago ju nakratko odvodi u grad, gdje završe na kazališnoj premijeri.

30.epizoda

Izgleda da nije samo Anđa u velikim planovima za kućanske poslove, nego je i Ivan naumio uvesti reda, tako da i Juhići i Drago dobivaju svoja posebna zaduženja. Između Drage i Ivana ubrzo izbije nadmetanje oko muškog ponosa, Jadranko je u strgan na baušteli koju mu je Ivan namjestio pa si odluči pronaći novi posao, a Tamara robuje po kući s Anđom.

31.epizoda

Jadranko i Tamara otkrivaju neugodnu tajnu o Jaranovu privatnom životu, zbog koje pak Jadranko sazna i kako na njega gleda Tamara. Da bi obranio svoj muški ponos, odlazi s Jaranom na boks kako bi se obojica ispuhali. No kada se sparing neplanski razbukta, a Tamara ga obrani, Jadranko naleti na neočekivane poteškoće na sasvim drugom planu – za koji će mu trebati stručna pomoć.

32.epizoda

Kada Lukas dobije neočekivanu ocjenu iz likovnog, Drago mu na svoju ruku pronalazi instrukcije, a i sam istražuje svoj likovni potencijal. No na Dragino razočaranje, u tome zgodnu poslovnu priliku pronađe i Jadranko, koji ni ne sluti u što će se zapravo uvaliti. Kada se za polaznike tečaja organizira manja izložba, Jadranko otkriva kako drugima djeluje u perspektivi jer će postati akt-model i odlučiti korigirati nanesenu štetu dok će se Martin i Drago, tik prije izložbe, porječkati.

33.epizoda

Jadranko će u školi saznati da Lukasov status u razredu sramoti obiteljsko ime pa zajedno s Tamarom nastoji, unatoč Draginim žestokim protestima, spasiti Juhićima obraz. No kad sve odgojne metode podbace, Jadranko će odlučiti preuzeti stvari u svoje ruke i otići u školu izravnati račune s Lukasovim nastavnicima. A tamo će se, pak, za pravi problem ispostaviti - Drago!

34.epizoda

Iste sekunde kad se Boris vrati u Zagreb, na kućnom ga pragu dočeka komplikacija kojom će se morati hitno pozabaviti – Tamara i Jadranko su se povezali sa stožerom koji ima ozbiljne europarlamentarne ambicije! Ana ga pritom natjera da iz kuće izbaci antikni poklon, a kad velika i sasvim krivo tajmirana nezgoda opali u Vladi, Boris i Glavina saznaju da ih se već neko vrijeme promatra.

35.epizoda

Zbog još jednog Draginog ispada se Jadranko počne osjećati kao da ga ukućani baš ne vole i ne poštuju pa im - na Jaranov poticaj - prodaje priču o odlasku u Njemačku koja će mu se itekako obiti o glavu. No s njegovim se "odlaskom" poremetila ravnoteža odnosa u kući i izvan nje, i svi se jako teško nose s Draginim valunzima. I baš kad Jadrankovu gastarbajtersku avanturu postaje sve kompliciranije braniti, Dragino ponašanje počinje poprimati interesantne obrasce.

36.epizoda

Jadrankov rođak prespava u kući, a kad sutradan nenadano odlazi, na prilazu im ostavlja izrazito nepraktičnu prepreku. Kad sve opcije propadnu, Boris se za pomoć obrati Glavini koji momentalno doskoči komplikaciji, no pitanje je je li Boris dovoljno "ozbiljan igrač" da požuri proces.

37.epizoda

Juhići i Drago smišljaju poklon za Anin rođendan i nakraju se odluče za - robotski usisivač. Ona je isprva sasvim neoduševljena gestom, no kada slučajno razbije svog novog pomagača, između nje i Tamare ozbiljno zaiskri. Njihova svađa se počne odražavati na opću atmosferu u kući, i dečki shvaćaju da će morati uskočiti kako bi ih pomirili pa ih nagovaraju na samostalni izlazak da ispušu ventile.

38.epizoda

Martinov predirektni komentar žacne Ivanku taman prije nego što svi trebaju izaći na ozbiljan prijem tako da Boris i Glavina propuštaju važnu međunarodnu priliku. Dobivaju šansu da se iskupe na svečanom balu, a kad se Martin u međuvremenu ispriča za bezobrazluk, samo jedan Joškov komentar bit će dovoljan da Glavinu počne opsjedati odnos Martina i Ivanke.

39.epizoda

S Pantovčaka u premijerov ured stiže neočekivani izazov na koji će premijer momentalno reagirati i sastaviti "momčad iz snova" - ali Borisu podjela uloga između njega i Joška neće baš najbolje sjesti. No kada Boris treninge počne shvaćati malo preozbiljno, a i Anini se ulozi povise, Jadranko i Tamara se odluče pobrinuti za Joškovu poziciju u ekipi.

40.epizoda

Vijest o zarukama Joška i Sunčice odjekuje posvuda, no ponajviše brine Borisa i Glavinu, čiji su se planovi za Bruxelles naglo izjalovili. A s obzirom na to da ni Ana ni Ivanka nisu baš presretne s tim rješenjem, naglo smišljaju plan koji će uključiti i sinjsko sijelo. No kada se i ta strana obitelji zaljubi u zaručnike, izgleda da su sve opcije iscrpljene. Sve dok se peripetiji ne pridruže Drago, Tamara i Jadranko, a Sunčica dozna za evidenciju Joškova prošlog života.

41.epizoda

Jadranko brine da je Lukas previše vezan za Luciju, no kad shvati da je na to utjecala obiteljska dinamika Juhićevih - vodi ga na "muško kampiranje". Drago se odmah pobuni, no Jadranko je odlučan pa odlazi u sljemensku divljinu sa sinom i Jaranom. Drago i Boris kreću u preventivnu potragu i slijede ih u šumu. I dok jedino Lukas pokazuje sposobnost, ali ne i interes, za boravkom na otvorenom, svi ostali polako shvaćaju da zov divljine baš i nije najsretniji ambijent i da nisu baš najopremljeniji da se nose s prirodom.

42.epizoda

Kad se ispostavi da od Glavine i Borisa jače političke veze ima Martin, njih će se dvojica morati potruditi da stvari vrate u ravnotežu. Pokušavaju Jadranku namjestiti posao u Vladi, ali nemaju pojma da je u međuvremenu on razvio strast na razini lokalne uprave, nad kojom veći utjecaj ponovno ima Martin.

43.epizoda

Još jedan Jadrankov i Tamarin gaf pred Lucijom i Lukasom ih dovede u krizu povjerenja u vlastite roditeljske sposobnosti. Lukasova odluka da se ranije emancipira ozbiljno zabrine Dragu, a pomalo uvrijedi Anu koja mu posvećuje sve više i više vremena. Tamara i Jadranko smišljaju ne baš najspretniji plan kako se vratiti u milost sinu, a pritom i svojski uznemire Dragu. No hoće li to biti dovoljno da se Juhići pomire?

44.epizoda

Borisovi se planovi za Gospu naglo poremete u korist Joškovih. Na opće neoduševljenje, nova tradicija u kući se, na Aninu inicijativu, ubrzo pretvori u izuzetno strogi režim prehrane s kojim nitko nije zadovoljan, no za koji Boris i Tamara smišljaju dosta spretnu zaobilaznicu. Ali kada neplanski postanu glavni svjedoci javnom incidentu koji se oko njih kreće urušavati kao domino, u priču se čak uplete i policija.

45.epizoda

Nakon što sprčka još jedan laptop, Jadrankov se ponos ozbiljno surva pa upisuje tečaj informatike. Tamo sreće dvojicu starih prijatelja kojima pristaje odraditi malenu uslugu, ali ne zna da će ona uvaliti Glavinu u svojske probleme, a Borisa u špijunsku aferu golemih razmjera. Iako isprva ne vjeruju u SOA-ine nebuloze, Drago i Martin nakraju samostalno pronađu neke dokaze protiv Borisa s kojima ne znaju što učiniti, a Jadranka i klapu u međuvremenu privodi tajna služba.

46.epizoda

Borisovi nenajavljeno dolaze na trodnevni izlet u Zagreb i stacionirat će se, naravno, u kući. No tamo se vrlo brzo i vrlo lako krenu dijeliti raznorazni komentari, izbijaju tenzije, a Ana se kulinarski zainati Anđi, i to na domaćem terenu. Da ju poštede blama, Drago i Tamara smisle plan kako joj sačuvati obraz, a da Sinj ništa ne posumnja - i Ana pristane.

47.epizoda

Dok Ana strahuje od ekološkog kolapsa planeta, u kući se pojavljuje stari poznanik Juhića - Frane. Kada doznaju da je on novopečeni bogataš, svi se ukućani aktivno angažiraju oko njegova boravka u Zagrebu i za Lukasa se odjednom hitno sprema krizma.

48.epizoda

Da bi mu pomogao nositi se s hipohondrijom i ljudskom smrtnosti, Drago za Martina priređuje tulum. No zbog Jadrankovog se obilježavanja teritorija u igru uključi policija, a cijela kuća angažira ne bi li raščistila Draginu novonastalu, i poprilično ozbiljnu, pravnu situaciju.

49.epizoda

Boris nevoljko postaje Kikin pravni savjetnik, a zaduženja mu se neplanski prošire i na neke njene kolegice. Na tome će obilato profitirati Jadranko i zgrabiti jedinstvenu priliku za susret sa starletom svog života, s kojom se možda nada ostvariti i nešto više osim prijateljstva.

50.epizoda

Nezgoda u dnevnom boravku će potpuno promijeniti romantične planove za Borisovu i Aninu godišnjicu, a ostale ukućane suočiti s mjesečnim troškovima koje oni za njih podmiruju. Da im se donekle zahvale, Drago smišlja jedno rješenje za godišnjicu, a Jadranko i Tamara drugo - oba im se obiju o glavu!

51.epizoda

Boris saznaje da ga po Sinju bije neugodni glas i da su ga se odrekli pa upada u krizu identiteta. Jadranko nabasa na slični problem s Lukasom i Derventom. Da bi dokazao da se nije odnarodio, Boris se proba vratiti starim običajima i shvaća da ih je teško promijeniti, a Jadranko pokušava Lukasu prenijeti osjećaj pripadnosti rodnoj grudi, no po putu saznaje da su mu korijeni "počupani".

52.epizoda

Lukas iznenadno otkriva čari bavljenja kazalištem, no stvari se za njega izjalove i krenu po krivu čim mu se u planove s Kikom ubaci Martin. A kad se među njima dvoma raspire stare strasti, svatko će se od ukućana angažirati točno kako misli da trebaju kako bi njihova veza uspjela... ili propala. A golupčići će polako saznati u što su se zapravo upustili.

53.epizoda

Borisu je u zadnji čas povjereno otkrivanje Vladina najnovijeg projekta, ali mu svi ukućani lagano nabijaju paranoju oko njegove tehničke ispravnosti i sigurnosti. Kad se nakraju ispostavi da nisu bez vraga paničarili, nastoje svim silama spriječiti Borisa u sudjelovanju. I dok jedna obitelj brine o gubitku članova, jedna će se druga napokon proširiti.

54.epizoda

Dok se popis kandidata za kumovanje blizancima svakom sekundom dulji, Glavinu muče besane noći za koje iznemoglo traži rješenje. I kad mu se čini da ga je napokon pronašao, Jošku će se nenadano ukazati ozbiljna poslovna prilika, a paralelno otvoriti i druge interesantne opcije.

55.epizoda

Jadranko i Ana postaju nerazdvojni partneri u klađenju, pritom zgrću ozbiljne novce, a njihova iznenadna bliskost počinje zabrinjavati i Tamaru i Borisa koji će poduzeti bilo što što mogu da im stanu na kraj. Bilo što. I kada jedna obična zamjena brojki uzrokuje golemu svađu u kući, i Jadranko i Ana će se morati zapitati je li život od tiketa do tiketa najsretnija opcija i kako se to odražava na ukućane.

56.epizoda

Da bi se poštedio blama u Bruxellesu i podignuo pedigre na višu razinu, Boris završava na tečaju za sommeliera, no trzavica između Drage i Ivana oko domaćeg vina će narušiti Ivanovo povjerenje u vlastiti vinograd. Da bi spasio ocu obraz i razum, Boris se svojski rastrgava po svim mogućim razinama i povlači veze gdje stigne, no dobra namjera Jadranka i Tamare dodatno će zakomplicirati situaciju.

57.epizoda

Anin se socijalni eksperiment na društvenim mrežama, umjesto u poučni primjer, pretvara u internetsku noćnu moru van kontrole, privlačeći pažnju od koga treba i od koga ne treba. I dok Boris muku muči da bi uklonio njezin trag s interneta, u Tamari proradi ljubomora tako da zajedno s Jadrankom radi upravo suprotno - povećava si vidljivost na mreži.

58.epizoda

Boris saznaje kako dinamiku moći u njegovom braku percipiraju svi oko njega i Ane pa se odluči ekspresno izboriti za svoje mjesto i vlastiti glas. No to uzrokuje ozbiljne probleme između njih dvoje, a ljekoviti obiteljski game night - u režiji Drage, Jadranka i Tamare - prerasta u teški incident kad Drago shvati da njegove riječi imaju itekakav učinak na ljude.

59.epizoda

Zbog Dragine će najnovije bitke s birokratskim vjetrenjačama Jadranko i Boris neplanski saznati puno više nego što su očekivali o njegovu negdašnjem ljubavnom životu. Kada to neminovno stigne do Ane i Tamare, one se odlučuju detaljnije informirati o tatinoj prošlosti, što će značiti povratak u školske klupe - i Ani posebno teško pasti.

60.epizoda

Drago i Martin koriste svoje građansko pravo na prosvjedovanje, a Boris i Glavina moraju potajno dati sve od sebe da do prosvjeda uopće ne dođe. No pregovore će im otežati susret sa starim poznanikom i nepažljivo brbljanje pred kamerama. A kada se njihov povjerljivi sastanak pretvori u javno popraćen gaf, Jadranku i Tamari će se povjeriti osjetljiv zadatak.

61.epizoda

Kada sinjski krumpiri Borisu zadaju dodatne životne probleme, Jadranku i Jaranu osvane nova poslovna ideja u kojoj se, začudo, jako dobro snalaze. I baš kako im se biznis počinje širiti, sumnjičavi Drago posve krivo spoji konce i uzrokuje golemi skandal u koji se upletu i Vlada, i SOA, i Sinj i ukućani... a tko će taj skandal raspetljati?

62.epizoda

Da bi proslavio godišnjicu s Lucijom, Lukas se lati jackpota, a kad se ispostavi da ima poprilično sretnu ruku, prioriteti Juhićevih će se naglo sudariti na tiketu, a nakraju će zbog toga ispaštati Drago. I dok svi nastoje riješiti njegovu zavrzlamu, Lukas će otkriti da nije sve u imenu, nego da nečega ima i u prezimenu.

63.epizoda

Dragina briga za Lili i petljanje u njezin privatni život blokira Martinov priljev novaca, a spletom će tih okolnosti u kuću iznenada pristići novi aparat za kavu. No kad se to pročuje po susjedstvu, u kući će neplanski niknuti improvizirani kafić koji svi ukućani nastoje ugasiti. Nitko više od Borisa i Ane, kojima bi Bruxelles mogao ovisiti o jednom kapučinu više ili manje.

64.epizoda

Borisu i Ani se ostvaruje noćna mora - Bruxelles je, pod Ireninim službenim naputkom, stavljen pod ozbiljan upitnik, a Glavina doveden u nezgodnu situaciju. Svi će ukućani, svak na svoj način, pokušati lobirati za Borisa, no situacija je možda preduboko zaglibila da bi se išta promijenilo. Kako razuvjeriti Irenu?

65.epizoda

Dragi osobito teško pada to da će se gnijezdo ubrzo isprazniti, stoga Ana stoga predlaže dosta radikalni plan za odlazak u Bruxelles. Boris ucijeni Jadranka i Tamaru da stanu na kraj toj ideji, ali čini se da će za Dragin oporavak prekomorska ljubav odigrati najveću ulogu.Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.