69.epizoda

Dinka želi objašnjenje od Petra, a zbog sve većeg grizodušja Vera napada Tomu koji se naposljetku umalo potuče s Patrikom. Posjet neočekivanog gosta poremeti vjenčanje.

70.epizoda

Petar se opravdava Dinki, no ne otkriva joj cijelu istinu. Dinka je povrijeđena, Petar je izgubio njezino povjerenje. Tilda proziva Patrika jer je otkrio Eleni informacije o Petru. Klara i Elena kuju plan da preuzmu stvari u svoje ruke i da se dočepaju imanja.

71.epizoda

Elena uspješno razvija pakt s Klarom i Patrikom. Patrik dolazi do informacija o Petrovoj ženi, dok Klara postaje zadužena za zbližavanje s Lukom i njegov izlazak iz zatvora. Dinka i Petar se svađaju i ona mu na kraju postavlja ultimatum – mora joj priznati sve o svojoj prošlosti u Americi.

72.epizoda

Dinka nakon svega ne vjeruje Petru, nije sigurna ni da je razveden. On se razljuti, želi joj dokazati, odlazi do poštanskog pretinca provjeriti je li stigla pošiljka koju očekuje od Gine, ali tamo otkrije da ga je netko preduhitrio i već je uzeo.

73.epizoda

Klara i Elena iskorištavaju priliku da unesu još veći razdor na imanje - Elena preko Bože, a Klara ide na Magdalenu. Klara misli da ju uspješno manipulira, no događa se suprotno. Andrija uvjeri Tamaru kako ne osjeća više ništa spram Magdalene, a ona traži obećanje da će se toga i držati.

74.epizoda

Magdalena se ispričava Ani, ali i dalje odbija prihvatiti Viktorove sumnje o tome da je imala ljubavnika te pristaje na hipnozu kod Andrije. Magdalena tijekom hipnoze odglumi da se sjetila nesreće i odjuri Viktoru i prizna mu da nije bila sama u autu.

75.epizoda

Ana zabranjuje nastavak hipnoze. Viktor je razočaran i sve je više uvjeren da ga je varala i da treba otići i sve je sumnjičaviji prema Andriji kojem je očigledno previše stalo do Magdalene. Tilda sazna da Vera petlja s Patrikom, pa umjesto Patrika šalje Tomu u Ameriku. Ana se šokira kad shvati koliko je zapravo Tilda zdravstveno loše.

76.epizoda

Andrija je potresen Magdaleninim skrivenim provokacijama, a uzrujana Magdalena traži od Marije da utječe na Viktora i pomogne joj da ga vrati. Dok ona ne bude sretna s njim, neće dopustiti ni Andriji da bude sretan s Tamarom. Magdalena suptilno Miji daje do znanja da Viktor ne želi pomirenje. Viktor se lomi kad ga Mia pita zašto ne želi biti s mamom.

77.epizoda

Mia se rasplače dok joj Viktor izbjegava odgovoriti voli li mamu. Vera pronalazi Tomino oproštajno pismo i saznaje da je otišao u inozemstvo. Patrik brzo poveže konce i napadne Tildu, koja mu prizna da je poslala Tomu umjesto njega u Ameriku. Patrik tješi Veru koja ga ozbiljno upita je li to između njih tek avantura ili Patrik misli ozbiljno?

78.epizoda

Petar uzvraća udarac Eleni i Boži; provocira ih i prijeti kako će se useliti s Dinkom na imanje. Božo je odlučan u nakani da zauvijek razriješi problem imanja. Magdalena manipulacijom uspijeva izbjeći da je Viktor upita za razvod. Tildi pozli nakon obračuna s Magdalenom. Hoće li Tilda biti dobro?

79.epizoda

Ana je odlučna krenuti u potragu za bolnicom u kojoj je Magdalena bila smještena. Andrija se nudi da on to obavi, u strahu da će Ana saznati istinu. Magdalena dolazi Andriji na hipnozu i odglumi da se nečega sjetila. Hoće li priznati da se sjeća svega što je Andrija napravio?

80.epizoda

Magdalena, Viktor i Mia dolaze pred kolibu Viktorove majke, u kojoj se on bori s osjećajem da je izdao Anu. U žaru igre, Magdalena pada na Viktora i ljubi ga. Elena zavodi Božu i suptilno ispituje detalje oko Marka. Božo je sve sumnjičaviji oko njenih namjera i otvoreno se suočava.

81.epizoda

Viktor je zbunjen nakon Magdaleninog poljupca, a Mija se razveseli jer pomisli da će se njih dvoje pomiriti. Tilda, nakon razgovora s Mijom, inzistira da Božo potjera Magdalenu s imanja. Andrija uspije potplatiti medicinsku sestru da slaže Ani da Magdalena nikada nije ležala u njihovoj bolnici.

82.epizoda

Magdalena priznaje Ani da su se ona i Viktor poljubili. Ana traži objašnjenje i upita ga zašto joj je prešutio poljubac. Tilda saznaje od Tome da je Petar u dugovima i naređuje Patriku da proda njezine stanove u Zagrebu. Elena koristi svoju muku s Lukom kako bi od Bože izvukla informaciju o tome gdje je sakrio Marka.

83.epizoda

Ana sazna da je Tilda smrtno bolesna. U želji da smiri situaciju s Anom, Viktor zatraži razvod od Magdalene. Elena pronalazi lokaciju Markova leša, a zatim krade dokaze iz Dinkine kuće koje će podmetnuti na mjesto gdje se nalazi nesretni marko. No, Elena ne zna da ju je vidio Leon.

84.epizoda

Radnik pronalazi Markovo tijelo, a Elena iskoristi priliku i kraj kostiju ostavlja dokaze protiv Dinke. Petar i Dinka su šokirani kada vide da je Marko pokopan u Dinkinom dvorištu. Gina vrši pritisak na Leona da hitno poduzme nešto u vezi Petra.Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.