Sezona 1

1.epizoda

Hrvatska inačica popularnog britanskog dating realityja 'Pet frajera tjedno' (Five Guys A Week). U ovom obožavanom showu natjecateljica u potrazi za ljubavi poziva petoricu muškaraca da dođu živjeti s njom tjedan dana. Svakog dana saznaje više o svojim potencijalnim udvaračima te mora odlučiti tko će otići, a tko ostati. U često skučenim uvjetima napetost raste i nastaju rivalstva dok se muškarci natječu kako bi je osvojili. Prva se u avanturu pronalaska ljubavi upušta Bahra. Dobro poznato lice s naših malih ekrana, do sada je uvijek bila jedna od kandidatkinja koje se bore za farmera u mega popularnom realityu 'Ljubav na selu', međutim po prvi puta, Bahru imamo priliku vidjeti u ulozi glavne kandidatkinje, gdje ona postavlja svoje kriterije i svoja pravila.

2.epizoda

Već prvo jutro u kući bila je prilika da Ivo dobije nove bodove kod Bahre. Prije ostalih se spustio u kuhinju i napravio kavu, koju je poslužio u Bahrinoj sobi. Time je spojio ugodno s korisnim, odvojivši Bahru od ostalih muškaraca i provodeći jutro s njom. Ipak, Bahri je čini se za oko zapeo jedan drugi muškarac, i to ne zbog godina kako ona kaže, već zbog njegovih gentelmanskih manira. Radi se o Ermanu, koji je nakon doručka dobio priliku izaći s Bahrom van kuće i prošetati šumom, a sve su začinili i malim piknikom.

3.epizoda

Do sada pomalo neprimjetan Branko, tek trećega dana odluči preuzeti stvar u svoje ruke. Vidjevši kako su se muškarci okupili u spavaćim sobama na katu, odlučio je pozvati Bahru da mu se u kuhinji pridruži uz kavicu i doručak. Bio je to jedan vrlo ugodan i prirodan razgovor dvoje ljudi koji se upoznaju i dijele svoje životne priče.

4.epizoda

Četvrti dan u kuću dolaze dvije Bahrine prijateljice Irena i Renata, koje je upoznala na snimanju „Ljubav na selu“ i koje itekako zahuktaju atmosferu. Toga dana posebno se ističe Ivo sa svojim komentarima o seksu, za koje bismo rekli da smo se već navikli kroz tjedan, ali i kada mislimo da smo sve čuli, Ivo nas iznenadi.

5.epizoda

Zadnji dan Bahri u goste dolazi jedna od najvažnijih osoba u životu – njezina sestra blizanka, Azra. Prije nego dođe, od Ive traži da pazi kako se ponaša tokom dana, na što on ozbiljno shvaća tu primjedbu i postaje vrlo uljudan prema Bahri.

6.epizoda

Prva epizoda u drugom ciklusu donosi nam novu kandidatkinju – Anu Bašić (22) i šest novih muškaraca koji su spremni boriti se za njezinu naklonost. Ana dolazi iz Zadra i jedva je dočekala svojih pet minuta pred kamerama, jer kaže kako je stvorena za showbizz. Nije joj strano birati između više udvarača, za nju je to gotovo pa svakodnevica. Upravo iz tih razloga, smatra da je ovo idealan format za nju.

7.epizoda

Novi je dan, dečki su se probudili i vrzmaju se po kući. Ana još spava, pa im pada na pamet da ju idu probuditi. Prvi joj u sobu ulazi Dragan koji joj nosi kavu, ali Ana nastavlja spavati. Dragan joj kaže kako je pronašao njezinu trepavicu pored nje (on kaže „obrvu“ jer je muškarac i ne poznaje pojmove). Zatim isto pokušava Gabriel, ali ni njemu ne uspijeva razbuditi Anu koja se i dalje razvlači po krevetu. Nakon toga Gabriel se spušta u dnevni boravak i predlaže da Anu probude lupanjem lonaca pored nje.

8.epizoda

Jerko se prvi ustaje. Mate pokušava skuhati kavu Ani, ali obzirom nije kuhao kave baš se i ne snalazi. Mate kaže kako je teško spavao jer je misli ona Anu. Odnosi Ani kavu u sobu, ali ona ga zamoli da ju ostavi u dnevnom boravku. Vidno je iznervirana što je Mate tako upao u sobu.

9.epizoda

Dragan nosi Ani kavu u sobu. Malo ju grli i pita ju koji broj grudi ima, i je li to „četvorka“, jer on misli da je. Ona potvrđuje da je „četvorka“. Kada su se spustili u kuhinju na doručak, Dragan zeza Matu da je saznao odgovor na pitanje koje ga je mučilo jer mu je Ana odgovorila. Mate ne razumije da ga zeza, pa se pokušava izvući da on to nikada nije pitao. Ana se smije, jer zna da ga Dragan i Jerko zezaju.

10.epizoda

Anina majka, Danijela Kamber, dolazi na ručak. Ana dečke nije pripremila na to da joj je majka šaljivica i provokatorica, pa ih njezin dolazak i ponašanje iznenadi.Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.