Ako voliš
Novosti
Sezona 1

26.epizoda

Turska romantična drama ‘Ako voliš’ isprepliće sudbine Atesa (Kerem Bursin) i Leyle (Hafsanur Sancaktutan). Ates, nakon majčine smrti, poslan je u internat iz kojeg se nikada nije vratio kući i ne vjeruje nikome. Leyla, s druge strane, nikada nije upoznala svoju obitelj i preživljava varajući ljude. Što će se dogoditi kada se njihovi putevi sretnu? Nakon očeve smrti, Ates se vraća kući iz inozemstva kako bi preuzeo skrbništvo nad svojom braćom i sestrama. Tada upoznaje Leylu, koja traži svoju obitelj. U seriji ‘Ako voliš’ pratimo kako Ates i Leyla, svaki sa svojim teretom prošlosti, pokušavaju pronaći svoje mjesto u svijetu.

25.epizoda

Turska romantična drama ‘Ako voliš’ isprepliće sudbine Atesa (Kerem Bursin) i Leyle (Hafsanur Sancaktutan). Ates, nakon majčine smrti, poslan je u internat iz kojeg se nikada nije vratio kući i ne vjeruje nikome. Leyla, s druge strane, nikada nije upoznala svoju obitelj i preživljava varajući ljude. Što će se dogoditi kada se njihovi putevi sretnu? Nakon očeve smrti, Ates se vraća kući iz inozemstva kako bi preuzeo skrbništvo nad svojom braćom i sestrama. Tada upoznaje Leylu, koja traži svoju obitelj. U seriji ‘Ako voliš’ pratimo kako Ates i Leyla, svaki sa svojim teretom prošlosti, pokušavaju pronaći svoje mjesto u svijetu.

24.epizoda

Ljubav je u zraku. Lejla i Ateš šetaju i razgovaraju o budućnosti. Meryem i Mert se tajno sastaju i na svoj nespretan način zbližavaju. Čak se i Aydos zaljubljuje u djevojku svojih godina i daje Atešu blagoslov za vezu s Lejlom. Uz to, uzima kameru i pita sve u kući što za njih znači ljubav, na što svatko ima drugačiji odgovor.

23.epizoda

Ateš se veseli novoj sobi, a djeca i Lejla su sretni jer će živjeti s njima. Svi sada znaju da su Ateš i Lejla zajedno, pa svi pričaju samo o tome, ali Ateš zaustavlja ogovaranja. Lejla posjećuje Onura u zatvoru i saznaje da ga je izdao upravo Yakup. Lejla to povjerava Meryem i moli je da pazi na djecu, dok ona vodi Ateša na izlet. Yakup obećava Fusun da će raditi samo za nju.

22.epizoda

Kad Ateš na modnoj reviji vidi fotografiju koja mu se ne sviđa, otkazuje događaj, ali Lejla ga uspijeva uvjeriti u suprotno. Yakup prijavljuje Onura kao prevaranta, pa ga policija privodi nakon događaja. Baris i Meryem su bijesni kad to saznaju, a Lejla priznaje Yakupu da je zaljubljena u Ateša. Zajedno odlučuju da neće dovršiti svoj plan, što Yakupu nije po volji.

21.epizoda

Fusun nastavlja ucjenjivati Lejlu da uvjeri Ateša da djecu iz doma pošalje u internat. Lejla priznaje Meryem da se stvarno zaljubila u Ateša i da to više nije samo igra za nju. Yakup vrši pritisak na Lejlu, ali joj Onur priskače u pomoć. Yakup se zaklinje da će mu pokazati tko ima posljednju riječ i što je prava ljutnja.

20.epizoda

Aydos priznaje Atešu da ga je strah predstojeće košarkaške utakmice, pa se Ateš trudi smiriti ga i prati ga na utakmicu. Fusun čeka hoće li Lejla prihvatiti njezinu ponudu. Baris, koji slučajno postaje Fusunin vozač, odmah posumnja da Fusun nešto smjera. Ateš tijekom šetnje s Lejlom osjeća da mu ona ne otkriva sve. Berit svojim nevino ponašanjem podsjeća Lejlu na prošlost.

19.epizoda

Atešov se život znatno promijenio. Puno više vremena provodi s djecom, iako su odnosi među njima napeti. Također, preuzeo je kontrolu u tvrtki, što najviše smeta Fusun koja je odlučna prekinuti to. Osim toga, Ateš odlučuje priznati Lejli svoje greške i ispričati joj se kako bi imali iskren odnos. Kada sve izgleda savršeno, pojavljuje se Fusun.

18.epizoda

Napetost u Yakupovoj ekipi raste. Yakup je nervozan zbog dugotrajnosti njihovog plana. Onur je ljubomoran na Lejlino bavljenje Atešom. Lejla se zaljubila u Ateša i djecu, te više nema želju za varanjem. Meryem je sve više iritirana Yakupom. Problemi se javljaju i u Atešovoj tvrtki, jer on sve više isključuje tetu i brata te uključuje Lejlu.

17.epizoda

Psihologinja govori Lejli i Atešu da je Berit zbunjena njihovim odnosom. Ne zna jesu li samo u poslovnom odnosu ili ima nešto više između njih. Savjetuje im da razjasne situaciju i zajedno rade nešto zabavno. Lejla predlaže odlazak u lunapark kao obitelj. Kada Fusun sazna za to, brzo šalje Umuta za njima. U međuvremenu, Meryem i Mert odlaze na prvi spoj.

16.epizoda

Lejla uspije pronaći odjeću i anonimno je šalje Atešu u tvrtku. Navečer Aydos i Berit pokušavaju nagovoriti Ateša da spava u kući umjesto u šatoru u vrtu. Istovremeno, Lejla se trudi zavesti Ateša, jer su njezini suradnici nezadovoljni sporošću njezinog napretka. U međuvremenu, Berit progovori i odvedu je psihologinji.

15.epizoda

Omut i Fusun dolaze kod Ateša s odvjetnikom kako bi odveli djecu. Ilgaz, u ime svih, odlučuje da će ostati kod Ateša. Ateš razgovara s Ilgaz o njenim takozvanim prijateljicama, dok Lejla zajedno s Aydosom i Berit nagovara Ateša da izađe van kako bi zajedno ležali pod zvijezdama. Tada ih pronalazi Ilter i obavještava ih da je nestala dragocjena haljina.

14.epizoda

Na Atešovu zabavu upada obitelj koju su prevarili Lejla i njezini suradnici. Hasan traži svoju ženu Cigdem kako bi podmirio njezin dug i otkupio je. U međuvremenu, Yakup i ostali osiguravaju da Onur preuzme posao zaštitara. Lejla se brine za djecu i vraća ih na imanje, a Ateša šalje po Ilgaz na zabavu kako bi je držao na oku i pomirio se s njom.

13.epizoda

Lejla kaže Hasanu da mora raditi za Ateša kako bi otplatila očev dug, pa joj Hasan ponudi da će on otplatiti dug. Ilgaz se posvađa s Atešom jer ne želi ići s njom na zabavu. Sva tri djeteta i Lejla odluče otići kod Umuta. Ateš istu večer organizira svoju zabavu, pa Lejla izmišlja izgovor da se vrati u njegovu kuću i pokuša ga osvojiti.

12.epizoda

Fusun napada Meryem u bazenu i počinje je ucjenjivati. Tvrtka se suočava s problemima kada dobavljač ne isporuči robu. Ateš i Bige planiraju otići po robu u Italiju, ali Lejla se ponudi da pronađe robu na bazaru. Dok Ateš i Lela traže robu po trgovinama, slučajno ih vidi Hasan i prati Lejlu do Atešove kuće.

11.epizoda

Fusun se vraća u tvrtku, ali joj dodjeljuju manje cijenjeno radno mjesto. Obitelj Arcali zajedno s Lejlom sudjeluje u orijentacijskoj igri. Vahit je u svojim pravilima odredio da moraju redovito prisustvovati obiteljskim događajima. Zaposleni kod Arcalijevih nastavljaju planirati kako prevariti obitelj i obogatiti se. Lejla i Ateš se poljube. Lejla saznaje da Ateš planira poslati djecu u internat u inozemstvu.

10.epizoda

Hotelski menadžer donosi Atešu popis žena koje su bile u hotelu. Dok mu želi sve ispričati, zove ga policija s informacijom da su Ilgaz i Baris kod njih. Meryem pronađe omotnicu s podacima i stavi je na stol. Ilter je preda Atešu, ali on je ne uspijeva otvoriti jer Lejla glumi vrtoglavicu, pa je vodi u bolnicu. Ilter zaključava ured, a svi pokušavaju doći do ključa i omotnice.

9.epizoda

Obitelj Arcali prisustvuje zabavi koju organizira Orhan s ciljem preuzimanja njihovog posla. Ateš angažira Lejlu da predstavi njihovu novu modnu kreaciju i povrati izgubljeni posao. U međuvremenu, Ilgaz glumi bolest kako bi ostala kod kuće jer ima dogovoreno nešto drugo. Nakon zabave, Lejla zamoli Umuta da je odveze kući, dok Bige pokušava iskoristiti priliku i zavesti Ateša.

8.epizoda

Ateš odgađa potpisivanje ugovora dok ne sašiju odjeću koja će odgovarati skicama, a u tvrtki se pitaju tko ih sabotira. Kod kuće, zajedno s Lejlom, mora se pobrinuti za Berit koja je već drugi put noću smočila krevet. Svi troje zaspu u istom krevetu, a Ateš usred noći doživi panični napad. U kuću zapošljavaju nove radnike, obitelj Cihanli, Lejline suradnike.

7.epizoda

Yakup prisiljava Leylu da zamoli Atessa da je ponovno zaposli. Umut i Fusun nadaju se da će optužiti Atessa za zanemarivanje djece jer im nije osigurao nadzor. Ilter u međuvremenu otkriva da je Fusun podmitila osoblje u kući, pa su svi otpušteni. Mali Aydost nehotice otkriva da su Ilgaz i on namjerno sakrili Berit. Kada Ates shvati da je Leyli učinio nepravdu, želi joj ponovno povjeriti brigu o djeci.

6.epizoda

Fusun nudi Leyli mito kako bi je nagovorila da se riješi Atesa, ali Leyla odbija, što izaziva njezino neprijateljstvo prema njoj. Ilgaz i Aydost skrivaju svoju mlađu sestru i uzrokuju paniku tvrdeći da je nestala. Svi je noću traže po kući i vrtu, a Ates sljedeći dan otpušta Leylu. S druge strane, Yakup je pritišće da što prije zavede Atesa kako bi ga prevarili lažnim brakom.

5.epizoda

Ates preuzima skrbništvo nad polusestrama i polubratom te preuzima vođenje tvrtke. Želi uvesti drastične promjene kako u tvrtki tako i kod kuće, ali mora se pridržavati očevih pravila. Kada želi potpuno renovirati kuću, Leyla staje na stranu djece. U međuvremenu, Yakup otkriva Leylinu lokaciju i smišlja novi plan. Njihova sljedeća meta postaje Ates Arcali.

4.epizoda

Ates se neočekivano vraća na imanje, što djeci nije po volji. Leyla pokušava pronaći uvjerljivo objašnjenje kako je završila na imanju kao dadilja. Kad se pojavi prava dadilja, Leyla mora Atesu reći istinu. Ates odlučuje pregledati dokumentaciju tvrtke, čime križa planove Umute i Fusun.

3.epizoda

Leyla se pokušava izvući iz hotela gdje je tražila ogrlicu. Hasanova obitelj istovremeno pokušava saznati zašto je njegova nova žena nestala. Kako je ne bi otkrili, ulazi u automobil koji je odvozi u nepoznato. Ates prima pismo koje mu je napisao njegov pokojni otac. Kada ga pročita, toliko je šokiran i ljut da donosi iznenađujuću odluku.

2.epizoda

Tko je zapravo Cigdem koja skriva mnoge tajne? Zašto je pobjegla od svog novog supruga i što planira? Ipak, ne ide sve prema njenim planovima jer gubi svoju dragu ogrlicu. To je prisiljava da se vrati u hotel i potraži Atesa. U međuvremenu, Ates prisustvuje sastanku o nasljedstvu svog oca, gdje cijelu obitelj čeka veliko iznenađenje.

1.epizoda

Turska romantična drama ‘Ako voliš’ isprepliće sudbine Atesa (Kerem Bursin) i Leyle (Hafsanur Sancaktutan). Ates, nakon majčine smrti, poslan je u internat iz kojeg se nikada nije vratio kući i ne vjeruje nikome. Leyla, s druge strane, nikada nije upoznala svoju obitelj i preživljava varajući ljude. Što će se dogoditi kada se njihovi putevi sretnu? Nakon očeve smrti, Ates se vraća kući iz inozemstva kako bi preuzeo skrbništvo nad svojom braćom i sestrama. Tada upoznaje Leylu, koja traži svoju obitelj. U seriji ‘Ako voliš’ pratimo kako Ates i Leyla, svaki sa svojim teretom prošlosti, pokušavaju pronaći svoje mjesto u svijetu.