Mreža laži
Sezona 1

1.epizoda

Serija Mreža laži smještena u elitni svijet tenisa, priča o životu Justine Pearce (Ella Lily Hyland), mlade teniske zvijezde koja je naglo postigla uspjeh sa samo 17 godina. Njezin brzi uspon odveo ju je do polufinala French Opena, no njezina karijera pretrpi teški udarac nakon ozlijede zapešća što naglo okončava njezinu karijeru. Pet godina kasnije, Justine se susreće sa svojim bivšim trenerom Glennom Lapthorneom (Aidan Turner) s kojim je tijekom treniranja dijelila ne samo teniske tajne, već i ljubavne. Sada Justine opsesivno promatra Glennovu novu učenicu, također talentiranu tenisačicu Luisu (Maria Almeida). Povrijeđena i ljuta iznenada odluči otići na policiju prijaviti Glenna za napastovanje. Dok Justine u seriji Mreža laži nastoji ponovno pronaći svoj put do vrha, suočava se s rivalstvima, povratkom povjerenja i preprekama na terenu. Mreža laži prati Justine koja je primorana prihvatiti prošlost i napraviti posljednji pokušaj da dovede Glenna pred lice pravde.

2.epizoda

Justineine eksplozivne optužbe uzrokuju razdor u njenim najbližim odnosima, a ona se mora boriti kako bi kontrolirala istinu o njenoj i Glennovoj prošlosti, tražeći pomoć od novog ljubavnika, Mikkija.

3.epizoda

Dok Justine tone u kaos nakon tribunala, počinje biti opsjeduta američkim igračom koji je podsjeća na njezinu tinejdžersku verziju. U međuvremenu, Mikki se sve više zbližava s Glennom, koji misli da bi mu novi PR menadžer mogao biti upravo ono što mu treba.

4.epizoda

Justineini postupci s Luisom dodatno narušavaju njezin ugled, dok se Longwood priprema za najveći Grand Slam događaj godine. Justine nastoji popraviti svoje prijateljstvo s Renee i pomoći joj da postigne nove uspjehe na turniru.

5.epizoda

Glennov odnos s Lucom je na rubu dok ulazi u četvrti krug Prvenstva. U međuvremenu, Steve shvaća da je možda napravio strašnu pogrešku s Luisom i pokušava ispraviti stvari.

6.epizoda

Renee izlazi na središnji teren za četvrtfinale Prvenstva, ali može li njezino prijateljstvo s Justine opstati? Justine se mora suočiti s onim što joj je Glenn učinio i napraviti posljednji pokušaj da ga privede pravdi.