1.epizoda

Nakon osam godina Nives izlazi iz zatvora i pokušava steći povjerenje svoje kćeri Ivane (20) koja je sve te godine živjela s tetom Mirom. Nives će postupno otkriti niz stvari koje su se sve te godine odvijale iza Ivaninih leđa...

2.epizoda

Lucija ima problema sa suprugovom patološkom ljubomorom koja doseže vrhunac nakon što Vlado dobije poruku da ga Lucija vara. Nakon nekoliko burnih tjedana, Lucija više ne može trpjeti uvrede i svađe, pa privremeno preseljava kod majke.

3.epizoda

Natalija živi sa sestrom Elom i majkom Mirjanom koja se prije tri godine razvela od njihovog oca. Nakon rastave braka Mirjana se odala piću, ali se uz pomoć kćeri uspjela otrgnuti poroku i prestala s istim.

4.epizoda

Problemi u obitelji Željka i Ane kulminiraju nakon što ih policija obavijesti da je njihov ukradeni automobil sudjelovao u prometnoj nesreći. Policija isprva podiže optužnicu protiv Željka, no svjedok tvrdi da su u vozilu bila dva mladića…

5.epizoda

Prije četiri godine Helenin (39) trogodišnji sin Šime nestao je iz trgovačkog centra u Splitu. Ovaj je nesretni događaj u potpunosti dotukao Helenu, koja je, uz pomoć psihologa, ipak došla k sebi.

6.epizoda

Ante (35) i njegova supruga Marina (31) već dvije godine pokušavaju dobiti dijete. Ante je napravio pretrage plodnosti i zamoli Marinu da učini isto. No, Marina odbija bilo kakve ideje o djetetu i pretragama.

7.epizoda

Arijana (35) živi s vrlo neposlušnom i buntovnom kćeri Majom (18) s kojom se svakodnevno svađa oko školskih obaveza. Napetost između njih naraste nakon što Arijana upozna kćer sa svojim novim dečkom, odvjetnikom Matijom (38).

8.epizoda

Dijana (35) živi sa suprugom Franjom (40) i kćeri. Prije nekoliko mjeseci Franjo je ostao bez posla, a financijske obaveze se stalno gomilaju. Osim toga, 35-godišnjakinja je i na poslu suočena s vrlo ozbiljnim problemom.

9.epizoda

Približava se Snježanina (32) udaja za Davora (38) i preseljenje u njegovu kuću. Kako je jako povezana sa svojim bratom Ivanom (17), namjerava i njega povesti sa sobom, barem dok ne postane punoljetan da se može brinuti za sebe.

10.epizoda

Dugogodišnji udovac Petar (49) živi sa sinom Lukom (23) kojem je dosad tajio da je u vezi s Antonijom (30). Kad Petar jednog dana napokon predstavi sinu svoju djevojku, Luka otkriva da je to ista djevojka u koju je i sam bio jako zaljubljen...

11.epizoda

Katarina (30), samohrana majka, u posljednje vrijeme živi i radi kao kućna pomoćnica bogatih supružnika Martina (43) i Jadranke (39). S vremenom, između Martina i Katarine se razvije tajna ljubav koja izmakne kontroli.

12.epizoda

Supružnici Nikola (40) i Vedrana (39) odlučili su dobiti dijete uz pomoć surogat majke Marije (22). Na prijedlog bračnog para, Marija se preseli k njima, no ubrzo požali jer je Nikola postao posesivan i ljubomorno pratio njezin svaki pokret.

13.epizoda

Život mlade Helene počne se mijenjati kada dobije pismo neke žene koja tvrdi da je njezina biološka majka i želi se s njom vidjeti. Njezini roditelji u početku su joj nijekali da je posvojena, no ubrzo joj priznaju cijelu istinu.

14.epizoda

Prije pet godina Vera je iznenada pobjegla od kuće i ostavila supruga i kćeri. Nakon smrti oca, Verine kćeri Nada i Sandra ostale su same sa svojom pomajkom Marijom.

15.epizoda

Marinina i Sašina kći Sara boluje od aplazije koštane srži i treba hitno presađivanje, no problem je pronaći kompatibilnog donora. Jedina nada roditeljima je Sašin sin Nikola, s kojim je on odavno izgubio bilo kakvu vezu.

16.epizoda

Josip, bogati vlasnik auto-kuće, zatekao je u svoju atraktivnu partnericu Tanju 'in flagranti' sa soboslikarom. Vidjevši prizor, Josip je poludio te je Tanju zajedno s njezinim dvjema kćerima izbacio iz kuće.

17.epizoda

Igor (32) i Nataša (28) vjenčali su se prije šest mjeseci i upravo su dobili svoje prvo dijete. Međutim, kad je stigao u rodilište, mladog oca dočekalo je neugodno iznenađenje jer je novorođenče tamne boje kože! Igor odmah posumnja da dijete nije njegovo.

18.epizoda

Blaženka (42) je prije dva mjeseca zatrudnjela je s partnerom Zoranom (48) koji sada nije nimalo oduševljen činjenicom da će postati otac pa ljutito napusti zajednički dom. Blaženka odluči tužiti liječnika...

19.epizoda

Umirovljeni inženjer Damir (55) iznenadi cijelu obitelj kada tijekom svečanosti zaruka svoje kćeri Eve (28) zatraži razvod braka od supruge Koraljke (48). Nakon nekoliko dana Eva otkriva da joj otac ima trudnu ljubavnicu.

20.epizoda

Ifeta (60) je temperamentna žena koja ostvari sve što si zacrta. Pod izlikom da joj je ozlijeđena ruka, dolazi na nekoliko dana u posjet svojoj kćerki Sabini (34), ali zapravo s namjerom da joj pronađe muža.Kasnije joj Sabina prizna da ima aferu sa šefom.

21.epizoda

Na jednoj benzinskoj crpki pronađena je vidno rastresena mlada žena s ozljedom na glavi. Djelatnik na pumpi vodi je na policiju koja uz pomoć slike, objavljene u lokalnim novinama, utvrđuje njezin identitet. Žena se zove Marina Begović...

22.epizoda

Studentica Tina (20) jedne večeri završi u bolnici zbog velikih bolova u trbuhu. Njezini roditelji, Marijana (45) i Žarko (50), otkriju da je njihova kći rodila dijete prije nekoliko dana. Tina je od njih tajila svoju trudnoću...

23.epizoda

Luka (43) odluči preuzeti skrb nad Anitom (17), kćeri svoj dobre prijateljice koja je nedavno poginula. Njegova žena Jelena (40) isprva se protivila ideji o skrbništvu siročeta, no na kraju pristaje. Privikavanje na suživot prolazi vrlo teško.

24.epizoda

Životi ortopedice Tamare (38) i njezinog supruga Slavena (42) promijenit će se dolaskom Sanje (29) za koju Tamara sumnja da je žrtva obiteljskog nasilja.

26.epizoda

Siniša se prije pet mjeseci razveo od supruge s kojom ima trogodišnju kćer Lanu, i od tada živi kod svoje majke Ide. Nakon nekoliko tjedana, majku zgrozi vijest da se njezin sin iznenada oženio s jednom od svojih ljubavnica!

27.epizoda

U nekonvencionalnoj obitelji majka Stela radi, a otac Saša bavi se kućanskim poslovima i djecom, Dinom i Laurom. Jednog dana Saša odluči pomoći razvedenoj Adrijani u organizaciji prodajne izložbe, zbog čega njegova supruga poludi od ljubomore!

28.epizoda

Nakon završenog studija, Borna odluči živjeti s roditeljima te započinje vezu s Natašom, kćerkom susjede Mirele, prijateljice svojih roditelja. Roditelji se jako protive njihovoj vezi jer znaju za mračnu obiteljsku tajnu...

29.epizoda

Martin se zaljubi se u proračunatu djevojku koja si silno želi osigurati život u financijskom smislu. Kako bi to učinila, Jasna je spremna na svakakve smicalice, pa čak i lagati jer granice za nju ne postoje.

30.epizoda

Prgava Danijela iznenada je ušla u pubertet. Silno želi biti odrasla, a bogati roditelji pružaju joj sve što se novcem može kupiti. Međutim, Danijela nemilosrdno iskorištava njihovu dobrotu i pravi još veće gluposti.

31.epizoda

Sandra studira mikrobiologiju i živi sa svojim ocem Vinkom koji ima još dvije kćeri, Katarinu i Janu, koje ne žive s njima. Sandra jednom prilikom napravi analizu krvi svoje sestre Katarine u sklopu praktičnih vježbi na fakultetu...

32.epizoda

Supružnici Davor i Petra zapadaju u tešku financijsku krizu, prijeti im deložacija iz kuće i zatvorska kazna zbog ne plaćanja duga državi. Rješenje te bezizlazne situacije pojavi se s povratkom Petrinog prijatelja iz mladosti.

33.epizoda

Problemi mladog bračnog para Ivančić počinju kad Luka ostane bez posla, zbog čega se on i supruga Sandra moraju preseliti k njezinoj sestri Tei. Ona se sve više upliće u njihov život te ih svakodnevno podsjeća kako joj moraju biti zahvalni...

34.epizoda

Andrija već neko vrijeme vara svoju ženu Sandru s kojom ima troje djece. Kad se to sazna, Sandra ostane u šoku! Međutim, s vremenom se otkriva da je Andrija već neko vrijeme bez posla zbog čega je zapostavio sve financijske obaveze prema svojoj obitelji.

35.epizoda

Sonja je mlada buduća učiteljica koja odrađuje probni rok u školi u kojoj nailazi na primitivizam i bahatost domara Hrvoja. Uskoro doznaje da je domar, koji je zao prema djeci i nema nikakvog pedagoškog obrazovanja, postao učitelj na zamijeni...

36.epizoda

Iako je odležala šest mjeseci zatvorske kazne, kradljivica Marijana se ni nakon izlaska nije opametila. Prijevarama, lažima i ucjenama i dalje pokušava doći do novca, a pritom najviše iskorištava dobrotu svoje majke Alme i bake Erike...

37. epizoda

Ivona je manekenka i nekoliko je mjeseci u vezi s Damirom. No njegova ljubomora često ih dovodi do svađa koje s vremenom postanu svakodnevne. Situacija uskoro postane nepodnošljiva pa Ivona odluči prekinuti vezu koja je iscrpljuje...

38. epizoda

Pavao živi samačkim životom nakon što mu je umrla žena, a sa sinom Nikolom održava površan i hladan odnos. Nakon što Nikola kući dovede svoju novu djevojku Emu i njezinog sina Frana, odnos oca i sina će se malo poboljšati.

39. epizoda

Naivnu djevojku prijatelji prevare u poslu.

40. epizoda

Mlada djevojka zaljubi se u najboljeg prijatelja svojeg oca.

41. epizoda

Dva para moraju razmijeniti svoje jednogodišnje bebe.

42. epizoda

Povratak oca koji je napustio svoje kćeri.

43. epizoda

Kći upropaštava svoju budućnost i izluđuje roditelje.

44. epizoda

Mlada majka pati od ozbiljne post porođajne depresije.

45. epizoda

Nakon jedne žestoke svađe, Helena uzima sina i napušta supruga Petra. On ubrzo shvati koliko je Helena bahata i razuzdana, da zanemaruje djecu i mijenja ljubavnike, pa se odluči boriti za svog sina.

46. epizoda

Mlada djevojka zaglavi s kriminalcem.

47. epizoda

31-godišnjakinji se u kratko vrijeme preokrene cijeli život.

48. epizoda

Uskoro bivša supruga pokušava razoriti novu vezu svome suprugu.

49. epizoda

Supruga, majka i baka upropaštava si život zbog opsjednutosti izgledom.

50. epizoda

Nakon smrti oca djeca dobivaju neočekivano nasljedstvo.

51. epizoda

Kada svekrva mrzi snahu.

52. epizoda

Dario je ambiciozni broker zaposlen u velikoj brokerskoj kući, a njegov novi šef, Vjekoslav, oduševljen je njegovom sposobnošću. Nakon jedne uspješne poslovne večere, Dario upozna privlačnu Željku, koja se trudila zavesti ga.

53. epizoda

Kriminalac zaveo i prevario naivnu 20-godišnjakinju.

54. epizoda

Kad razmažena djeca preuzmu kontrolu.

55. epizoda

Umirovljenik, prikriveni voajer, uznemirava novu susjedu.

56. epizoda

Malograđanske provokacije dovode obitelj do totalnog kolapsa.

57. epizoda

Liječnik optužen za smrt pacijenta.

58. epizoda

Tajana je udana za Roberta, ali ima i bivšeg supruga, Gorana, koji se u međuvremenu oženio za Nikolinu. Igrom slučaja bivši supružnici žive u istoj zgradi, a Tajana sve više pati za Goranom, a život je posvetila smišljanju raznoraznih pakosti...

59. epizoda

Snježana je od oca naslijedila kuću koju je zajedno sa suprugom Draganom prenamijenila u obiteljski pansion. Problemi za ovu obitelj nastaju kad na mjesto recepcionera prime Anđelu. Naime, Anđela krije tajnovitu prošlost…

60. epizoda

Tinejdžer pati jer ga školski kolege ne prihvaćaju.

61. epizoda

Dvadesetogodišnjakinja se upušta u vezu sa zatvorenikom.

62. epizoda

32-godišnjak nikako ne uspijeva naći i zadržati posao.

63. epizoda

Problematični pubertetlija izlijeće u svijet droge.

64. epizoda

Usamljena žena žrtva predatora s Facebooka.

65. epizoda

Tinejdžerica se ne snalazi u novoj obitelji.

66. epizoda

Bogata obitelj na prosjačkom štapu.

67. epizoda

Učitelj ne odustaje dok pravda nije zadovoljena.

68. epizoda

Kada susjedi zagorčavaju život.

69. epizoda

Mladog radnika šefica prisiljava na seks.

70. epizoda

Student ekonomije želi izgraditi DJ karijeru.

71. epizoda

Strogi očuh unosi nemir u obitelj.

72. epizoda

Sumnjive radnje u novom susjedstvu.

73. epizoda

Mladi udvarač unosi nemir u obitelj.

74. epizoda

Ljubav ne poznaje granice!

75. epizoda

Trudna kći unosi nesklad u obitelj.

76. epizoda

Mladoj majci karijera je važnija od bebe.

77. epizoda

Mladić silno želi obitelj i djecu.

78. epizoda

Mlada majka se zapustila i izazvala svađu u društvu.

79. epizoda

Marijana želi biti dio visokog i uglednog društva, ali traži pažnju na krive načine, zbog čega je postala prava sponzoruša. Njena majka Barica je jako zabrinuta i pokušava kćer vratiti na pravi put, no uzaludno. Stalno se svađaju i Barica je primorana izbaciti je iz stana!

80. epizoda

Autoritativni otac obitelji želi unuka.

81. epizoda

Dvije sestre zaljubljene u istog dečka.

82. epizoda

Dora se sa suprugom Andrejem nedavno preselila u stan koji su unajmili od drugog bračnog para iz iste kuće, Marije i Kristijana. Dva se para počnu družiti, a Dora uskoro primijeti kako njezin suprug i susjeda Marija besramno flertuju.

83. epizoda

Dvije kćerke, jedna majka i dva oca.

84. epizoda

17-godišnji učenik u ljubavnoj je vezi s profesoricom.

85. epizoda

Na dan vlastitih zaruka Nikolina uhvati dečka Miroslava i prijateljicu Tanju kako se ljube, pa raskine zaruke i prekine s Miroslavom. Nekoliko dana kasnije, Tanja otkrije Nikolini da je s Miroslavom bila u vezi čak dvije godine, ali se nisu vjenčali.

86. epizoda

17-godišnjakinja zatrudni s 19-godišnjim performerom.

87. epizoda

52-godišnjak plaća zbog greške jedne noći.

88. epizoda

Miran život dugogodišnjih supružnika Brune i Danijele jednog se dana potpuno preokrene iznenadnim posjetom djevojke Marije koja tvrdi da je Brunina kći, te da seupravo posvađala sa svojom majkom Nives. Bruno odbija svaku pomisao da ima vanbračnu kćer.Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.