Hotel Beograd
Sezona 1

1.epizoda

Paša, nepopravljivi ženskar i menadžer hotela Beograd, doživljava komičnu nesreću. Na povratku sa splava, Paša slučajno oštećuje vrijednu umjetninu lokalnog kriminalca Dušana. U potrazi za odštetom, Dušan dolazi ravno u hotel Beograd s nakanom da se obračuna. Stvari uzimaju neočekivani obrat; Paša ne može platiti štetu pa mu Dušan nameće bizarnu nagodbu - oženiti njegovu razmaženu kćer Vedranu koju je Paša, sasvim slučajno, upoznao te večeri na splavu. Situacija postaje još komičnija kada se ispred hotela Beograd Paša neočekivano sudara s Dašom, svojom starom ljubavi iz Moskve. Hoće li Paša uspjeti balansirati između ove dvije dame, izbjeći Dušanov gnjev i još uvijek zadržati svoj posao?

2.epizoda

Paša provodi dan pokazujući Beograd svojoj staroj ljubavi, Daši, ali njihov idilični dan brzo se pretvara u urnebesan bijeg kada primijete Dušanove sljedbenike. Dok uspaničeno bježe ulicama napetost raste, ali ne nedostaje ni smijeha dok se snalažljivi par izvija iz nezgodne situacije. Paša se nađe u nezgodnom položaju, s Dušanovim ljudima koji ga čuvaju ispred sobe. S nekoliko trikova i malo sreće, Paša uspijeva pobjeći iz hotela i ponovno se sastati s Dašom. Dvojac odlazi u obližnje selo na veselje, gdje atmosfera postaje još veselija. Daša neočekivano naleti na Srećka, nespretnog lopova koji joj je ukrao stvari na aerodromu

3.epizoda

Selo i njegova živopisna atmosfera dodatno rasplamsavaju emocije između Paše i Daše. U trenutku kada se sve čini savršenim, Daša u zanosu poljubi Pašu. Iako je on zabrinut zbog činjenice da je Daša udata, ona mu otkriva da se nedavno rastala od supruga, čime se otvara put za njihovu obnovljenu romansu. Međutim, situacija se komplicira kada se Paša odluči suočiti s Dušanom i reći mu da ne želi oženiti njegovu kćer Vedranu. Ironično, tijekom tog susreta Paša slučajno uništava Dušanovu novu fontanu, što razbjesni Dušana do te mjere da mu uvjetuje ženidbu s Vedranom i oduzima mu Hotel Beograd. Daša je slomljena kada sazna za nadolazeću svadbu između Paše i Vedrane. Odlučna da prekine ceremoniju, ona dolazi na svadbu zajedno sa Srećkom. Sve se čini izgubljenim dok se ne otkrije da Vedrana i Ivan žele biti zajedno. U neočekivanom preokretu, Paša i Daša odlučuju iskoristiti priliku i vjenčaju se, dajući priči sretan završetak.