Ljepša od tebe
Sezona 1

1.epizoda

Dramom ispunjena turska romantična komedija prati Efsun i Emira dok zajedno istražuju prošlost, suočavaju se s nevjerojatnim izazovima i možda ponovno pronađu ljubav dok pokušavaju pomiriti vlastite različite svjetove. Efsun, mlada liječnica iz maloga grada, i Emir, cijenjeni liječnik iz Istanbula, spajaju se zbog neočekivanog razloga: Efsunine davno izgubljene majke. Iako Efsun u početku odbija bilo kakav odnos s majkom koja ju je napustila, Emir joj donosi vijest koja mijenja sve - majka joj umire. Zajedno kreću u avanturu do Istanbula i tamo otkrivaju tajnu koja će im zauvijek promijeniti živote - majka je vlasnica uspješne estetske klinike.

2.epizoda

Svoju majku Efsun upozna u klinici, gdje čeka operaciju ruke. Majka predloži kćeri da na tri mjeseca preuzme vođenje klinike. Efsun pristaje pod uvjetom da nakon tri mjeseca preuzme farmu svoga oca na kojoj je odrasla. Kada Efsun sazna da je Emir kirurg, iskreno se zaprepasti. S druge strane, i Emir doživljava šok saznavši da će zajedno s Efsun voditi kliniku. Efsun dobiva smještaj u istoj zgradi, u stanu iznad Emirovog.

3.epizoda

Efsun i Emir se posvađaju jer Efsun ne odobrava estetski zahvat na gospodinu čiju operaciju želi njegova žena. Također, Efsun saznaje da nije pozvana na dodjelu nagrada klinike pa planira pokvariti Emirovu svečanost. Na kraju, spletom nesretnih okolnosti, Efsun i Emir se poljube, što Gulden primijeti i svima obznani. Efsun je neraspoložena nakon što shvati da je većina kolega ne podnosi.

4.epizoda

Emir i Efsun ne mogu se nikako složiti oko pacijentice. Emir bi je rado odbio, a Efsun želi pomoći. Međutim, Emir potajno kuje plan kako natjerati Efsun da napusti kliniku jer kliniku, naravno, želi za sebe. Gulden odluči otkriti Efsun Emirovo poniženje pred njegovom majkom pa Emirova majka dolazi u kliniku kako bi se sastala s Efsun. Pozove je na večeru da razgovaraju.

5.epizoda

Efsun pozove kolege na piće želeći ih malo oraspoložiti i nadajući se da će je početi prihvaćati. No Emir neoprezno izgovara riječi koje duboko povrijede Efsun, grubo je podsjetivši da ju je majka napustila. Međutim, nakon što shvati koliko ju je povrijedio, Emir joj se ispričava. Emir i Kaya zajedno operiraju Pervina, a predvečer Emir i Efsun odlaze na večeru kod Emirove obitelji.

6.epizoda

Efsun je Kayi iznijela ideju o besplatnim operacijama za one koji si ih ne mogu priuštiti. Binnur prati Gulden i uspijeva pronaći posao za nećakinju u restoranu. Istražujući slučaj gospođe Yesim, Efsun otkriva ozbiljno zdravstveno stanje koje je namjerno prešutjela, a koje je moglo rezultirati smrću tijekom operacije. Kaya laže da je u tvornici, zapravo je kod Pervina koji je bio na operaciji.

7.epizoda

Efsun, Emir i Binnur upoznaju u bolnici Emirovu pacijenticu Ayse. Ona govori da ga je već zapazila u bolnici zbog čega Efsun posumnja da Emir nešto skriva. Odluči se suočiti s tim i doći do istine. Mete i dalje gaji negativne osjećaje prema Emiru i odlučuje podnijeti prijavu etičkoj komisiji u vezi sa svojim pacijentom. Burcu počinje raditi u restoranu te ubrzo nailazi na probleme.

8.epizoda

Serpil slučajno čuje telefonski razgovor Kaya i krivo ga protumači, a zatim zamoli Cema da ga prati kako bi saznao više. Kasnije Cem u svom novom autu stiže na autobusnu postaju po Burcu, ali ta vožnja neslavno završi. Tijekom Ayseine zabave osoblje klinike počinje se dogovarati oko raznih poslovnih stvari, no to se ubrzo pretvara u pravu komediju zabune u koju je uključena i domaćica zabave.

9.epizoda

Kaya želi da Emir stane pred etičku komisiju zbog problema s Yesi, ali Efsun odbija tu ideju. Efsun saznaje da je Emir operirao pacijenticu Aydan Guler, ali još ne shvaća da je to zapravo njezina majka. Cem slučajno zove brata nakon prometne nesreće, ali on se ne javlja. Stiže policija i odvede Burcu i Cema. Serpil sumnja da je Kaya vara i odluči se razvesti. Izbacuje ga iz kuće i mijenja brave.

10.epizoda

Emir strepi od etičke komisije jer je pacijentica skrivala podatke o svom zdravlju, što je umalo kobno završilo. Efsun to pokušava spriječiti, ali Mete zbog ljubomore inzistira da Emir mora odgovarati za svoje pogreške. Cem i Burca dožive prometnu nesreću, dok Serpil sve više sumnja da je Kaya vara.

11.epizoda

Pervin kontaktira Efsun i uvjerava je da je potrebno sazvati etičko povjerenstvo zbog situacije s Emirovim pacijentom. Kada Emir to sazna, sukobljava se s Efsun i ona mu otkriva da je njezin otac tražio proviziju, na što Emir odgovara da taj čovjek nije njegov otac. Emir je suspendiran dok traje istraga. Efsun zabrinuto traži Emira jer se boji za njega, ali on ostaje nedostupan. Na kraju se pojavljuje na simpozij kao glavni govornik.

12.epizoda

Na konferenciji Emir iznenada objavljuje ostavku na mjesto kirurga i voditelja klinike, što izaziva negodovanje njegova oca. Na istom događaju pojavljuje se i Ali Bicakci, bivši partner Efsun i cijenjeni kirurg koji trenutno radi u SAD-u. Emir ga duboko cijeni. Efsun potajno zamoli Aliju da nikome ne otkrije da se poznaju i da je ona zapravo kirurg, a ne dermatolog.

13.epizoda

Odlaskom na večeru s Alijem, Efsun zbuni svoj tim. Pitaju se je li večera zapravo poslovni sastanak i hoće li umjesto Emira angažirati Alija. Binnur savjetuje Yasara kako da postupi prema svojoj ženi, koja želi razvod. U isto vrijeme Efsun pokušava nagovoriti Emira da se vrati u kliniku. Kaya se želi vratiti kući, ali Serpil mu kaže da neće razgovarati s njim dok se ne ispriča Emiru.

14.epizoda

Efsun svom timu daje zadatak da kontaktira Emira i pokuša ga nagovoriti da se vrati u kliniku. Unatoč trudu, pokušaji ne daju rezultate. Tada Efsun shvati da Emir nije poštovao otkazni rok i prisili ga da se vrati na posao najmanje dva tjedna. Serpil zahtijeva od Kaya da makne Efsun s klinike i prijeti razvodom ako se ne ispriča sinu.

15.epizoda

Pervin poziva Alija, uglednog kirurga iz SAD-a i bivšeg Efsuninog partnera da službeno zamijeni Emira u klinici. Efsun je duboko šokirana ovim potezom, a Emir smatra da ga je Pervin izdao. Efsun pokušava od kolega sakriti svoju prošlost s Alijem, dok napetost između Serpil i Kaya nastavlja rasti.

16.epizoda

Binur govori Efsun da Emir planira otići iz klinike. Efsun saznaje da im je pacijentica lagala o nalazima i tako se dovela u životnu opasnost. Prisjeća se stare greške iz prošlosti koju je učinila te se uznemirena uputila na jahanje kroz šumu, ali Emir je krenuo za njom i na vrijeme ju pronašao kada se srušila s konja. Serpil je uvjerena da ju Kaya vara i pokušava saznati istinu.

17.epizoda

U kliniku je stigla glumica Emel na konzultacije o operaciji za novu filmsku ulogu. Efsun se nalazi s Kayom kako bi pričali o Emirovom odlasku iz klinike. Efsun je načula Emirov razgovor s drugom klinikom i snažno odlučuje stati na kraj njegovoj odluci. Efsun i Emir saznaju da ipak ne mogu operirati Emel te joj odlaze to i reći.

18.epizoda

Tim iz klinike organizira poseban događaj za legendarnu tursku glumicu i pjevačicu Emel Muftuoglu. Efsun i Emir ponovno otkrivaju koliko dobro surađuju i ponovno se zbližavaju. Iako je večer protekla izvrsno, događa se nešto što potpuno mijenja Emirov pogled i utječe na njegovu odluku o budućnosti klinike. Efsun shvaća koliko veliki gradovi mogu biti nemilosrdni pa počinje razmišljati o svom rodnom mjestu.

19.epizoda

Gulden sumnja da Efsun i Ali čuvaju neku tajnu stoga smišlja plan s Canan kako bi ih razotkrili. Efsun želi pomoći pacijentu s opeklinama na licu koji treba operaciju, ali boji se da uprava neće pristati na taj zahvat. Odnos između Emira i Alija postaje sve napetiji pa Efsun odlučuje da sve troje zajedno odu na večeru kako bi razgovarali. Binnur se osjeća povrijeđenom zbog neprimjerenih komentara koje je čula od Alija, pa se obrati Yasaru za pomoć.

20.epizoda

Svi u klinici žele se riješiti Alija i dogovore se za večeru na kojoj će razmisliti kako to postići. No večera se ne odvija prema planu i završava na neočekivan način, što na koncu zahtijeva posredovanje Efsun i Emira. Unatoč njihovim nesuglasicama, posebice zbog činjenice da je Ali poljubio Efsun, uspiju pronaći zajednički jezik barem kad je u pitanju dobrotvorna transplantacija lica.

21.epizoda

Tim se priprema za tajnu operaciju. Emir počinje sumnjati da Kaya špijunira kliniku pa poziva svoju majku u pomoć. Ali povjerava Emiru da se namjerava vratiti u SAD i da će povesti Efsun sa sobom. Nakon operacije poziva Efsun na večeru, no ona odluči ostati na klinici kako bi pratila stanje pacijenta. Emir ostaje na klinici kao dežurni liječnik te oni provode noć zajedno.

22.epizoda

Emir i Efsun se zbližavaju zbog tajne operacije, dok Ali napušta kliniku. Serpil nije zadovoljna što Cem radi kao konobar. Gospodin Bahattin traži od Emira i Efsun da operiraju njegovog sina u zamjenu za 300.000 dolara. Efsun otkriva da su joj Emir i Pervin lagali o operaciji Pervininog sina. Sarp i Efsun pružaju međusobnu podršku u ovim izazovnim trenucima

23.epizoda

Emir i Efsun putuju u Adano kako bi operirali sina muškarca koji je klinici obećao veliku donaciju. Međutim, kad stignu tamo, ispostavlja se da taj muškarac uopće nema sina i da je kriminalac koji bježi od drugih kriminalaca. Taj muškarac zahtijeva da ga Emir operira kako bi postao neprepoznatljiv i kako više ne bi morao bježati. Njegov suradnik prijeti Emiru i Efsun pištoljem.

24.epizoda

Emir i Efsun stižu na farmu Efsuninog oca usred noći. Teta pita Efsun je li dovela svog zaručnika, a Emir to potvrđuje. Sljedećeg jutra farmu preplave susjedi koji dolaze čestitati Emiru i Efsun na zarukama. Nakon što susjedi napokon odu Emir i Efsun odlaze na policiju. Vozeći se, primijete da ih i dalje prate naoružani kriminalci. No na kraju se dogodi nesreća.

25.epizoda

Efsun brzo uklanja staklo iz Emirova ramena i zašije mu ranu. Njihova se veza brzo razvija, a svi su zabrinuti zbog nesreće pa zovu Emira, ali on ne može odmah odgovoriti. Zbog članka u novinama, svi misle da su zaručeni. Kaya odlučuje da Cem više ne treba raditi kako bi se potpuno posvetio studiranju. Vraća mu kreditne kartice, automobil i džeparac. Burcu traži novi posao, ali ima poteškoća u pronalasku odgovarajuće prilike.

26.epizoda

Efsun se slučajno iskreno otvori Pervin i brine se o ranjenom Emiru. Istovremeno, moraju paziti da njezin otac ne sazna za njihovu lažnu zaruku. Burcu hitno treba novac, a Serpil joj nudi posao osobne pomoćnice. Efsun posjeti Kayevu tvornicu i tamo se susretne s Burcu i Serpil. Emir se vrati u kliniku, a tamo ga dočeka Efsunin otac. Kako će on reagirati na tu vijest?

27.epizoda

Efsunin otac razgovara s Emirom, ali odbija susret s Efsun pa Binnur odlučuje poduzeti korake. Efsun je iznenađena, ali se priprema na razgovor s ocem. Serpil uvjerava Burcu da će joj pomoći u domaćem laboratoriju, dok Cem odlučuje prešutjeti Burcu pred prijateljima. Emir stoji uz Efsun, kako u slučajevima na klinici, tako i u odnosu s njezinim ocem. Svi se pitaju zašto je Taner tako tajanstven.

28.epizoda

U Emirov život se vraća Sevda. Emir uopće ne želi razgovarati s njom, ali je pita je li potpisala dokumente za razvod. Kada Emir vidi Sevdu i Efsun zajedno u klinici, zabrinjava ga da bi Sevda mogla otkriti istinu o njegovoj prošlosti s Efsun. Ferdi saznaje da Efsun radi kod Pervin pa joj prigovara da više nema oca i da on nema kćerku. Efsun donosi odluku da će dati otkaz.

29.epizoda

Emiru se tijekom operacije miješaju misli. Canan pokušava spriječiti Sevdu da otkrije Efsun istinu o Emiru. Kaya daje Cemu ljubavni savjet u vezi s Burcu, a Efsun se pomiri s ocem. Sevda i Efsun zajedno idu na radionicu regresije. Sarp Sevdi savjetuje da se kloni Emira. Emir Efsun konačno otkriva da je u braku sa Sevdom.

30.epizoda

Efsun se brine da Emir još uvijek osjeća nešto prema svojoj bivšoj ženi pa se razveseli njegovom pozivu na večeru. Međutim, Emir u zadnji trenutak otkaže večeru jer ga Sevda iznenadi šokantnim vijestima. Efsun je toliko povrijeđena da ne želi čuti Emirovo objašnjenje. Svi zaposlenici u klinici dobiju pozivnicu za zabavu koju priređuju Emir i Sevda, gdje Efsun svjedoči neočekivanom prizoru.

31.epizoda

Emir i Sevda slave svoj razvod. Pervin poklanja Efsun svoje dionice u klinici. Emir poziva Efsun na sastanak, ali im se Sevda pridružuje pa Binnur sumnja da Sevda ponovno želi osvojiti Emira. Burcu na poslu napadne neki muškarac pa poziva Cema i Binnur u pomoć. Cijela ekipa spašava Burcu, ali zbog tuče završavaju u pritvoru.

32.epizoda

Sevda oslobađa družinu iz pritvora. Efsun muči sumnja da su Emir i Sevda ponovno zajedno. Emir pokušava nagovoriti Sevdu da isproba liječenje u okviru kliničkog istraživanja. Efsun pomaže Sarpu u pripremama za otvaranje restorana. Serpil također sumnja da Sevda ponovno pokušava osvojiti Emira, dok Sevda donosi odluku o liječenju.

33.epizoda

Cem i Burcu su u vezi, ali Burcu ne želi da to sazna njegova majka. Ona je zabrinuta jer Cem nije položio ispit zbog nje, zbog čega je njegov otac jako ljut. Efsun obavještava svoje kolege da je Pervin prenijela svoje dionice na nju i iznosi svoje planove za kliniku. Svi su iznenađeni, ali Emir je podržava. Želi joj priznati ljubav, ali Efsun počinje izbjegavati kad joj Sevda kaže da još uvijek voli Emira.

34.epizoda

Emir želi znati tko je poslao Efsun cvijeće. Bez obzira na napore, ostaje u slijepoj ulici jer na računu koji je Yasar donio iz cvjećarnice piše da je cvijeće naručio on, Emir, što nije istina. Emir postaje opsjednut i ljubomoran, čak i prema svom najboljem prijatelju. Serpil poziva Emira na večeru i inzistira da pozove i Sevdu.

35.epizoda

Emir želi znati tko je poslao Efsun buket cvijeća. Bez obzira na sve svoje napore, ostaje u slijepoj ulici jer na računu koji je Yasar donio iz cvjećarnice piše da je cvijeće naručio on, Emir, što nije istina. Emir postaje opsjednut i ljubomoran, čak i prema svom najboljem prijatelju. Serpil poziva Emira na večeru i inzistira da pozove i Sevdu.

36.epizoda

Približava se otvorenje priredbe kozmetičke kompanije o kojoj se svi raspituju, odakle dolazi i tko je vlasnik. Serpil jedva čeka da Kaya sazna što se zaista događa. Efsun se zaplete u svoju laž i mora naći pratitelja za priredbu jer je Emiru rekla da ima novog dečka. Svi očekuju veliko otkriće na priredbi, ali dogodi se nešto neočekivano.

37.epizoda

Nakon pucnjave Efsun u besvjesnom stanju odvedu u bolnicu. Svi njezini najbliži su u čekaonici dok je ona u operacijskoj sali. Napetost izaziva uzburkane emocije. Binnur se iskali na Emiru tvrdeći da su krivi on i njegove žene što je Efsun ugrožena. Sarp Emiru prizna da je zaljubljen u Efsun i da će joj to reći ako preživi.

38.epizoda

Dok se opasna Filiz još uvijek nalazi u bijegu, Efsun odlučuje potražiti Emira u divljini. Naravno, Binnur joj ne dopušta da ide sama. U međuvremenu, na klinici vlada pravi kaos: nagli dolazak pacijenata, posjeta policije, a na kraju i zahtjevan inspektor koji ničim nije zadovoljan. Hoće li zaposlenici uspjeti uvjeriti inspektora da ne zatvori kliniku? Hoće li Efsun pronaći Emira?

39.epizoda

Efsunino traganje ne završava onako kako je očekivala. Emirovi roditelji primaju prijeteće poruke od Filiz. Filiz otkriva da Gulden nije liječnica pa je inspektor otpušta i zatvara kliniku. Filiz pokušava pronaći Emira i prijeti njegovim prijateljima. Efsun želi zaštititi Emira od Filiz po svaku cijenu pa se vraća.

40.epizoda

Cijeli tim je prestrašen jer je Filiz i dalje na slobodi. Kako bi smislili kako se zaštititi, Kaya im daje prijedlog. Svi bi trebali otputovati u Gaziantep, na Pervininu farmu, gdje ih Filiz neće moći pronaći. Svi se slažu i odlaze na farmu, gdje ih dočekuje Efsunina baka, ali ne najbolje raspoložena. Efsun i Emir se u međuvremenu skrivaju u šumi.

41.epizoda

Ekipa se pred Filiz skloni kod Efsunine bake, koja strogo slijedi tradiciju i tjera ih na rad. Osim toga, pažljivo nadzire interakciju između muškaraca i žena. Unatoč tome, u Gaziantepu između sva tri para počinju se razvijati romantični odnosi. Usred noći na farmi se pojave neočekivani posjetitelji, a zatim i policija s dugo očekivanom vijesti.

42.epizoda

Uzbudljiv je kraj serije. Efsun u Gaziantepu unajmljuje prostor za svoju i Emirovu kliniku, ali Emir joj otkriva da više ne želi biti kirurg, već želi postati farmer. Čak je već kupio zemljište na tom području. Tim se okuplja na farmi Efsunine bake. Kako će Efsun reagirati na Emirovu vijest? Hoće li to utjecati na njezine osjećaje?

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.