Hladno ljeto
Sezona 1

1.epizoda

Talijanska serija Hladno ljeto, adaptirana prema romanu Giancira Carofiglia, donosi napetu priču smještenu u ljeto početkom 90-ih godina prošlog stoljeća, kada mafijaška ubojstva i političke intrige potresaju Italiju. Radnja prati policijskog inspektora Pietra, koji istražuje nestanak sina utjecajnog mafijaša. Dok Pietro hoda po tankoj liniji između pravde i opasnosti, Hladno ljeto pruža dubok uvid u mafijšku hijerarhiju i društvene turbulencije tog vremena. Glavnu ulogu tumači briljantni Alessio Boni, čije je izvedba inspektora Pietra oduševila publiku i kritičare. S autentičnim prikazom talijanskih gradova i kompleksnim likovima, Hladno ljeto je prava poslastica za ljubitelje krimi-drame koja vješto kombinira napetost, emotivne trenutke i neočekivane zaplete, stvarajući nezaboravno gledalačko iskustvo.

2.epizoda

Ubojstvo lihvara izgleda kao riješen slučaj, ali Fenoglio još uvijek ima sumnje. U međuvremenu, odnos između Grimaldija, šefa barianske mafije, i njegovog zamjenika Lopeza sve je više narušen.

3.epizoda

Izbio je kriminalni rat. Fenoglio i Pellecchia istražuju uzroke sukoba. Zašto se dva krvna brata, Grimaldi i Lopez, sukobljavaju s takvim bijesom?

4.epizoda

Pronalaženje još jedne žrtve označava početak lova na ubojicu za Fenoglija i njegove kolege. U međuvremenu, Pellecchia i tužitelj D'Angelo suočavaju se s prošlošću koja se vraća.

5.epizoda

Fenoglio razgovara s pokajnikom i isplivaju neočekivana otkrića. Prošlost koja povezuje Lopeza i Grimaldija ponovno izlazi na vidjelo, objašnjavajući kako je mafija proširila svoje poslove i na Bari.

6.epizoda

Tragični događaji u Italiji uznemiruju Fenoglija. Reakcija je jednoglasna - zaustaviti mafijašku organizaciju koja ugrožava Bari. U međuvremenu, slučaj malog Damiana ostaje misterij.

7.epizoda

Fenoglio dobiva opasne informacije iz prošlosti čovjeka kojem je vjerovao najviše na svijetu. Sada se suočava sa izborom koji bi mu mogao zauvijek promijeniti život.

8.epizoda

Fenoglio konačno otkriva krivca za ubojstvo koje mu mjesecima ne da mira. Ali da bi na zadovoljavajući način zaključio istragu, potrebna mu je neočekivana pomoć vjernog prijatelja.