Cijena strasti
Sezona 1

30.epizoda

Ebru planira ispuniti očevu želju i osvetiti se Namiku za sve što joj je učinio. Cuneyt shvaća da Abidin zna istinu o njegovoj aferi i djetetu. Ferhat i Asli moraju se skloniti od kiše u kolibu, gdje se tijekom iskrenog razgovora još više povežu. Asli shvaća da Ferhat ipak nije zvijer kao što je prvo mislila. Sudbina se pobrine da Safiye dobije što zaslužuje. Abidin povjerava Gulsum brigu o djetetu.

29.epizoda

Cuneyt počinje ucjenjivati Yeter kako Ferhat ne bi saznao za njezinu vezu s Gulsum. Asli je umorna od Ferhatovih lukavstava i traži objašnjenje za ubojstvo Sahina. Namik iznenađuje svoju obitelj svojom odlukom o kandidaturi za gradonačelnika. Asli se vraća na posao u bolnicu gdje je napadne nasilnik. Abidin slučajno čuje razgovor Yeter i Gulsum, kada ga šokira surova istina.

28.epizoda

Ferhat se sastaje sa Sahinom dok ih Ebru tajno promatra. Sahin pokušava otvoriti Ferhatove oči i uvjeriti ga da ga je Namik prevario. Asli prisluškuje svađu između Yeter i Namika te saznaje njihovu tajnu. Hoće li je povjeriti Ferhatu? Nakon što se obračuna sa svojim neprijateljem, Ferhat pokušava pobjeći iz smrtonosne zamke s Cuneytom. Asli zove Yigita u pomoć. Ebru obećava da smrt njenog oca neće proći nekažnjeno.

27.epizoda

Idyl otkriva Safiye istinu o njezinu djetetu. Ferhat pokušava pronaći Sahina kako bi se obračunao s njim, ali nesvjesno stavlja Asli u opasnost. Kada ga Sahin uhvati u svoju zamku, Ferhat saznaje da živi u velikoj laži. Hoće li otkriti Namikovu tajnu? Ebru saznaje da je Cem istražio njenog oca i planira ga upozoriti. Yeter otkriva tko je otac Gulsuminog djeteta.

26.epizoda

Ferhat vodi Asli u kolibu gdje je njezin brat Cem ranjen. Asli mora izvaditi metak iz njegove noge. Iako mu je Ferhat spasio život, Cem planira osvetiti se i poslati ga u zatvor. Ferhat saznaje od Namika da je Sahin odgovoran za napad na Cemovu kuću. Namiku se ne sviđa što Ferhat surađuje s Cemom i upozorava ga da bude oprezan. Yigit je ljut što su mu žena i sin prenoćili u Namikovoj vili, pa se sukobljava s Ferhatom.

25.epizoda

Nakon što naoružani muškarci napadnu Yigitovu kuću, Ferhat i Asli odmah odlaze na mjesto događaja zbog zabrinutosti za brata. Cem provodi istragu na mjestu zločina. Yeter je šokirana kada sazna da je njen sin ranjen i očajnički želi da ga vidi, unatoč Namikovom protivljenju. Suna, Yigitova supruga, optužuje Ferhata za napad i prigovara mu da nije brinuo za svog brata. Ferhat je odlučan pronaći krivca za napad. Dok traje potraga, jedan od napadača puca na Cema.

24.epizoda

Ferhat daje upute svojim ljudima da stalno prate Asli. Strahuje da bi joj Sahin mogao nauditi. Istovremeno, Namik nije ni svjestan da mu neprijatelj sprema novo iznenađenje. Yigit počinje istraživati Sahina. Namik pokušava otjerati Cema, ali ga Ferhat opominje da ostavi Aslijinog brata na miru. Yigit je iznenađen kada tijekom prisluškivanja čuje Ferhatovu tajnu poruku. Ebru skriva tamnu tajnu od Asli.

23.epizoda

Ker više ne želi biti dio prljavih poslova Ferhata, Asli posjećuje Yigita kako bi mu konačno priznala što se događa iza zidova Namikove vile. Hoće li skupiti dovoljno hrabrosti i konačno se osloboditi noćne more u koju je zapala? Ferhat se pita hoće li ga njegova žena doista izdati i zabiti mu nož u srce. Gulsum više ne želi imati posla s Cuneytom. Ferhat je odlučan da će pronaći Sahina i osvetiti mu se.

22.epizoda

Nakon što Sahin otme Gulsum, Ferhat i Asli priskaču joj u pomoć. Međutim, Sahin ih zatvori u napuštenu kuću koja ubrzo završi u plamenu. Hoće li uspjeti pobjeći iz ognjene zamke? Namik nudi Sahinu primamljivu ponudu koju neće moći odbiti. Smrtni neprijatelji konačno se suočavaju oči u oči nakon dugih godina. Kako bi spasili svoju obitelj od opasnosti, Namik izvlači asa iz rukava pred Sahinom.

21.epizoda

Ferhat je odlučan da će pronaći Sahina i osvetiti mu se za sve što mu je učinio. Sahin u međuvremenu bira novu metu među Namikovim najbližim ljudima. Asli pomaže Ferhatu tijekom njegovog oporavka. Kada Asli od Namika zatraži odgovore o napadačima koji su ih skoro uništili, iznenadi ih neočekivani posjet Yigita. Safiye saznaje tko je otac Gulsuminog djeteta.

20.epizoda

Asli uspijeva odvesti Ferhata u bolnicu, gdje ga operira i spašava mu život. Jesu li se njezina osjećanja prema muškarcu, koji ju je pokušao ubiti, promijenila? Yigit saznaje vijest o Ferhatu i tajno posjećuje brata u bolnici. Kada se Ferhat probudi, odmah želi napustiti bolnicu unatoč Aslijinim upozorenjima. Shvaća da ima posla s opasnim protivnikom i planira od Namika saznati sve o Sahinu.

19.epizoda

Nakon što su ih Sahinovi ljudi uspjeli locirati, Ferhat i Asli nađu se u smrtnoj opasnosti. Ferhat naređuje Asli neka bježi i ne osvrće se. No, kada jedan od napadača puca u Ferhata, Asli ga ne može ostaviti iza sebe. Hoće li spasiti život čovjeku kojeg duboko mrzi? Namik je šokiran kada sazna da je Ferhat mrtav.

18.epizoda

Sahin uspije uvjeriti Ferhata da je Namik poslao plaćene ubojice da napadnu njega i Asli. Hoće li Ferhat uzvratiti Namiku? Nakon što su se našli u smrtonosnoj opasnosti, Namik naređuje svojim najbližima da ne napuštaju imanje. Yeter nije sretna što Idyl dolazi živjeti u vilu. Cuneyt prima poziv od nepoznate osobe koja mu prijeti da će odati njegovu tajnu ako mu ne kaže gdje se Ferhat i Asli kriju. U međuvremenu, Asli počinje promišljati o Ferhatu na potpuno drugačiji način.

17.epizoda

Ferhat nastavlja svoju manipulaciju kako bi otkrio je li ga Asli zaista namjeravala izdati. Hoće li pasti na njezinu zamku? Gulsum je nesretna jer ne može brinuti o svom djetetu te je primorana skrivati istinu, pretvarajući se da dijete nije njeno. Safiye i dalje manipulira situacijom tvrdeći da je dijete zapravo Abidinovo. Ferhat i Asli neočekivano se nađu u opasnosti kada postanu mete opasnih napadača. U isto vrijeme, Namik prima misterioznu omotnicu s prijetećom porukom.

16.epizoda

Tijekom vjenčanja Abidina i Safiye, Ferhat posumnja da se na imanju događa nešto sumnjivo. Kako bi spriječila Ebru da bude uhvaćena dok pokušava postaviti prisluškivač u Namikov ured, Asli pokušava skrenuti Ferhatovu pažnju. Namik nije svjestan da je postao meta neprijatelja iz prošlosti. Prva Sahinova meta postaje upravo Asli. Ferhat počinje sumnjati da Asli i Ebru nešto skrivaju.

15.epizoda

Dok Ferhat pokušava zaštititi svog brata od Namika, Asli uspijeva izbjeći svojeg tjelohranitelja kako bi posjetila Yigita. Kada sazna da Yigit planira uhvatiti Namika i Ferhata, Asli mu obećava svoju pomoć. Hoće li uspjeti izvršiti svoje planove bez da bude uhvaćena? Gulsum je razočarana u Cuneyta koji joj nije pružio pomoć kada joj je najviše trebala. Ferhat se suočava s Namikom i upozorava ga da ostavi Yigita na miru.

14.epizoda

Nakon što je rodila zdravog sina, Yeter ne dopušta Gulsum da zadrži dijete. Asli dijeli svoju tajnu s Ebru i moli je da je ne oda Cemu. Abidin iznenađuje obitelj tijekom doručka predstavivši im svoju djevojku, dok Handan objavljuje da je postala baka. Nitko ne sluti da je to Yeterina manipulacija. Idyl upozorava Ferhata da Namik smišlja način da naudi njegovom bratu Yigitu.

13.epizoda

Yigit i Cem obavještavaju da je Adem ustrijeljen, dok njegovo tijelo misteriozno nestaje iz mrtvačnice. Asli ne može vjerovati koliko je bila naivna, jer ju je Sinan uspio prevariti. Ferhat joj pruža podršku u teškim trenucima, dok između njih procvjeta iskra. Hoće li Asli priznati da se zaljubila u svog otmičara? Kada Gulsum dobije trudove, Yeter zove Asli u pomoć.

12.epizoda

Ferhat vodi Asli na ručak na obali, gdje prvi put opušteno razgovaraju. Asli shvaća da nije tako slaba kao što je mislila. Yeter se razljuti kada Handan otkrije da je Idyl trudna te se odluče udružiti protiv nje jer vjeruju da ih ona ugrožava. Ebru sumnja da Asli nešto skriva te se povjerava Cemu. Namik smišlja plan kako bi protjerao Yeter iz vile. Asli u bolnici doživljava šokantno otkriće.

11.epizoda

Ferhat odvodi Asli u Namikovu vilu kako bi je držao pod budnim okom. Ferhat sumnja da se Cuneyt čudno ponaša u njegovoj blizini. Namik otkriva da je Idyl trudna. Iz bolnice zovu Asli jer se zdravstveno stanje djevojčice Esre pogoršalo, pa je hitno treba operirati, ali Yeter je ne pušta iz kuće. Handan prati Yeter i otkriva da posjećuje Yigitovu kuću. Cuneyt obavještava policiju o lokaciji Ademova tijela.

10.epizoda

Vildan posjeti Sinana u bolnici i obavještava ga o vjenčanju Asli i Ferhata. Namik otkriva Idyl istinu o Ferhatu. Ta vijest snažno potresa Idyl, pa odluči zadržati svoju trudnoću za sebe. Kada dođe do svađe između Ferhata i Asli, ona ga ubode. Hoće li konačno uspjeti pobjeći iz zarobljeništva? Namik se boji da Ferhat neće uspjeti kontrolirati Asli i da će naštetiti njegovom ugledu.

9.epizoda

Yeter posjećuje Yigitovu suprugu i napokon upoznaje svog unuka. Asli mora glumiti Ferhatovu suprugu i pred svojim najbližima skrivati istinu o njihovoj vezi. Ferhat joj zabranjuje kontakt sa Sinanom. Idyl sazna tko je kriv što je vijest o Ferhatovom vjenčanju procurila u medije. Tijekom večere, Gulsum dobije trudove, što Yeter pokušava sakriti od ostalih. Cem je šokiran kada sazna da je Yigitov brat Ferhat. Cuneyt se nađe pred teškom odlukom. Hoće li ustrijeliti Ferhata kako bi spriječio otkrivanje svojih planova?

8.epizoda

Nakon što su je uhitili zbog vožnje u ukradenom vozilu, Cem u policijskoj postaji ispituje Asli i Ferhata, koji ga pokušavaju uvjeriti da su zaljubljeni. No, Cem im ne vjeruje i sumnja da mu sestra nešto skriva. Zašto mu nije rekla za Ferhata i pozvala ga na vjenčanje? Ferhat odvodi Asli u svoj stan, gdje se ona mora naviknuti na novi život. Gulsum otkriva da Cüneyt na imanju skriva zarobljenika.

7.epizoda

Cem i Yiğit dolaze na imanje baš u trenutku kada Ferhat i Asli planiraju postati muž i žena. Unatoč tome što mu sestra tvrdi da je zaljubljena i da je nitko ne prisiljava na brak, Cem joj ne vjeruje i uvjeren je da se događa nešto sumnjivo. Hoće li Asli držati svoje obećanje i postati Ferhatova žena? Namik je iznenađen kada u vilu dođe Yiğit koji mu prijeti zatvorom. Yeter želi ponovno uspostaviti kontakt sa svojim sinom.

6.epizoda

Cüneyt obećava Gulsum da će uskoro pobjeći zajedno. Ferhat odvodi Asli kako bi odabrala svoju vjenčanicu. Asli koristi priliku i uspijeva pobjeći. Međutim, Ferhat je uvijek korak ispred nje i prijeti joj da je život njezinog brata u njezinim rukama. Ako se ne vrati, Cem će umrijeti. Cüneyt pokušava pronaći muškarca koji posjeduje Namikovo računalo. Cem saznaje da se Asli namjerava udati za Ferhata, pa s Yigitom pokušava spriječiti vjenčanje.

5.epizoda

Nakon što je Ferhat otkrio svom stricu svoje planove da se oženi sa Asli i drži Cema pod nadzorom, Namik je zabrinut zbog mogućih problema koje to može donijeti. Yeter je sretna što će njezin sin konačno stati pred oltar. Ferhat posjećuje svog brata Yigita. Cem očajnički pokušava otkriti gdje je nestala njegova sestra. Yeter saznaje da je Gulsum trudna. Asli očajnički traži način da pobjegne iz svoje zarobljenosti.

4.epizoda

Unatoč Namikovom zahtjevu, Ferhat pruža Asli jedinu moguću izlaznu opciju kako bi ostala živa. Aslin glavni cilj je pobjeći i spasiti sebe. Cem sumnja da mu je sestra nestala, pa surađuje s tužiteljem Yiğitom. Ferhatova obitelj saznaje za njegovu buduću suprugu.

3.epizoda

Namik otkriva da je umjesto Ebru, koja je trebala obaviti operaciju, to učinila Asli, što mu ne odgovara. Cem dolazi na imanje zbog nestanka Adema kako bi istražio situaciju. U pokušaju brijega, Asli svjedoči kako Namik puca u čovjeka kojeg je ranije spasila. Namik traži od Ferhata da se riješi Asli.

2.epizoda

Asli, koja ne želi sudjelovati u ilegalnim aktivnostima, prisiljena je igrati Ferhatovu igru i obaviti operaciju. Asli shvati kako nije bila nesreća u pitanju i pokuša otići s imanja, međutim, događaji se ne odvijaju kao što je planirala.

1.epizoda

Serija Cijena strasti priča je o Asli i Ferhatu, dvoje ljudi s potpuno različitih svjetova čiji se životi sudaraju u neočekivanim okolnostima. Asli, sestra policajca Cema, biva nevoljko uvučena u mračni svijet Ferhata, hladnokrvnog plaćenog ubojice koji radi za svojeg ujaka Namika, ne znajući da je on zapravo njegov biološki otac. Dok Ferhat žrtvuje sve za obitelj, Asli pokušava pobjeći nakon što je prisiljena liječiti ranjenog muškarca na Ferhatovom imanju. Njihova sudbina se dodatno zapliće kada Ferhat dobije zadatak ubiti Asli, ali joj umjesto toga nudi brak kao jedini izlaz i šansu za preživljavanje, stavljajući je pod svoju zaštitu. Cijena strasti istražuje granice ljubavi, obiteljske odanosti i moralnih dilema, dovodeći u pitanje hoće li Asli prihvatiti ovaj prisilni brak kako bi spasila svoj život i hoće li Cem uspjeti razotkriti kriminalne aktivnosti koje okružuju njegovu sestru i Ferhata.