Obiteljske tajne
NOVA SEZONA
Sezona 1

58.epizoda

Bomba, koja je bila postavljena u Ilgazov automobil i detonirana pred svima na parkiralištu policijske postaje, šokirala je sve. Otkrivanje osobe koja stoji iza ubojstva u slučaju mrtve mladenke sada je ključno jer vodi i do odgovorne za postavljanje bombe i prijetnje.

57.epizoda

Ilgaz, koji je do sada bio suočen s mnogim prijetnjama zbog svoje profesije, jedino se brine da na bilo koji način ne ugrozi pravdu. Ilgaz i Eren otkrivaju nove informacije o slučaju ubojstva, što ih dovodi do glavnog osumnjičenika, no Ceylin nije suglasna s njihovim zaključcima. Eksplozija Ilgazovog automobila ozlijedi Metina i Parsa.

56.epizoda

Dok Eren i Ilgaz istražuju Cetinovu prisutnost na svadbi i njegovu povezanost sa slučajem ubojstva mladenke, Aylin se ponovno susreće s Cetinom. Prijetnje koje zahtijevaju da Ilgaz odustane od slučaja sada su postale još ozbiljnije.

55.epizoda

Ilgaz i Eren provode istragu o mladenki koja je pronađena mrtva na dan vjenčanja kako bi otkrili što se točno dogodilo tog dana. U odsustvu Merdana, Cinar se suočava s pravom prirodom nasljedstva svog djeda.

54.epizoda

Ilgaz i Eren dobivaju dovoljno dokaza za potvrdu da je mlada djevojka ubijena, no pitanje je tko ju je ubio? Ceylin prima prijeteći anonimni poziv koji implicira da će biti posljedica ako Ilgaz ne odustane od istrage. Derya objašnjava Ceylin zašto ju je toliko potreslo saznanje o drugom stanju.

53.epizoda

Odnos između Ceylin i Ilgaza poprilično je postao hladan. Ilgaz i Eren provjeravaju informacije koje je dala obitelj mrtve djevojke. Derya je prestravljena kada otkrije da je u drugom stanju, dok Ceylin ne može sakriti svoju sreću. Ceylin se iznenadi kada dolazi po svoje stvari i vidi spremne kofere.

52.epizoda

Dan je ročišta za razvod braka Ilgaza i Ceylin. Dok Yekta pokušava doći do dokaza kako bi mu smanjio kaznu po optužnici, Haluk i dalje tvrdi da nije kriv za ubojstvo novinara. Aylin i dalje slijepo vjeruje Cetinu, što će je na kraju koštati i novca i emocionalne boli. Ilgaz i Eren istražuju slučaj pronađenog tijela mladenke, dok Ceylin počinje zastupati obitelj žrtve.

51.epizoda

Nakon niza nesretnih događaja strasti su se polako smirile, a Ilgaza i Ceylin još uvijek čeka velika odluka o njihovom braku. Novi slučajevi okupiraju Ceylin, Ilgaza, Erena i Parsa. Yekta dobiva dokaz kako je Omere njegov biološki sin. Tko je osoba koja prati dvije obitelji?

50.epizoda

Eren je shrvan zbog događaja koji su se odvili. Ilgaz i Ceylin nalaze se na prekretnici svog braka i čekaju ih velike odluke. Ilgaz odlazi posjetiti svog oca te Metin pronalazi način da Ilgaz ne posumnja da se Parla nalazi kod njega. Zahvaljujući Ceylin, svi su pušteni iz pritvora da se brane sa slobode. Dan je ročišta, što će glavna sutkinja odlučiti?

49.epizoda

Pars obećava Ceylin da će dati sve od sebe da pomogne njoj i ostalima. Svima koji su sudjelovali u nesretnom slučaju sa Serdarom, određen je pritvor tijekom suđenja. Zbog nastale situacije, Ceylin se iskaljuje na Ilgazu. Yekta daje sve od sebe kako bi Haluka spasio od krivnje za ubojstvo mladog novinara.

48.epizoda

Nakon što su Parla i ostali dovedeni u policijsku postaju, Ceylin iznenađuje Ilgaza savjetom da Parla iskoristi svoje pravo na šutnju Derya istražuje slučaj ubojstva novinara dok je Haluk priveden. Kada dođe do nestanka struje u postaji, Parla iznenada nestaje. Tko je pomogao Parli da pobjegne?

47.epizoda

Dok se Aylin oporavlja od nesreće, Cetin dolazi s lošim vijestima o putovnicama i traži više novca. Govori li Cetin istinu Aylin? Kada Ilgaz otkrije da je Ceylin znala istinu o ubojstvu Serdara, njihov odnos i brak dovedeni su u kušnju. Ceylin ne može dopustiti da Parla završi u zatvor, iako je svjesna da će to ugroziti njezin brak. Hoće li uspjeti Celylinin plan da Parla pobjegne u inozemstvo?

46.epizoda

Yekta odbija dati uzorak DNK-a, ne znajući da su Eren i Pars već pronašli podudaranje koje ga povezuje s mjestom zločina. Ceylin i Ilgaz, koji su se obvezali da će biti potpuno iskreni jedno prema drugome, nailaze na velike izazove u Istanbulu, gdje se vraćaju nakon kratkog odmora. Nakon što joj Yekta zaprijeti i traži od nje da bira između slobode i svoje obitelji, Ceylin izgubi kontrolu. Ilgaz prima video.

45.epizoda

Eren i Pars sumnjaju kako Yekta zna pravu istinu i da je on odgovoran za email. Polako počinju sumnjati kako Merdan ne govori istinu. Ceylin prima informaciju od Cinara o postojanju snimke koja otkriva identitet pravog ubojice Serdara. Parla ne može više živjeti sa svojom krivnjom i želi ispričati istinu. Hoće li je Cinar uspjeti zaustaviti?

44.epizoda

Metin pronalazi dokaz da je Ardan govorio istinu i obavještava Ceylin. Dok Ilgaz i Ceylin uživaju u idili, Eren i Derya pronalaze Ardanovu suprugu i kćer. Novi dokazi smještaju Yektu na mjesto zločina Serdarovog ubojstva. Ilgaz prima email koji ga zaprepasti, a Pars i Eren dati će sve od sebe da saznaju je li sadržaj istinit i tko ga je poslao.

43.epizoda

Kao Merdanova odvjetnica, Ceylin zatraži od suca da odobri kućni pritvor za Merdana zbog njegovog zdravstvenog stanja. Međutim, što će sud odlučiti? Došlo je vrijeme da svi malo odmore i pokušaju ostaviti postrani sve što se dogodilo. Ilgaz i Ceylin odluče otići na zasluženi odmor. Pars ponovno zaprosi Deryu, ali ovaj put će dobiti drugačiji odgovor.

42.epizoda

Ceylin teško podnosi cijelu situaciju te skrivanje istine od Ilgaza. Pars obavještava Ilgaza da se dokazi poklapaju s Merdanovim priznanjem. Aylin traži pomoć od Cetina kako bi što prije svoju kćer Parlu odvela u inozemstvo. Derya se i dalje bavi nestankom Ardanove obitelji. Dok čekaju Merdanovo suđenje, Parla dobiva napadaj panike.

41.epizoda

Nakon što joj je Parla ispričala što se zapravo dogodilo, Celyin se protivi da Merdan nevin odslužuje kaznu. Ceylin odlazi razgovarati s Merdanom kako bi saznala razloge njegovih postupaka, ali on joj otkriva još jednu iznenađujuću informaciju. Za dobrobit obitelji, Ceylin mora tajiti pravu istinu od Ilgaza.

40.epizoda

Između Ceylin i Derye tenzije se još više povećavaju. Merdan jasno daje do znanja Yekti da će mu uništiti život ako se ne okani njegove obitelji. Eren shvati kako se izjave i dokazi s mjesta zločina, u vezi Serdarovog ubojstva, ponovno ne podudaraju. Kako bi sve ostale oslobodio krivnje , Merdan priznaje ubojstvo Serdara. No, što je zapravo prava istina i koga Merdan štiti?

39.epizoda

Metin je ljut na Cinara i Merdana zbog nastale situacije. Reputacija Parsa, glavnog tužitelja, koji jedva uspijeva pronaći ravnotežu između svog profesionalnog i osobnog života, sada je pred novim izazovom. Merdan obećava da će se pobrinuti za malog Gorkema. Derya ispituje Ardanovu ljubavnicu Dilu.

38.epizoda

Ceylin čeka teška situacija, uhvaćena između svoje obitelji i pravde. Ilgaz predaje Parsu dužnost glavnog tužitelja u slučaju Serdarovog ubojstva. Svi koji su sudjelovali u sprječavanju Serdarovog pokušaja bijega iz države, ponovno su dali izjave kako bi se konačno otkrila prava istina.

37.epizoda

Ceylin se susreće s Cetinom i otkriva da je Osman lagao o tome tko ga je ustvari ranio. Ilgaz i Eren su zabrinuti za svoje obitelji nakon pronalaska dokaza. Pojavljuje se osoba koja tvrdi da je Yektin sin. Za Ceylin, koja je uspjela razjasniti čudno ponašanje svoje obitelji, došlo je vrijeme da dobije odgovore na svoja pitanja

36.epizoda

Rastrgana između prijateljstva s Deryom i Ardanovog slučaja, Celyin pokušava doći do informacija kako bi dokazala njegovu nevinost. Eren ispituje svoju kćer o danu Serdarovog ubojstva, što zabrine Cinara. Pars i Derya nađu se usred medijskog skandala. Nakon razgovora s Merve, Ilgaz shvati kako u izjavama postoje nepodudaranja.

35.epizoda

Odnos između Derye i Celyin sve se više zahlađuje, dok sve više dokaza upućuje na to da Arda nešto skriva. Ilgaz shvati kako su Gül i djevojke lagale o danu Serdarovog ubojstva. Ceylin dolazi do novih otkrića vezanih za Ardana, dok je Derya prati u stopu.

34.epizoda

Ceylin saznaje da je Osman ranjen, ali još uvijek ne zna pravu istinu tko je odgovoran za to. Ilgaz i Eren dolaze do spoznaje da je Mustafino priznanje o ubojstvu Serdara bilo lažno. Derya i Celyin sada se nalaze na suprotnim stranama u slučaju nestanka Ardine obitelji. Celyin se iznenadi kada shvati da joj je stari prijatelj, sada klijent, lagao.

33.epizoda

Ceylinina obitelj dužna je dati izjavu vezanu uz pronađeno Serdarovo beživotno tijelo. Pars je odlučan temeljito istražiti tko je krtica. Celyin pokušava pomoći starom prijatelju u najtežim trenucima i pronaći njegovu nestalu obitelj.

32.epizoda

Svi su šokirani viješću o Serdarovoj smrti. Dok Ilgaz pokušava dokučiti detalje njegovog ubojstva, Ceylin pomaže starom prijatelju u nevolji. Istovremeno, ne može razumjeti čudno ponašanje svoje obitelji. Yekta se ponovno priprema započeti novi rat protiv Ilgaza i tima, okrenuvši Serdarovo ubojstvo u svoju korist.

31.epizoda

Nakon događaja sa Serdarom, Parla ne može kontrolirati emocije za večerom. Ilgaz i Eren saznaju da je ubijena muška osoba zapravo Serdar. Ceylinina obitelj mora biti oprezna kako Ceylin ne bi posumnjala u nešto. Osmanovo zdravstveno stanje se pogorša.

30.epizoda

Ilgaz i njegov tim otkrivaju stan koji bi im mogao pomoći u rješavanju slučaja povezanog s Burakom. Turgut Ali zatvara istragu, omogućavajući Ilgazu, Erenu i Parsu da napokon odahnu. Cinar pronalazi Serdara i zaustavlja ga u pokušaju bijega iz države. Policija pronalazi beživotno tijelo mladića na smetlištu.

29.epizoda

Rafet koristi svaku priliku kako bi naštetio Ilgazu i timu. Na njima je sada da što prije pronađu nestalu čahuru metka. Serdar se suoči s Yektom. Nakon uspješne potrage, Gül također dolazi do bitnog dokaza. Aylin suočava navodnog Cetina sa istinom i traži objašnjenje tko je on zapravo. Yekta se nađe u bezizlaznoj situaciji.

28.epizoda

Ceylin bezuvjetno i odano stoji uz svog muža i prijatelje te smišlja plan kako bi im pomogla. Zajedničkim snagama, Ilgaz, Celyin i ostali nastojati će prikupiti dokaze koji će potvrditi da je Burak ubojica iz bunara. Zahvaljujući Cinarevoj informaciji, odvjetnica Celyin uz novi dokaz traži preuzimanje slučaja.

27.epizoda

Nakon što je Yekta iznio optužbe protiv Ilgaza i njegovog tima, glavni inspektor vijeća sudaca Turgut Ali poziva na sastanak Ilgaza, Parsa i načelnika Erena. Pokreće istragu protiv njih trojice, dok su Ilgaz i Eren privremeno suspendirani. Yekta iskorištava priliku da prikaže Ilgaza i njegov tim u negativnom svjetlu pred javnošću.

26.epizoda

Ilgaz i Pars pokušavaju doći do odgovora tko je odgovoran za nestanak jedne čahure s poprišta tragičnog događaja, što bi moglo predstavljati veliki problem za Ilgaza. Ceylin sumnja u Yektinu umiješanost. Osman i dalje ne odustaje od Aylin i sada traži Ilgazovu pomoć. Yekta ne odustaje kako bi Ilgazu i Parsu zagorčao život.

25.epizoda

Dok stižu dobre vijesti o oporavku načelnika Erena, Yekta koristi priliku za ponovni udar na Ilgaza. Yekta sklapa savez s utjecajnim i imućnim poslovnim čovjekom, što mu omogućuje da događaje oblikuje prema vlastitim željama.

24.epizoda

Tijekom pokušaja uhićenja, Ilgaz upuca Buraka. S jedne strane, grižnja savjesti zbog smrti koja ih je zadesila izjeda Ilgaza, dok ga s druge strane kritično stanje prijatelja i načelnika Erena dodatno uznemirava.

23.epizoda

Ilgaz i Eren ponovno ispituju Buraka uz Yektinu prisutnost, no Burak je staložen i negira optužbe. Ceylin otkriva tko je odgovoran za smrt taksista. Burak pokušava uvjeriti Cinara kako on nije ubojica. Ilgaz pronalazi dokaz koji mu je bio potreban za Burakovo uhićenje, no hoće li ga uspjeti uhititi?

22.epizoda

Osman traži Celyininu pomoć kako bi razotkrio Cetina za kojeg sumnja da je prevarant, što Aylin ne može prihvatiti. Ilgaz priznaje Celyin kako odavno poznaje Tolgu koji joj pomaže sa slučajevima. Sve žrtve dale su svoju izjavu, no Ilgaz i njegov tim i dalje ne znaju tko je ubio taksista.

21.epizoda

Nakon što pronađe dokaz koji potvrđuje da Burak ne govori istinu, Ilgaz se odluči suočiti s njime što će Yekta iskoristiti u svoju korist. Gül ne može podnijeti Aylinu tugu i govori Osmanu da je se kloni.

20.epizoda

Ilgaz je uvjeren kako je Burak psihopat kojeg traže, no sada su mu potrebni dokazi kako bi ga uspio zadržati u pritvoru što dodatno komplicira Yektina angažiranost oko slučaja. Celyin traži odgovor na pitanje tko je ubio taksista u sobi zatočeništva. Yekta isprovocira Buraka te mu on otkriva pravu istinu.

19.epizoda

Sada, kada su svi oteti na sigurnom, postavlja se pitanje je li Burak žrtva ili počinitelj. Dok se sve žrtve oporavljaju od proživljene traume, Haluk angažira Yektu kako bi oslobodio svog unuka Buraka od sumnji da je ubojica.

18.epizoda

Kako vrijeme izmiče, počinju kalkulacije i sumnje između otetih osoba. Celyin, uz Burakovu pomoć, pokušava doći do načina kako da se spase. Ilgaz i ekipa dolaze do nejasnih dokaza tražeći Buraka. Hoće li Ilgazova intuicija dovesti do Ceylin?

17.epizoda

Na temelju odjeće u koju ubojica odijeva svoje žrtve, istražitelji dolaze do slučaja koji bi mogao rasvijetliti misteriozna ubojstva. U sobi zatočenih pojavljuje se osoba koju Celyin poznaje, dok Ilgaz i ekipa tragaju za istom osobom. Lacin nasjeda na Yektinu prevaru.

16.epizoda

Dok Ilgaz i njegov tim povezuju nestanke različitih osoba, Ceylin se bori za opstanak među drugim otetima. Yekta ponovno igra svoju igru kako bi se domogao novca i nekretnina. Jedna od otetih osoba odluči situaciju uzeti u svoje ruke.

15.epizoda

Dok svi ulažu velike napore kako bi pronašli Ceylin, posebice Ilzag, policija otkriva nove dokaze koji će povezati sve nestale osobe. Pars se ne može pomiriti s onime što je bio u stanju učiniti i želi dati ostavku, no čuvši za Ceylinin nestanak pridružuje se potrazi.

14.epizoda

Ceylin postaje meta ubojice iz bunara i nalazi se među drugim otetim osobama, dok njezin suprug toga još nije svjestan. Pars se nalazi na mračnom putu u nastojanju da pronađe ubojicu svoje sestre što je prije moguće. Svi koji su zatočeni, posebice Ceylin, moraju se boriti sa psihičkim i manipulativnim igrama ubojice.

13.epizoda

Yekta govori Lacin o sudbini koja ga čeka. Ilgaz i njegov tim primaju prijavu o nestanku 12-godišnjeg dječaka, što bi moglo biti povezano s serijom misterioznih ubojstava. Derya traži Ilgazovu i Erenovu pomoć kako bi spasili Parsa od daljnjeg srljanja koje bi mu moglo uništiti karijeru. Događaj koji će se desiti natjerat će sve da shvate da ništa neće biti isto kao prije.

12.epizoda

S misterioznim smrtonosnim ishodom njegove sestre Neve i još uvijek nenađenim ubojicom, Pars sve dublje uranja u probleme, što će ga dovesti do donošenja teškog izbora između svoje profesionalne odgovornosti i osobnih osjećaja. Koja će biti njegova odluka?

11.epizoda

Ilgaz je iznio prvu teoriju o slučaju ubojstava, koji i dalje ostaje misterij, pretpostavljajući da ubojica stvara vlastitu obitelj. Iako su Ilgaz i Ceylin dali obećanja jedno drugome, ona ne oklijeva istraživati vlastitu hipotezu na svoj način. Osman se još uvijek nada da može spasiti svoj brak.

10.epizoda

Činjenica da Ceylin djeluje prema vlastitim pravilima radi pronalaska istine, ljuti Ilgaza. Pronađen je Nevin izgorjeli automobil koji će dovesti do identifikacije posljednje žrtve i novih otkrića.

9.epizoda

Ilgazove i Parsove sumnje da će otmičari ubiti dječaka, na sreću, nisu se ostvarile. Ceylin i Pars traže pomoć od Merdana kako bi došli do Yekte. Mehmetdžan tvrdi kako je izgubio pamćenje iz noći napada. Pars zatvara Yektu u pritvor.

8.epizoda

Lacin koristi svoje strategije kako bi Yektu izbacila iz kuće. Dok Ilgaz i Derja pokušavaju saznati tko je oteo svjedoka, Pars se bori sa svojim frustracijama. Stižu nove informacije o nestalom dječaku. Pars sumnja kako bi Yekta mogao biti umješan u Nevinu smrt te ga nastoji pronaći.

7.epizoda

Yekta pokuša doći do novca, no shvati da ga je Lacin nasamarila. Osman tvrdoglavo odbija odustati od svog braka, dok Aylin ulaže velike napore da stane na vlastite noge. Tijekom operacije koja je pažljivo pripremljena, Ilgaz shvati da je sve bila zamka. Dok sve informacije o ljudima koji su ubijeni i bačeni u bunar polako dolaze na vidjelo, jedini živi svjedok nestaje iz bolnice.

6.epizoda

Između Gül i Metina dolazi do svađe na groblju. Pars saznaje za Ilgazovu tajnu operaciju, tražeći da se ispoštuju zahtjevi iz pisma i pokušava uvjeriti Ceylin da sudjeluje u akciji. Ceylin prihvati sudjelovanje u operaciji, što Ilgaz nevoljko prihvati.

5.epizoda

Lacin traži Ceylininu pomoć u vezi Yekte. Nakon što je primio poruku s direktnim uputama, Ilgaz i ekipa kreću u akciju u hotel. Pars daje iskaz, prisjećajući se događaja koji su se dogodili prije Nevine smrti. Ilgaz odbija uključiti Parsa u operaciju, bez obzira što bi to moglo utjecati na njegovu karijeru.

4.epizoda

Ilgaz pronalazi poruku za koju smatra kako bi mogla voditi to rješavanja slučaja. Dokaz otiska prsta s noža baca novo svijetlo na cijeli slučaj. Yekta pronalazi Lacinu adresu i pojavljuje joj se na vratima.

3.epizoda

Nakon što su u bunaru pronađena četiri leša, Pars se ne može pomiriti s činjenicom da je izgubio svoju sestru te je spreman na sve kako bi pronašli ubojicu. Pojavljuje se osoba za koju se mislilo da je njezino tijelo pronađeno u bunaru. Pars se suočava s Ceylin. Ilgaz i ekipa na tragu su novih dokaza.

2.epizoda

Ceylin i Ilgaz, ostavljajući sve poteškoće iza sebe, proživljavaju najbolje trenutke svog braka. Yekta, izgubivši ugled, novac i ženu, pao je na ulicu, bez novca. Pars je zaplovio za novom ljubavi. Gul, zadržavajući sav svoj bijes u sebi, pokušava pronaći novi način da se održi u životu. Metin je otišao u mirovinu. Osman tvrdoglavo odbija odustati od braka. Aylin ulaže velike napore da stane na vlastite noge. Cinar je ljut na svoje prijatelje i na život općenito.

1.epizoda

Druga sezona serije Obiteljske tajne zaranja duboko u mračnu mrežu intriga, donoseći Ceylin i Ilgazu nove izazove, stavljajući na kušnju njihovu ljubav i odanost. Kroz drugu sezonu Obiteljskih tajni par se suočava s nizom opasnosti, od mafijaških prijetnji do izdajničkih zavjera, što ih stavlja u središte opasnih i napetih situacija. Ilgazova neumoljiva borba za pravdu i Ceylinina nepokolebljiva podrška ključni su elementi koji ih vode kroz seriju izazova, uključujući pokušaje da zaštite svoju obitelj i bore se protiv korupcije koja ih okružuje. Obiteljske tajne istražuje dublje emocionalne odnose između likova, dodatno komplicirajući već napetu radnju novim sukobima i dramatičnim preokretima. Dok serija napreduje, Obiteljske tajne dovode do napetog završetka s otkrićem izdaje i dramatičnom borbom za oslobađanje Ceylin od optužbi, stavljajući Ilgaza i Ceylin pred najteže izazove dosad. Ova sezona Obiteljskih tajni pruža uzbudljivu naraciju punu napetosti, neočekivanih obrata i duboko emotivno putovanje kroz koje likovi prolaze, čineći seriju još intenzivnijom i upečatljivijom.