Hotel Portofino

1.epizoda

Serija, snimana u Rovinju, Rijeci i Opatiji, donosi vizualno očaravajući prikaz 1920-ih na Jadranskoj obali. Obitelj Ainsworth upravlja luksuznim hotelom Portofino na talijanskoj rivijeri tijekom burnih 20-ih godina prošlog stoljeća. U Hotelu Portofino, Bella Ainsworth (Natascha McElhone) suočava se s brojnim izazovima: nedostatkom osoblja, financijskim poteškoćama i zahtjevnim gostima koji očekuju besprijekornu uslugu. Dok Bella pokušava održati Hotel Portofino na nogama i pomoći svojoj obitelji koja se bori s posljedicama Prvog svjetskog rata, njezin suprug Cecil (Mark Umbers), rasipni aristokrat, uglavnom razmišlja kako doći do novca za svoje ekstravagantne potrebe. Bella ulaže sve svoje snage i fokus u vođenje Hotela Portofino, no istovremeno se trudi pružiti podršku svojem ozlijeđenom sinu Lucianu (Oliver Dench) i kćeri Alice (Olivia Morris), udovici koja se pokušava oporaviti od traumatičnih posljedica Prvog svjetskog rata. Njezin suprug, želi bogato udati Luciana kako bi osigurao financijsku stabilnost za obiteljsko imanje u Engleskoj i financirao svoj ekstravagantni način života. Tijekom ljetnih tjedana 1926. godine, Bella će se suočiti s razmjerima Cecilove ambicije za bogatstvom i društvenim statusom.

2.epizoda

Danioni se uvlači u poslove obitelji Ainsworth, pomažući Cecilu da organizira slanje obiteljskog nasljeđa iz Engleske, dok svojim prijetnjama i ucjenama okreće Bellu i pušta na slobodu svoje fašističke razbojnike.

3.epizoda

Mlađi stanovnici hotela pronalaze načine kako se opustiti, dok Cecil i Jack dogovaraju sumnjivu transakciju za prodaju obiteljskog nasljeđa obitelji Ainsworth.

4.epizoda

Bella se konačno suprotstavlja Danioniju, koji predaje kompromitirajuću prepisku njezinu mužu, ali prije nego što se Cecil uspije suočiti s njom, obiteljsko naslijeđe Ainsworth nestaje.

5.epizoda

Dok lokalna policija pretražuje hotel u potrazi za nestalim nasljeđem, a razni gosti i zaposlenici dolaze pod sumnju, Cecil se konačno suočava s Bellom oko njezina kompromitirajućeg pisma.

6.epizoda

Dok se misterij nestalog nasljeđa rješava, donose se prijedlozi i kritične odluke, a Cecil se pokušava pomiriti s Bellom.