Blago nama
Pogledaj odmah
Sezona 1
Sezona 2

63.epizoda

U Jadrankov kafić dolazi novinarka i zamoli ga izjavu za Dnevnik. Odmah potom javljaju mu se predstavnici Liberalnih poduzetnika i mole da bude njihov predstavnik. Boris se bavi nestankom kćeri ruskog poduzetnika jer, dok je ne nađu, ne mogu potpisati ugovor o dopremi plina.

3.epizoda

Boris sazna da je Ivano prvi put progovorio s Jadrankom i Tamarom, što dovede do goleme svađe s ostatkom obitelji. On odluči hitno presložiti poslovne obaveze kako bi čim više vremena proveo sa sinom, što ga, međutim, dodatno optereti pa u žurbi izgubi službeni laptop.

4.epizoda

Pavići dobivaju ponudu za snimanje reklame nakon "spontanog" izleta na subotnju špicu. Boris pristaje, bitno manje oduševljen od Ane, no ubrzo se pojave komplikacije zbog kojih se oboje počnu premišljati. Kad se obiteljska kuća pretvori u set, Jadranko i Drago odluče preuzeti stvari u svoje ruke, a njihova podvala Borisu donese sretne vijesti.

5.epizoda

Borisov rođak Joško dolazi na kraći odmor u Zagreb, na opće oduševljenje svih osim Borisa i Ane. S Tamarom i Jadrankom upadne na ekskluzivni tulum, ali im večernji provod naglo prekinu nepredviđeni troškovi. Boris sprema važnu prezentaciju za posao koju dodatno zakomplicira iznenadni posjet njegovih roditelja. Dok se obiteljska kuća puni, Joško sve više odgađa svoj odlazak.

6.epizoda

Joškov prvi radni dan prolazi točno onako kako se Boris bojao da će proći. Ana mu savjetuje da zamoli predstojnika da ga prebaci u drugi odjel. Joško se, međutim, predstojniku toliko dopadne da ga poziva na svečani prijem. Na Anin i Borisov užas, Joško na prijem dolazi s Tamarom i njih se dvoje istaknu kao najpopularniji uzvanici.

7.epizoda

Jadrankova ljubomora uzrokuje golemu svađu s Tamarom u koju se upletu gotovo svi ukućani. Oboje se povrijeđeno inate, no dok ih Ana pokušava pomiriti, Drago ima posve druge planove. Boris želi požuriti Joškovo iseljenje pa preuzima traženje stana, ali nakon eskalacije sukoba unutar obitelji, ni Joško nije siguran koliko se želi zadržati kod njih.

8.epizoda

Glavina pada u depresiju kad izgubi mjesto predstavnika mjesnog odbora, a Ivanka ga pokušava odobrovoljiti. Ana ih, na Borisovu žalost, poziva na večeru koja eskalira kad Glavina sazna za Joška. Drago i Jadranko nastoje ostati u dobrim odnosima s Glavinom pa smišljaju filmski plan kako da ga vrate na poziciju, a Ana se nevoljko uvaljuje u Ivankin blog i proba joj popraviti imidž na internetu.

9.epizoda

Boris od Glavine posuđuje DORU - Digitalni računalni asistent - i donosi ju doma na opće oduševljenje svih ukućana; osim, naravno, Drage. No kako ona polako, ali sigurno zaposjeda privatne živote svih članova obitelji, a iracionalni troškovi u kućanstvu sve više i više rastu, Boris shvaća da nešto nije u redu.

10.epizoda

Nakon zadnjeg incidenta na poslu, Boris je na rubu pameti zbog Joškova ponašanja. Ana mu predlaže staro rješenje, na koje sada nevoljko pristane - life coacha. Već nakon prvog susreta počinje asertivnije komunicirati s ukućanima, što se najviše odrazi na Dragu i Jadranka.

11.epizoda

Drago je pozvan na vjenčanje i želi voditi Tamaru kao svoju pratilju. Njoj, međutim, nije ni na kraj pameti poći s njime pa zajedno s Jadrankom u Dragin život vrati neprežaljenu ljubav. Glavina u očaju traži Aninu pomoć s programerom koji želi više od svog života; no kad mladac krivo protumači Aninu naklonost,

12.epizoda

Nakon što Drago u njemu pročita zlokobno upozorenje, Lukasov esej iz škole potakne raspravu o budućnosti sviju ukućana. Boris i Ana pokrenu razgovor o konačnim stvarima i shvate da nemaju iste planove za zagrobni život. Glavina i Drago se upletu u njihove razmirice, svaki s posebnom životnom filozofijom.

13.epizoda

Drago na prevaru nagovori Jadranka da se prijavi za posao zaštitara u šoping-centru. Kad ga, na opće iznenađenje, on zapravo i dobije, Boris se slučajno ozlijedi njegovom zaštitarskom opremom. Taj incident izazove nesporazume u uredu koji se momentalno pročuju sve do Sinja.

14.epizoda

Boris nerado prihvaća poziv na domjenak zavičajnog kluba. Ana mu se - uz Dragino uplitanje - eksplicitno odbije pridružiti pa u kući pada oklada u koju se uključe svi ukućani i Joško. Boris se s tuluma vrati poprilično pijan i s enormnom svotom novaca kojoj nikako ne može ući u trag.

15.epizoda

Predstojnik poziva Borisa na partiju pokera s probranim društvom. Boris, međutim, nije siguran da pripada u tu grupu i traži savjet od Glavine koji ima vlastitih problema na poslu. Boris priprema taktiku za partiju, ali nema pojma koliko će se ona drastično odraziti na predstojnika.

16.epizoda

Nakon predstojnikove smrti, Glavina i Boris zauzimaju svoje stare uloge u uredu i odmah dobiju neugodni naputak od premijera - otpustiti nekoga. No Boris nasreću pronađe idealnog kandidata kad sazna tko ga je napio na proslavi. Plan mu se, međutim, izjalovi pa Drago preuzme stvari u svoje ruke.

17.epizoda

Nakon što Boris preko interneta naruči neispravni stroj za mljevenje mesa, Drago povede međunarodnu bitku za povrat novaca. Jadranko i on kreću za Austriju, ali ih na granici dočeka neugodno iznenađenje zbog kojeg Jadranko ostaje u zatvoru.

18.epizoda

Jadranku se ukoče leđa u najgorem mogućem, intimnom trenutku. Ana ga u sklopu terapije natjera na satove yoge, a usput pošalje i Borisa da mu pravi društvo. I već nakon prvog tečaja, Jadranko lansira trač o instruktoru i Borisu. No kada vrag odnese šalu, Jadranku proradi taština pa pokuša pridobiti instruktorovu pozornost svim sredstvima.

19.epizoda

Kike treba brzo isposlovati dozvolu za snimanje i Boris joj je prisiljen pomoći, ali nije svjestan da će to značiti proces Anine i njegove "duhovne obnove". Jadranko i Tamara preuzimaju brigu o Dašinu psu, o kojem uskoro počne ovisiti i Kikin angažman u sapunici. No kada Juhići dokažu da im se ne može povjeriti ni životinju, bavljenje psom preuzima Drago - ali još više uprska stvar!

20.epizoda

Drago se upusti u još jednu bitku za reklamacijama i naleti na starog poznanika iz Tamarinog života - Denisa. Boris i Jadranko odlaze u noćni provod s Martinom, a njegova ih životna filozofija obojicu natjera da preispitaju svoje veze. Jadranko i Tamara odlučuju sporazumno isprobati otvoreni brak, a Boris i Ana se suočavaju s posljedicama svoje monogamije tako da se iznova upoznaju.

21.epizoda

Potraga za snimkom Borisa i Ane još uvijek traje, a nitko ne može ući u trag USB-u. No kad se, očajni, za pomoć obrate Glavini, on pronađe "rješenje" koje im ustvari dodatno zakomplicira život. U potragu se naglo uključuju Drago i Jadranko, a u utrci protiv SOA-e izgleda da će snimka završiti kod onog koji ju je spreman najviše platiti.

22.epizoda

Kad Tamara otkrije pozamašnu svotu novaca ispod Lukasova kreveta, tajni dogovor između njega i Joška ispliva na površinu. Boris i Glavina su izvan sebe od bijesa, a Jadranko i Tamara od ponosa, i ne žele sinu ukinuti izvor financija. Glavina odlučuje samostalno razriješiti situaciju s Joškom, no kad se odluči na poprilično radikalan korak, ni ne sluti na koga će se sve taj potez odraziti.

23.epizoda

Glavina je zatečen Martinovim ponašanjem u kući i upozorava Borisa da kao gazda mora preuzeti kontrolu nad vlastitim kućanstvom. Kad Boris doista pozove Martina na red, po putu otkrije i nešto što mu temeljito poljulja vjeru u odnos koji Martin ima s Anom. Tamara se suočava s vlastitim starenjem pa pada u blagu krizu iz koje ju Jadranko pokušava izvući, bez naročitog uspjeha.

24.epizoda

Ured zahvaća još jedna Borisova reforma, no nespretan odgovor u anketi će ga uvaliti u ozbiljne probleme s Glavinom. I dok se Boris svim silama trudi izgladiti stvari, Glavini se u glavu uvlači Joško pa se pomirenje čini nemoguće. Jadranko na sebe preuzima mirovne pregovore, ali nezgoda s Ivankom unosi dodatne tenzije u ionako nestabilne odnose. Glavina pronalazi novog namjesnika - Joška, a Boris naglo otkriva svoje novo ja.

25.epizoda

Nakon nezgode s Lukasovim laptopom, Jadranko se želi iskazati kao predani otac i odlazi u Derventu po novce za novi. Ne skupi baš točni iznos pa se zaduži kod ljudi koji očekuju protuuslugu, za koju mu treba Glavinina pomoć. No kada Boris nabavi Lukasu laptop izvan svih cjenovnih rangova, Jadrankovo povlačenje veza pretvorit će se u obavezu koju možda ne može ispuniti. U međuvremenu se Boris i Lukas previše zaigraju s novim vozilom pa Ana i Drago moraju uvesti reda.

26.epizoda

Nakon lažne dojave o bombi, Jadranko odrađuje društveno korisni rad kao smetlar i ubrzo shvaća da ga se i Lukas i Tamara zbog toga srame. Da bi dokazao da je "pravi", povrijeđen odlučuje isprovocirati situaciju zbog koje završi u zatvoru - u kojemu nabasa na stare prijatelje! Ostatak ukućana je razočaran i zgrožen Tamarinim i Lukasovim ponašanjem pa ih odlučuju građanski senzibilizirati, no bez puno odjeka.

27.epizoda

Drago se teško miri s činjenicom da je Daša pronašla novog partnera pa se za pomoć obraća kome god stigne. Nakraju uspije iskopati sočne informacije koje bi mu pomogle razvrgnuti novonastalu vezu, ali kad se njegova ljubomora pretvori u opsesiju, u svoje planove uspije uplesti cijelu kuću i Dašinu kći Irenu.Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.