12 reči
Sezona 1

11.epizoda

Tomislav govori Žarku da se trebaju rješiti Roberta dok je još u pritvoru jer može početi pričati. Matea je došla u Podgoricu kod svoje sestre i organizirala je diplomatsko vozilo koje će Danicu i djecu izvesti iz zemlje. Tijana donosi papire u Beograd i predaje ih Milošu.

10.epizoda

Tijana stiže u Zagreb kod Matee, sestre Danice Vlahović, koja čuva dokumente na sigurnom. Milošev otac je u bolnici u teškom stanju. Saša svjedoči na Igorovom suđenju i prešutio je bitnu informaciju, što dovodi u pitanje Igorovu krivicu.

9.epizoda

Igor dobiva tajnu poruku od svog kuma, Čečerine, da ne treba vjerovati Tomislavu. Na prvom suđenju Igor bira Miloša da ga brani umjesto Tomislava.

8.epizoda

Nađen je Igorov DNK uzorak na Vanjinoj jakni. Srpska i crnogorska policija povezuje se s razmjenom informacija.

7.epizoda

Danica Vlahović pokušava pobjeći s djecom od nadzora policije. Kada stignu na aerodrom tamo ih dočekuje Vučko, crnogorski inspektor.

6.epizoda

Čečerina zove Mia iz zatvora. Zna da je ubio pogrešnog čovjeka i to iz suprotnog klana i traži da se to sredi kako god zna i umije.

5.epizoda

Mijo, Igor i Dušan promatraju izdaleka uviđaj na mjestu Ivičinog ubojstva, koje je za njih, u tom trenutku, pod nerazjašnjenim okolnostima. Dušan odlazi do Ivičine sestre kako bi joj prenio vijesti, a Igor se treba raspitati što se dogodilo prethodne večeri.

4.epizoda

Miloš Ivanović dobiva licencu da se ponovo može baviti pravništvom. Na suđenju Čečerini ulazi u sukob sa sucem Popovićem koji je otac njegove devojke Sare.

3.epizoda

Tomislav posluša Nemanjin savet da uloži u majnovanje kriptovaluta i traži od Roberta da mu otvori "wallet". Pri otvaranju "wallet-a" Tomislav ukucava svoju odabranu šifru, ali ne zna za postojanje nadšifre koju čini 12 reči.

2.epizoda

Miloš stiže prvi dan na svoj novi posao. Nema praktičnog iskustva i nije svjestan što ga čeka. Bio je na suđenju svog klijenta kojeg trenutno zastupa Tomislav Grubor.

1.epizoda

Mladi pravnik Miloš Ivanović dolazi na razgovor za posao u advokatskoj firmi Grubor te dobiva šansu za posao i dobiva svoj veliki prvi slučaj. Upoznajemo Saru Popović, mladu pravnicu. Radnja zaranja u mrežu korupcije i kriminala.