Igra moje sudbine
Sezona 1

24.epizoda

Džemal zove Asije da se nađu još jedan zadnji put prije njezine svadbe, Džemal joj je otvorio srce no Asije ga je odbila jer je tako najbolje za sve. Asije je izašla u dvorište da razgovara s Meral te joj govori da se udaje za Mahira kojeg je upoznala u bijegu, a cijeli taj razgovor je čuo Fikret. Svečanost je završila i sada su Asije i Mahir u braku.

23.epizoda

Helin i Džemal i dalje imaju problema u braku, a nakon noćne svađe, ona nalazi račun iz zlatarnice. Asije je vidjela Helin kako plače i pojadala joj se kako misli da je Džemalu neka druga žena u glavi. U vili pripremaju sve za svadbu što večini nije po volji.

22.epizoda

Zahide i Radži raspravljaju o situaciji s nalazom DNK i Zahide razmišlja o tome da i Džemal ima prste u tome. Gulsum s Fikretom također komentira kako je reakcija Mahira bila čunda nakon što je saznao da se DNK poklapa. Harun želi da Mahir preuzme prezime Demirhan i da ima svadbu s Asije u konaku.

21.epizoda

Nedži opet dolazi u hotel i u predvorju dolazi do Džemala, Džemal ga dovodi u vilu sa sobom i govori kako mu je dao posao vozača. Emine slavi rođendan i u Vili Demirhan odlučili su joj prirediti iznenađenje. Omotnica s rezultatima DNK analize stižu u krive ruke, Harun otvara kovertu i čita što u njoj piše.

20.epizoda

Radži govori Zahide što je doznao o Mahiru i predlaže da napravi DNK test. Asije sanja da se nalazi u vrtu s Džemalom, on joj se otvori s osjećajima i predloži da odu zajedno s djecom, u tenutku zagrljaja dolazi Helin i odvodi ga. Zahide uzima šalice čaja sa stola kako bi uzela bris za DNK testove. Asije i Džemal se sreću na tržnici i sjedaju pojesti obrok, on joj priznaje kako nikada nije bio zaljubljen u Helin.

19.epizoda

Gulsun govori Asije kako joj je Nergis priznala da je uništila Helininu haljinu, a u tom trenutku je naišla i Helin koja je to čula. Mahir odlazi u hotel predati novac Nedžiju kako bi nestao. Radži je dobio informaciju o Mahiru da, dok je živio u Rusiji, nije imao ni ženu nit djecu. Helin je kupila poklon za Nergis, no ona ga je bacila u smeće. Baš kada ga je Gulsun pronašla, naišla je Helin i vidjela to.

18.epizoda

Na obiteljsku večeru stigao je Nedži. Došao je s namjerom da naplati svoju šutnju. Helin govori Džemalu da nije sretna s njihovim odnosom u zadnje vrijeme. Asije je rekla Mahiru što Nedži želi od njih. Mahir odlazi tražiti Haruna novac koji će dati Nedžiju, u tom trenutku stiže Radži i čuje kako Harun traži od banke da se prebaci novac s njegovog računa na Mahirov. Sada želi doznati sve o njemu.

17.epizoda

Nergis u ljutnji uništava haljinu koju je Helin htjela obući na večeru, a za to je okrivila Ahmeta. Helin, Džemal, Asije i Mahir odlaze na obiteljsku večeru gdje će biti i Radži, Zahide, Harun i Nedret. Džemalu i Helin je godišnjica te ga je ona odlučila iznenaditi zajedničkom slikom. Helin je imala još jedno iznenađenje za Asije, ali i za sve za stolom. Nergis ima šokantno priznanje za Gulsun.

16.epizoda

Nergis je ljutita i zbunjena situacijom u vili te je neugodna prema Mahiru, koliko god se on trudi biti očinska figura u njihovim životima. Harun je pohvalio Mahirov postupak s ugovorom na sastanku u hotelu koji je uzrujao Radžija i Džemala. Džemal govori Nergis da ne planira ostaviti Helin kako bi opet bili obitelj, već da im samo želi biti blizu.

15.epizoda

U Asiji Nedži istražuje sliku na kojoj je vidio Ugura u časopisu i svašta pomišlja. U vili majka ispituje Radžija o videu koji je stigao na Harunov mobitel. Na sastanku u hotelu Mahir, kao novi financijski direktor, ne slaže se s ponudom koju su dobili, što naljuti Radžija i Džemala. Nergis želi spojiti ponovno majku i Džemala, no Asije to vidi i kaže joj da prestane. Ugur je zaglavio u sobi no Džemal je razvalio vrata i došao do njega, Ahmet govori Asiji i Džemalu da ga je Zahide zatvorila namjerno u sobu iz koje se ne može izaći i Asije se odlazi suočiti s njom.

14.epizoda

Nergis pusti Džemala da joj otvori dušu te ih oboje obuzmu emocije. Nergis priča Asiji o razgovoru koji je imala s Džemalom. Ona uzrujana odlazi k njemu te zamalo budu uhvaćeni od strane Helin. Obitelj je za doručkom, Fikret donosi časopis s fotografijom iz konjičkog kluba. Nergis uzrujana s časopisom odjuri pronaći Asije te opet probudi sumnju kod Zahide. Slika iz časopisa došla je i do Amasjie. Harunu stiže videoporuka na kojij se vidi Radži u ilegalnoj kockarnici u podrumu hotela. Mahir je otišao po burme. Asije i Džemal se svađaju u šumi i u strasti svađe Džemal poljubi Asije i obeća joj kako ju više nikada neće napustiti. Nergis pokazuje Asije časopis sa slikom na kojoj je Ugur.

13.epizoda

Asije izlazi na terasu jer je čula kako Džemal zviždi na balkonu pjesmu koja joj je dobro poznata još s početaka njihovog odnosa. Harun vodi djecu u konjički klub na jahanje, Asije nije oduševljena idejom da bi netko mogao vidjeti i prepoznati Ugura, nagovara ga da ne ide, ali na kraju popusti. U konjičkom klubu ih je fotografirao novinar za jedan časopis.

12.epizoda

Džemal zove Meral na telefon u njezin salon i ispituje ju o Asiji. Nakon što je sam povezao neke stvari iz razgovora s Meril i Ugurom sve je bliže istini zašto je Asije u situaciji u kojoj je. U vili se za večerom komentira potez Haruna, koji je postavio Mahira za financijskog direktora hotela, s čime s ni Radži ni Džemal ne slažu, te rasprava opet završava dramom. Asije zove Meral da čuje od nje što se događa u Amasji. Gulsum Fikretu govori da nož oko kojeg je nastao kaos u vili nije iz konaka, da ga nikada nije vidjela i da je situacija čudna.

11.epizoda

Zahide na doručku spomene da ih je vidjela i da su izgledale napete. Nakon kratkog emotivnog razgovora u hodniku Džemal govori Helin i obznanjuje cijeloj obitelji za stolom da je odlazak kriva odluka i da trebaju ostati u vili. Neočekivano, na vrata kuca policija, no ne zbog Asije, kako je ona prvo uznemireno pomislila, već zbog incidenta koji se dogodio u hotelu, te odvode Radžija. Zahide komentira situaciju i ulazi u raspravu s Harunom te nakon uvjeravanja da je pretjerala, ona vadi nož koji su prethodno Asija i Nergis bacile. Nakon napete i žestoke situacije u kući, izgleda da se zrak raščistio.

10.epizoda

Obitelj za večerom opet nailazi na nesuglasice. Kada su se našli sami, Džemal priznaje Asiji kako nakon njih više nikada nije bio sretan. Mahir se uklopio u život Asije i djece i odvažno preuzeo ulogu oca u njihovim životima. Nergis pronalazi u Asijinoj torbici nož kojim se obranila od napada susjeda. Odlaze baciti nož u kantu za smeće i u tom trenutku nailazi Zahide i vidi ih.

9.epizoda

U razgovoru s ocem Helin govori da se Džemal želi vratiti u Antaliju. Džemal sretne Nergis u dvorištu i krene se ispričavati zbog događaja od jučer, ali kaže i kako odlazi. Zahide komentira s Helin i Radžijem kako je velika vjerojatnost da se iza Asijine šutnje skriva velika tajna. Helin i Radži odlaze do hotela u obiteljskom vlasništvu, gdje Radži u podrumu skriva prljavu tajnu.

8.epizoda

Gulsun govori Asije da je Mahir Harunov sin nakon čega ona, još u šoku, odlazi s njim pričati. Obitelj Demirhan slavi Ahmetov rođendan u vili, no Ahmet je usamljen, želi da dođe njegov novi prijatelj Ugur pa Helin odlazi pozvati cijelu obitelj da se pridruži slavlju, na nezadovoljstvo većine u vili. Nergis nakon neugodne situacije želi razgovarati s majkom i Mahirom jer želi otići, ali s Džemal i Helin. Džemal, uznemiren nakon razgovora s Helin, odlazi u šetnju dvorištem, a u dvorištu je i Asije, koja nije mogla spavati. Razgovarajući o situaciji u kojoj su se oboje našli igrom sudbine, on ju ispituje zašto laže i što se zapravo događa.

7.epizoda

Kad ga sretne na dvorištu, majka kaže Mahiru da je Harun rekao Radži i Helin istinu o tome da je on zapravo njegov sin. Radži je to ocu jako zamjerio. Ugur i Ahmet igraju se na dvorištu, ali Ahmet otiđe u šumu i tamo naiđe na Nergis, koja počne vikati, te on otrči u šumu. Misleći da se Ahmet izgubio, Džemal počne vikati na Nergis, ali ga Asije ošamari kako bi se smirio. Mahir i Harun razgovaraju na dvorištu i Mahir mu govori kako se vratio samo zbog njegovog novca. Džemal se dolazi ispričati Nergis i razgovarati, no ona ga odbije.

6.epizoda

Asije i Mahir nisu stigli dovršiti razgovor u bolnici pa ga nastavljaju u kući. Asiye prizna Mahiru što se dogodilo, zašto bježi i zašto je nastavila s lažima. Pristaju nastaviti s pričom koju su izmislili jer oboma ide u prilog. Harun priznaje pred svima da je imao izvanbračnu vezu, da im je Mahir zapravo brat i da ima pravo nasljediti firmu isto koliko Helin i Raci.

5.epizoda

Cemal dolazi Asiyi u sobu kako bi izgladili neke stvari i laž u koju su se svi uvukli. Helin i Cemal ulaze u raspravu zbog Cemalove poslovne situacije i raspravljaju oko financija i raskoši u kojoj ne bi živjeli da nema Helinog oca. Helin i Cemal voze Asiye u bolnicu da vidi kako je Mahir. Mahir se probudi, a u sobi su Asiya, brat i majka te on shvaća da je Asiya ostala u laži koju su dogovorili i da je cijela familija povjerovala u priču. Mahir nasamo s Asiye raspravlja o laži i tjera ju da mu prizna zašto i od koga bježi. Pušten iz bolnice, Mahir se vraća u kuću u kojoj svi borave.

4.epizoda

Kada Cemal ugleda Asiyu i Nergis, ne može sakriti šok. Cemal i Asiya prisjećaju se situacija i događaja iz zajedničke prošlosti. Cemal na dvorištu ugleda Ugura i prilazi mu. Ugur ne zna da je to njegov otac i ulazi u razgovor s njim. Nergis dolazi i odvodi Ugura od Cemala jer ne želi da razgovara s njim. Za ručkom obitelj raspravlja o čudnim događajima u vili.

3.epizoda

Svi stradali u nesreći završavaju u bolnici. Asiye se budi i traži svoju djecu, srećom, svi su prošli s manjim ozljedama. Cijela priča sve se više zapetljava i Asiye je zapela u laži i lažnom životu. U bolnici upoznaje Mahirovog brata Fikreta i predstavlja se kao Mahirova žena. Kako se braća nisu čula 17 godina, nije znao da je to laž te prihvati Asiyu kao šogoricu, a djecu kao nećake. Upoznaje ih i Mahirova majka Emine i šogorica Gulsun. Gulsun ih dovodi u vilu Demirhan i tamo smješta. Igrom slučaja, u istoj toj vili žive Cemal, Asiyin bivši muž, i njegova nova žena Helin sa sinom.

2.epizoda

Meral i Asiye raspravljaju o nesreći koja se dogodila i Asiye odluči s djecom otputovati kako bi pobjegla od iznenadne situacije . Na putu poduzima drastične mjere kako bi prehranila djecu i olakšala im ovu životnu promjenu. Meral javlja Asiyi da je Halil umro od posljedica nesreće. Asiyi u panici uskače u pomoć Mahir i ponudi im prijevoz do Istanbula, ali putem imaju prometnu nesreću.

1.epizoda

Uzbudljiva priča Asiye, samohrane majke, koja se bori kako bi pružila bolji život svojoj djeci nakon što ih je suprug Cemal napustio zbog financijskih problema. Obiteljski svijet neočekivano je poremećen kada njezina kći Nergis poduzme očajničke mjere kako bi se zaštitila od napada susjeda, ali tako zapravo dođe do tragičnog događaja zbog kojeg Asiye mora pobjeći s djecom kako bi izbjegla pravne posljedice. Automobilska nesreća povezuje sudbine dovodeći Asiye i djecu do raskošne vile Demirhan. Međutim, to utočište postaje kompleksno bojište kada Asiye otkrije da njezin bivši suprug Cemal, sada u braku s bogatom Helin, također boravi ondje. Dok se Asiye bori s izazovima skrivanja svoje prave osobnosti i snalaženjem u dinamici u vili, suočava se s ključnim dilemama - hoće li se pomiriti s Cemalom ili započeti novi život s Mahirom.

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.