Igra sudbine
Sezona 1

16.epizoda

Ada je mlada djevojka koja se boji da će, poput žena svoje obitelji, zauvijek ostati nesretna ako je prva ljubav napusti. Ta igra sudbine vodi je do Rüzgara, studenta iz Albanije koji je suočen s prijetnjom deportacije. Ada se zaljubljuje u njega i vjerujući da je on njezina prva ljubav, predlaže mu lažni brak kako bi izbjegla njegovu deportaciju. Nada se da će Rüzgar na treću godišnjicu njihovog lažnog braka zaprositi je i započeti pravu ljubavnu avanturu. No, igra sudbine ima drugačije planove, i na njihovu treću godišnjicu, Ada doživljava bolno razočaranje kada je Rüzgar napušta. Odlučna u namjeri da vrati svoju prvu ljubav, Ada poduzima korake, ali igra sudbine opet intervenira i na njen put stavlja Boru, poslovnog čovjeka koji je hladan, samouvjeren i neosjetljiv, s vrlo čvrstim stavom prema ljubavi.

15.epizoda

Ada i Bora izašli su iz pritvora. Elif se vezala za Adinu obitelj. Tugče odlazi do centra za imigrante kako bi istražila temu o kojoj žele pisati na portalu, a tamo zamalo saznala istinu o Ruzgaru i Adi.

14.epizoda

Bora je povrijedio nogu na noćnom trčanju te ne može ići u firmu. Belma dolazi u firmu i nastaje panika. Bora i Ada su ušli u žestoku raspravu nakon čega je ona otišla u šumu i izgubila se. Bora i Ada su završili u zatvoru zbog nesporazuma u šumi.

13.epizoda

Adu je morala Bori objasniti svoje ponašanje od sinoć u restoranu. Ellif se sakrila u kombi Adinog ujaka kako bi vidjela Adu jer je mislila da ju više nikada neće vidjeti. Ada će odsjesti u gostinjskoj sobi u kući Dogrusoza da bude bliže Elif.

12.epizoda

Tugče se išla potajno naći s Adom, a Ruzgar ju je pratio. Bora je postao jako strog i grub prema Adi. Bora izlazi na večeru s bivšom djevojkom. Ada i Tugče stižu u restoran kako bi ga špijunirale.

11.epizoda

Ada i dalje smatra da će biti nesretna jer ne uspijeva vratiti Ruzgara. Ruzgar je ujutro zaprosio Tugče na što je ona nakon kratke rasprave s Adom i Borom pristala. Bora se pokušava udaljiti od Ade.

10.epizoda

Ada se uvukla u zamku iz koje se ne može izvući. Bora, Tugče i Ada odlaze u planinu u Borinu vikendicu. Tugče se nada da će se desiti nešto između nje i Bore. Na vikendici automobil se pokvario i moraju ostati u šumi, a uz sve to stigao je i Ruzgar.

9.epizoda

Tugče govori Ruzgaru kako nisu jedno za drugo i da ga ostavlja. Ada i dalje spletkari, a jedan njen potez naljutio je Boru. Bora se sprema za svoj spoj s misterioznom idealnom ženom', Ada se osjeća krivo i odgovorno te odlazi do restorana da sredi situaciju.

8.epizoda

Ada pokušava usmjeriti Tugče i Boru jedan ka drugome kako bi vratila Ruzgara. Ada je došla na ludu ideju da napravi profil Tugče kako bi se anonimnmo dopisivala s Borom, ali ona preuzma ulogu i smišlja poruke i tok razgovora.

7.epizoda

Bora je shvatio koliko je Ada dobra asistentica i dolazi ju moliti da se vrati. Ada odlazi s Borom na Elifin rođendan, a tamo su već stigli Tugče i Ruzgar.Tugče odvlači Adu i traži od nje da joj prenosi sve što Bora radi.

6.epizoda

Večera s Borom i partnerima teče fantastično, dok nisu došli Tugče i Ruzgar. Bora je odveo Adu kući. Bora smatra da ga je Ada osramotila te joj želi dati otkaz. Elif govori Bori da joj se Ada sviđa. Ada se došla ispričati Bori na neugodnoj večeri.

5.epizoda

Ada je saznala da su Tugče i Ruzgar tek tri dana zajedno što joj nema smisla. Već prvi dan Bora radi Adi problem. Ada razgovara s Borinom nećakinjom, Elif. Ada pokušava imati strpljenja s Borom. Ada ide na bitnu večeru s Borom jer se Tugče onesvjestila u kabini dućana i ostala tamo zaključana.

4.epizoda

Burhan je pustio Borin video u javnost gdje je ispao loš. Ada se dokopala videa i pokazala Bori da ga je on snimio u znak zahvale želi da ju zaposli u svojoj firmi kao urednicu. On joj je ponudio posao asistentice. Čim je došla u firmu dočekali su je Ruzgar i Tugče.

3.epizoda

Ada predaje svoju prijavu za posao Bori. Razgovarala je i s Ruzgarom u firmi, rekla je kako će se promijeniti, no on to ne želi. Bora saznaje da ga je u restoranu dok je testirao svoju teoriju grubog muškarca, netko snimio i stavio na Internet izvan konteksta. Ada izbacuje Ruzgarove stvari iz stana.

2.epizoda

Bora i Ada razgovaraju u bolnici. Bora ju vozi kući. Ada ispituje Ruzgara o prevari. Rugar govori kako se pored Tugce osjeća kao muškarac. Ruzgar odlazi iz stana, a Ada je shrvana. Zafer je ljut na Boru jer je pokrenuo svoj biznis izvan obiteljske firme. Ada dolazi u Borinu firmu kako bi ga pitala za posao.

1.epizoda

Ada razgovara sa Selin, uvjerena je da je danas njezin veliki dan. Odlazi s Ruzgarom u ured kako bi sredili njegovo državljanstvo pošto su već 3 godine u lažnom braku baš iz tog razloga. Ruzgar je dobio državljanstvo, no nije ju zaprosio. Ada radi u restoranu kao konobarica, a Ruzgar kao fotograf. Kada ga je došla iznenaditi ispred firme ugledala ga je s Tugce kako se ljube. Imala je prometnu nesreću ni više ni manje nego s Borom.